• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ..nasılsınız
ben resmen bugun ölüyorum cok kotuyum sabah artık ıcım dısıma cıktı.bıde ustune grıp olmusum zaten butun vucut bıtkın ne yapcagımı bılmıyorum...cok kotuyum cok...

asıl nivea'nın hiçbir ürününü kullanmamak gerekiyor asıl kıllandıran marka o'dur. Yoksa doğal ürünlerden hiçbir zarar gelmez

slm kızlar ..nasılsınız
ben resmen bugun ölüyorum cok kotuyum sabah artık ıcım dısıma cıktı.bıde ustune grıp olmusum zaten butun vucut bıtkın ne yapcagımı bılmıyorum...cok kotuyum cok...

akşam sahlep kaynat üstünede tarçın serp iç cnm ii gelir

valla benim kaşımı kuaförüm yanlışlıkla bi sıra inceltti geçen sene bende fındık ve badem yağı karışımı kullandım aylarca ama o küsen kaş çıkmadı hala çıkacak gibide görünmüyo çok da faydalı değilmiş badem yağı

kakao yağı aklıma yattı onu kullanıcam herhalde bi arkadaş onu yazın daha çabuk bronzlaşmak için kullanırdı..

valla benim kaşımı kuaförüm yanlışlıkla bi sıra inceltti geçen sene bende fındık ve badem yağı karışımı kullandım aylarca ama o küsen kaş çıkmadı hala çıkacak gibide görünmüyo çok da faydalı değilmiş badem yağı

sarımsak sür canım hemen çıkar =))

arkadaslar bızım aılede herkes bebe yagı kullanmıs bende onu daha sımdısen kullanmaya basladım banyodan cıkınca suruyorum ohh hep yumusacık.sımdıye kadar nıye kullanmamısımkı dedım..

Aman kıl tüy meselesinden bıkmışım valla ben kimyasal bişiler bulurum kullancak ki riski olmasın sarımsak bile kıllandırıomus suna bak pes :(

iyimi geliyo canım..evde su toz saleplerden var ondan dıyosun demı..

evet cnm ama sahlep yoksa buğday nişastan varsa süt ve nişasta ile sahlep kıvamını yakalayabilirsin içine biraz karabiberde serp şöle çay ka. ucuyla boğazını yaksın biraz hem besleyeci hemde boğaza ii gelir tavsiye ederim

evet cnm ama sahlep yoksa buğday nişastan varsa süt ve nişasta ile sahlep kıvamını yakalayabilirsin içine biraz karabiberde serp şöle çay ka. ucuyla boğazını yaksın biraz hem besleyeci hemde boğaza ii gelir tavsiye ederim

nişastam yok canım ben salebi yapımda içim inşallah iyi gelir.cok sagolopuyorumnanaktan

Ben kusmadım kusmadım ama şimdi kusucam :( Ne güzel muhallebi gibi tarif veriodun karabiber nıye koydun ıcıne, ıyy

Badem yağı organik olduğu için kıl köklerini besleyip uzatır hıc surulur mu butun vucuda :S Kaşları kalınlastırmak ıcın fln hep fındık badem yagı onerırler bılmıomusunuz :S
kafamçokkarıştı
ne diyon ya
sarımsak sürerler kaşa badem yağı değil :1ninca:

valla ben senelerdir sürerim hiç bi kıllanmada olmadı:CüvCüv:
sana bişi olmaz ki iloş :hulya:
slm kızlar ..nasılsınız
kıyamam çok gecmiş olsun
asıl nivea'nın hiçbir ürününü kullanmamak gerekiyor asıl kıllandıran marka o'dur. Yoksa doğal ürünlerden hiçbir zarar gelmez
ben severim niveayı hele mavisini zemuszemus[
çünkü benim cildim çok kuru olumunekankayizsmile/B]
Ladycim valla aşağı bakıyorum dolu ama yazışan kimse yok napim bende gittim bi şi ler atıştırdım ama bende öle yapıyorum açık bırakıp gidip işlerimi hallediyorum
valla öyle oluyo diyom yazmıyolarda napıyolar diyorum kaydirigubbakcemile3
Kıllandırmasını bılmem de Nivea dandik ötesi bi marka zaten bence de kullanmayalım
:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
kakao yağı aklıma yattı onu kullanıcam herhalde bi arkadaş onu yazın daha çabuk bronzlaşmak için kullanırdı..

en güzeli o zaten olumunekankayizsmile
kakao yağından bi krem önermişlerdı doğuma hazırlık kursunda
palmers adı

Ben kusmadım kusmadım ama şimdi kusucam :( Ne güzel muhallebi gibi tarif veriodun karabiber nıye koydun ıcıne, ıyy

karabiberin tadını almıyosun zaten sadece boğazını yakıyo o kadar, zaten bunu keyif için diil sağlık için tavsiye ettim ama sen istersen karabibersiz kullanırsın normalde karabiber yerine zencefilde olur ama şimdi hamişken doğal şeyler daha ii. karabiber veya zencefil gribe birebir yakıyo ya hem terletirde çok ii gelir. bizim evde hep bal, zencefil ve limon karışımı oluyo hemen hemen her gün yiyiyoruz bu karışımdan kışları pek grip olmayız biz olsakta çok çabuk atlatırız aileden neredeyse herkes grip aşısı oluyo ama hepsi dökülüyo kışları...-tatlicadiarzu-

Back
X