Badem yağı organik olduğu için kıl köklerini besleyip uzatır hıc surulur mu butun vucuda :S Kaşları kalınlastırmak ıcın fln hep fındık badem yagı onerırler bılmıomusunuz :S
aynı şekilde bende de demek ki sen yanlış biliyorsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Badem yağı organik olduğu için kıl köklerini besleyip uzatır hıc surulur mu butun vucuda :S Kaşları kalınlastırmak ıcın fln hep fındık badem yagı onerırler bılmıomusunuz :S
nalancım ben açık bıraktım elimde işler vardı da onu yapıyodum :ecrin_bebek:
asıl nivea'nın hiçbir ürününü kullanmamak gerekiyor asıl kıllandıran marka o'dur. Yoksa doğal ürünlerden hiçbir zarar gelmez
slm kızlar ..nasılsınız
ben resmen bugun ölüyorum cok kotuyum sabah artık ıcım dısıma cıktı.bıde ustune grıp olmusum zaten butun vucut bıtkın ne yapcagımı bılmıyorum...cok kotuyum cok...
akşam sahlep kaynat üstünede tarçın serp iç cnm ii gelir
valla benim kaşımı kuaförüm yanlışlıkla bi sıra inceltti geçen sene bende fındık ve badem yağı karışımı kullandım aylarca ama o küsen kaş çıkmadı hala çıkacak gibide görünmüyo çok da faydalı değilmiş badem yağı
iyimi geliyo canım..evde su toz saleplerden var ondan dıyosun demı..
evet cnm ama sahlep yoksa buğday nişastan varsa süt ve nişasta ile sahlep kıvamını yakalayabilirsin içine biraz karabiberde serp şöle çay ka. ucuyla boğazını yaksın biraz hem besleyeci hemde boğaza ii gelir tavsiye ederim
evet cnm ama sahlep yoksa buğday nişastan varsa süt ve nişasta ile sahlep kıvamını yakalayabilirsin içine biraz karabiberde serp şöle çay ka. ucuyla boğazını yaksın biraz hem besleyeci hemde boğaza ii gelir tavsiye ederim
sarımsak sür canım hemen çıkar =))
nişastam yok canım ben salebi yapımda içim inşallah iyi gelir.cok sagolopuyorumnanaktan
kafamçokkarıştıBadem yağı organik olduğu için kıl köklerini besleyip uzatır hıc surulur mu butun vucuda :S Kaşları kalınlastırmak ıcın fln hep fındık badem yagı onerırler bılmıomusunuz :S
sana bişi olmaz ki iloş :hulya:valla ben senelerdir sürerim hiç bi kıllanmada olmadı:CüvCüv:
kıyamam çok gecmiş olsunslm kızlar ..nasılsınız
ben resmen bugun ölüyorum cok kotuyum sabah artık ıcım dısıma cıktı.bıde ustune grıp olmusum zaten butun vucut bıtkın ne yapcagımı bılmıyorum...cok kotuyum cok...
ben severim niveayı hele mavisini zemuszemus[asıl nivea'nın hiçbir ürününü kullanmamak gerekiyor asıl kıllandıran marka o'dur. Yoksa doğal ürünlerden hiçbir zarar gelmez
valla öyle oluyo diyom yazmıyolarda napıyolar diyorum kaydirigubbakcemile3Ladycim valla aşağı bakıyorum dolu ama yazışan kimse yok napim bende gittim bi şi ler atıştırdım ama bende öle yapıyorum açık bırakıp gidip işlerimi hallediyorum
:dilcikar: kaydirigubbakcemile3Kıllandırmasını bılmem de Nivea dandik ötesi bi marka zaten bence de kullanmayalım
kakao yağı aklıma yattı onu kullanıcam herhalde bi arkadaş onu yazın daha çabuk bronzlaşmak için kullanırdı..
kıyamam çok gecmiş olsun
]
Ben kusmadım kusmadım ama şimdi kusucamNe güzel muhallebi gibi tarif veriodun karabiber nıye koydun ıcıne, ıyy