• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

barays iyi olmana sevindim canim

canım sanada geçmiş olsun, umarım iyidir bebişlerimiz, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. içim biraz olsun rahatladı, bu durumu yaşayan teş kişi ben değilmişim, bunu bilmek bile güzel...

merak etme heşey nasip işi eğer bu dünyada yicek ekmekleri varsa zaten bizi bırakmazlar gelirler yoksa napsak olmaz herzaman hayırlısını istemek lazım sende içini rahat tut ben herşeye hazırladım kendimi sende çok rahat ol olurmu herşey bizim için

eren senın doktor kontrolun vardı galiba.. ne oldu canım
evet canım girene kadar stres içindeydim ama iyiymiş çok şükür kalp atışını gördük gene uyuyodu sırt üstü yatmıştı normal ölçüden 2 gün önde çıktı doktor iyi gelişmiş yediklerin yaramış dedi 28 nisanda ikili testim var

günaydın kızlar :lepi:

cinsiyet tahminlerini konusmuşsunuz :jeyyar: adetten hemen sonra olursa irkek mi olaymışşş kaydirigubbakcemile2

Günaydın Kıssslllaarrr ben geldim...opuyorumnanaktan

geçmişi bi okuyup geliyom hemen hadi görüşürük birazdan, bakim ben yokken ne sohbetler yapılmış...

evet canım girene kadar stres içindeydim ama iyiymiş çok şükür kalp atışını gördük gene uyuyodu sırt üstü yatmıştı normal ölçüden 2 gün önde çıktı doktor iyi gelişmiş yediklerin yaramış dedi 28 nisanda ikili testim var

canım benım.. sıcak yerde rahat rahat guvende uyuyor.. testın iyi çıkar inşallh...
bu arada neler yemıştın...:??

kizlar bu forumda okumustum bebek eger sol tarafa yerlesmisse erkek sag tarafa yerlesmisse kizmis

günaydın arkadaşlar
şimdi dr dan geldim herşey normal güzel dedi dr muz kalp atışlarını dinledik küt küt atıyordu
bu sefer başka bir dr a gitmiştim bu dr dan memnun kaldım
cinsiyeti de tahmin etti ama çok erken dedi hemen kendinizi adapte etmeyin dedi

gözün aydın canım hihoyyyt bende başka doktora gidicem bu sefer bende memnun kalırım inş. bu arada ilk cinsiyet tahminimiz geldi kızlarrrrrr sositososito

canım doktorum bana şurup verdi miden yanınca bi kaşık iç geçer ve bebişe zararı yok dedi sende ondan al istersen

valla ne ii olur. yanması geçincede sürekli yemek zorunda kalmam en azından. adı ne senin şurubun

evet ya ne yemek geekiyor mesala ben bebek kilo olsın istiyorum ben almim zaten bünyem almaya el verişli bende kilo almak istemiyorum işimde oturak calışıyorum harekette olminca alıyoruz kiloyu önerileri olanlar varmı

kizlar bu forumda okumustum bebek eger sol tarafa yerlesmisse erkek sag tarafa yerlesmisse kizmis

ya bu sağ sol muhabbetini doktora gittiğimde sormuştum beni bi güzel azarladı :oklava: işte bu halkın hurafesi uydurması. sağda solda mı olur bebek hiç. rahimde olması gerektiği yerde işte demişti -tatlicadiarzu-

canim gecmis olsun nezaman düdük yaptin kac haftalikti benimde iki düsügüm varda ondan sordum benim hikayemde bayagi karisik yazarim bir ara

saol cnm, valla 3 sene oldu yaklaşık 8.5 haftalıkken kanamam başladı ama öle az bi şi deil böle musluktan su akar gibi bi kanama başladı, resmen kan gölü oldu banyo, sonra dr. a gittik kalbi çok yavaş atıyordu progestan verdi o kanamayı azalttı sonra yaklaşık 1 hafta sonra tekrar şiddetli kanama başladı gittik kalbi durmuş, hemen alıcaz dediler ve ertesi gün aldılar yani 9.5 haftalıkken alındı, kürtaj düzgün yapılmadığı için rahimde iltihap oluşmuş, ağrım var diyom salak kadın pisikolojik bi şi yok dio bana, 2.5 sene kimse göremedi iltihabı tabi iltihap bu arada sertleşmiş ve bütün rahimi tıkamış, bende neden hamile kalamıyorum diorum, bize infertilite teşhisi koydular salaklar ya,

Allah tan sonunda şimdi gittiğim prof.u buldum, ilk muayenede gördü tıkanıklığı kasımda ameliyatla temizlendi rahim ve ocak ayında hamiş kaldım Allah ıma şükür, böle traji komik bi durum cnm benimki sen ne yaşadın yazsana bi ara...

Back
X