Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sanada geçmiş olsun, umarım iyidir bebişlerimiz, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. içim biraz olsun rahatladı, bu durumu yaşayan teş kişi ben değilmişim, bunu bilmek bile güzel...
evet canım girene kadar stres içindeydim ama iyiymiş çok şükür kalp atışını gördük gene uyuyodu sırt üstü yatmıştı normal ölçüden 2 gün önde çıktı doktor iyi gelişmiş yediklerin yaramış dedi 28 nisanda ikili testim vareren senın doktor kontrolun vardı galiba.. ne oldu canım
evet canım girene kadar stres içindeydim ama iyiymiş çok şükür kalp atışını gördük gene uyuyodu sırt üstü yatmıştı normal ölçüden 2 gün önde çıktı doktor iyi gelişmiş yediklerin yaramış dedi 28 nisanda ikili testim var
günaydın arkadaşlar
şimdi dr dan geldim herşey normal güzel dedi dr muz kalp atışlarını dinledik küt küt atıyordu
bu sefer başka bir dr a gitmiştim bu dr dan memnun kaldım
cinsiyeti de tahmin etti ama çok erken dedi hemen kendinizi adapte etmeyin dedi
canım doktorum bana şurup verdi miden yanınca bi kaşık iç geçer ve bebişe zararı yok dedi sende ondan al istersen
kizlar bu forumda okumustum bebek eger sol tarafa yerlesmisse erkek sag tarafa yerlesmisse kizmis
canım onun tersı aslında... sag erkek, sol kız...
kizlar bu forumda okumustum bebek eger sol tarafa yerlesmisse erkek sag tarafa yerlesmisse kizmis
canım onun tersı aslında... sag erkek, sol kız...
karar verin hangisi kaydirigubbakcemile3
sağa mı sola mı yattım bilmim -tatlicadiarzu-
ben iki kilo almişim.......:))())))
canim gecmis olsun nezaman düdük yaptin kac haftalikti benimde iki düsügüm varda ondan sordum benim hikayemde bayagi karisik yazarim bir ara