• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar,, Bu ikindi uykuları bağımlılık yaptı bende oturduğum yerde popom açıkta uyumuşum yine 2 saati geçmiş hemi de :S Oy oyyyyy...

uykucu seni.. boşver ii yapmışsın bende yatsam uyurum onun için yatmıyorum arada kalkıp işleri yapıyorum uykum kaçıyo ii oluyo.

Ben tatlıyı çok sevmeme rağmen hiç tatlı yiyemiyorum hep acı, ekşi şeyler yiyiyorum.
Hamileliğin ilk dönemlerinde tatlı düşkünlüğü pek olmazmış bulantılardan dolayı..:bbo:
Sizlerde nasıl fisfisfis

ben tatlı manyağı olduğum halde pek tatlı aramıyom boshayallersmile
canım bişi istese ne iyi olur ama hiç bişi istemi :delphin:

Çorbayıda besleyici olsun diye şöyle pişiriyorum

Mercimek ( Benim için olmazsa olmaz)
Soğan
Kabak
Patates
Havuç
Kereviz
Hatta geçen karalahana ve pazı yaprağı da koydum.
Aklınıza ne gelirse koyun içine..
Hepsini kaynatıp robottan geçiriyorum.
Nane ve pul biberinide yağda hazırlayım çorbanın üstüne döküyorum.

Hem çok besleyici hem lezzetli çakma sebze çorbası oluyor.

ne ararsan var ama çorba içemiyom katı yemek yemem lazım yoksa midem bulanır :gitme:

Günaydın kızlar,, Bu ikindi uykuları bağımlılık yaptı bende oturduğum yerde popom açıkta uyumuşum yine 2 saati geçmiş hemi de :S Oy oyyyyy...

oh ne güzel uykum var pc ye bakıp duruyom mirmirmirmir

allahım o halde ben yandıımmakannehir benimki sürekli bağırıp,tepinen,ağlayan bi bebek olcak desenizeeyvahedigeldismile ya tamam sinirlenmemeye çalışıyorum ama sanki ben kaçtıkça üzerime geliyo herşey.Elimde değil yani hep stresliyim ooofffffffffffff:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3
deme öle kıs
ama bişi öğrendim
4. aylık bebeği ağladığı zaman kucağına almıcakmışın
yatağına yatırcakmışın
o zaman huyu değişirmiş
ama 8 aylık bebeğe bunu yapamazsın çünkü annem-babam beni sevmiyor diye düşünürmüş :asigim:

ben klasik müzik dinlemeye başladım bu arada umarım bebişi faydası oluyodur...:emir_bebek:
ne güzel ya
umarım faydası olur
benim dinleme şansım yokki laelaelaelaelae
valla sayfaya baktımda kendi kendime yazışıyorum kimsenin bi şi yazdığı yok neyse ben kaçar...:gitme:
ben buydayımmmmmm :ecrin_bebek:
net gitti de bende alsanaalsanasmile
Of ben nası dinlicem bilmiyorum çok sıkılırım klasık muzıkten :))
Neysem ben Migrosa gidiyorum alışveriş yapacağım meyve fln alım kendime sağlıklı sağlıklı, görüşürüz kızlar.

ağır tasıma bak dikkat et kendine
öpüyuorum görüşürüz Şeniz

uykucu seniii... aynen ya ben de hemen uyuyakalıyorum. bugün akıllılık ettim, sabah uyudum gündüz uykusunu.. onun için rahatım henüz uyku gelmedi..
klasik müzük deyince ben gideyim bebeğime piyano dinleteyim.. ben çalıyım o dinlesin. kıpırdamaya başlarmış.. klasik müzik sevmeyenlerin bile seveceği besteci mozart, piyano sonatlarını dinleyin bence hoşunuza gidecek. Mozart'ın Türk marşı'nı sevmeyen var mı?

Lady iş yerinde kulaklıkla dinleyemez misin? geçen gün eşim anlatıyordu, iş yerinde hamile bir hanım varmış devamlı kulaklıkla klasik müzik dinliyormuş, bir de ona demiş ki hiç de sevmem ama bebek için faydalı onun için dinliyorum.

hadi ya ne güzel işyerinde dinleyebiliyosa
ben bankada dinleyemem ki kafamçokkarıştı
eşime sölim de o dinletsin bana kaydirigubbakcemile3

sizin verdiğiniz şu yemek tarifleri en çok bana yarıyo sositososito hepsini yazıyorum bi yere. böle böle yemek yapmayı öğrencez dimi ama :1rolleyes:

sizin verdiğiniz şu yemek tarifleri en çok bana yarıyo sositososito hepsini yazıyorum bi yere. böle böle yemek yapmayı öğrencez dimi ama :1rolleyes:

CANIM BENİM İSTEDİĞİN NE YEMEK VARSA BANA SÖLE BEN SANA TARİF EDERİM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

hanimlar masallah pek hizlisiniz hangi arada bukadar yaziyorsunuz bizde kizimla aksam yemegimizi yedik simdi namaz kilip yaticam bir ii saat kestireyim barimirmirmirmir:1closedeyes:

Kızlar ben çıkıyorum kenidinize iyi bakın
hoşcakalın yarın görüşürüz

normalde kısslar hep canları çektiği için kızıyorlar tarif verilmesine, ama senin işine yaradığına sevindim valla hiç olmazsa sana bi hayrımız dokunsun bari...

ne güzel ya
umarım faydası olur
benim dinleme şansım yokki laelaelaelaelae

ben buydayımmmmmm :ecrin_bebek:
net gitti de bende alsanaalsanasmile

ağır tasıma bak dikkat et kendine
öpüyuorum görüşürüz Şeniz

saol cnm sende olmasan kimse cevap yazmayacak topiğin delisi gibi kendim yazcam kendim cevaplıycam valla

işten dönerken mp3 de dinlesen klasik müziği olmazmı mesela tabi seviyorsan eğer?

valla sezen senin yokluğun yine bariz hissediliyor topicte tatlım...:gitme:
nirdesiiinnn seeeezzzeeeennnn, beni burda bi başıma bırakıp nirelere gittin hemşerim....olumunekankayizsmile

Back
X