• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
badem yağımı ii geliomuş canım. kakao die de duymuştum. ikisini karıştırıp sürsem mi acep

farketmez canım nemlenmesi yeterli

iloş ben badem yağını karnıma sürüyom ama :1shok:
ne zararı varkii

bi zararı var demedim nan sadece karnınıza sürüp bırakmayın tüm fiçudunuza sürün demek istedim alsanaalsanasmile

merhaba seker anneler...
Allah hepinize meleklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..:nazar:
ben simdilik aralik annesiyim,10 gün önce 10 gün sonra dogabilirmis Allah izin verirse..
eger az erken dogarsa bende kasim annesi olabilirim..
hayirlisii...
hepinize saglikli,dolu dolu hamilelikler diliyorummm a.s.

sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan:nazar:
eren sezencim hadi gözün aydin masallah bebegi görmüssün büyümüs ne güzel insallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin tatlim
iloş ben badem yağını karnıma sürüyom ama :1shok:
ne zararı varkii

bende kizima hamileyken hergün hamileler icin olan yaglardan sürdüm heryerime genede karnim gögüslerim bacaklarim hep catladi eger catliycagi varsa oluyor kremlerin faydasi olmuyor tabi siz genede kullanin

selam..ben de bu aralar 11. haftadayım..öğrendiğime göre bebeğin bu haftalarda hafızası gelişmeye başlıyormuş.bu dönemde bebeğe sakinleştirici müzikler dinletilirse doğumdan sonra da bebek bu müzikleri hatırlayıp sakinleşiyormuş..acaba ne tarz müzikler bebek için olumlu etki yapıyor bilen yada araştıranınız var mı??

benim bildiğim klasik müzik canım

bi zararı var demedim nan sadece karnınıza sürüp bırakmayın tüm fiçudunuza sürün demek istedim alsanaalsanasmile

bebek gözümü şaşı etti baarma nan bana alsanaalsanasmile
her bi yerime sürüyom sürdürüyom :jeyyar:

bende kizima hamileyken hergün hamileler icin olan yaglardan sürdüm heryerime genede karnim gögüslerim bacaklarim hep catladi eger catliycagi varsa oluyor kremlerin faydasi olmuyor tabi siz genede kullanin

biz yine de önlemimizi alalım ama dimi :kedi:
[
ben klasik müzik dinletiliyor diye duymuştum

evde dinletim bari kaydirigubbakcemile3

evet bu klasik müzik olayını bende duydum bebeğe çok ii geliyormuş ve sakin ortamlarda bulunmak daha ii miş gürültülü ortamlar bebeği strese sokuyormuş

valla benim kardeşim keman çalıyo o açıdan şanslıyım her halde artık 9 ay boyunca istek parçada bulunurum ona...olumunekankayizsmile

bugün pek bi hareket yok burda aşağıda bir sürü kişi var ama herkes geçmişi okuyo herhalde hepiniz havayı güzel görüp dışarımı çıktınız yoksa

sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan:nazar:

Canım hadi gözün aydın, bi de ne kadar güzel bebeğini besliyorsun, kimileri yalnızca kendisini besliyor, bebeği beslemiyor. Senin öyle olmamış güzel bir haber. :nazar:

slmlarropuyorumnanaktan
bende soda içiyorum burdan okumuştum :))
dün bikaç yudum kola içtim acayip gaz yaptı bende kolayı çok severım görünce dayanamadım içtim azcık :bbo: nasıl dayanacağım kolasızlığa bilmeem Çok üzgünüm çoook

bir kola fanatiği olarak hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kestim. Gazlı hiçbir içecek içmiyorum. Akşamları bir tek maden suyu içiyorum.

valla iyiki sezen hemşerim var yoksa buraları pek hareketlenmeyecek demek

heeeeyyyyyy ii ki varsın hemşerim....hihoyyyt

o kadar çok sucuklu yumurtadan bahsedilmiş ki cnm çekti valla ama sucuk yok pastırma var onla yapcam artık napim gidip yapim bari acıktım valla

nalancım ben açık bıraktım elimde işler vardı da onu yapıyodum :ecrin_bebek:

evet canım kaşınıyo
göbekte bişi yok ama göğüsler büyüyo sonuçta ben ne olur ne olmaz yaklaşık 1 aydır her duştan sonra badem yağı sürüyorum bütün vücuduma
sadece karına sürmeyin bu arada poponuza ve sırtınıza(elinizin ulaştığı yere kadar en azından) sürün unutmayın o kısımları =)

Badem yağı organik olduğu için kıl köklerini besleyip uzatır hıc surulur mu butun vucuda :S Kaşları kalınlastırmak ıcın fln hep fındık badem yagı onerırler bılmıomusunuz :S

selam..ben de bu aralar 11. haftadayım..öğrendiğime göre bebeğin bu haftalarda hafızası gelişmeye başlıyormuş.bu dönemde bebeğe sakinleştirici müzikler dinletilirse doğumdan sonra da bebek bu müzikleri hatırlayıp sakinleşiyormuş..acaba ne tarz müzikler bebek için olumlu etki yapıyor bilen yada araştıranınız var mı??

Klasik müzik gibi sadece ritimden ibaret olan ve özellikle tekrarlayıcı seslerden oluşan müzik türleri dinletmek lazımmış, o tekrarlayan sesler ona ninni gibi geliomuş . Bi aralar okyanus sesleei fln gıbı cd ler vardı moda yanı onlar da cocuk ıcın olumluymus.

Badem yağı organik olduğu için kıl köklerini besleyip uzatır hıc surulur mu butun vucuda :S Kaşları kalınlastırmak ıcın fln hep fındık badem yagı onerırler bılmıomusunuz :S

valla ben senelerdir sürerim hiç bi kıllanmada olmadı:CüvCüv:

valla ben senelerdir sürerim hiç bi kıllanmada olmadı:CüvCüv:

Senin kıllarda iş yokmuş, kılların dandirik :))
Normalde sen de biliosundur kaşlara kirpiklere sürülür ki kalınlaşsın siyahlaşsın diye, ben gobegıme bıle korka korka suruyorum badem yagını valla bılemıcem, rısk alamam:)

Back
X