• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman allhım bı tek ben varım forumda cok şaşkınım su an mısafır bıle yok, heyyyyooo butun buralar kompile benim, var mı uleyn bana yan bakan :)))))

Valla tatlım nolsun anca tıkınıyorum cevizli kek de yaptım kısırda yaptım sımdı kısırı bıtırıcem keke gecıcem :))))
Sen nasılsın, mıden mı kotu oldu

ben hep topikteyim arkadaşlar, sıkı takipteyim merak etmeyin.
size bir şey sorucam tükürük salgınız arttı mı, benim çok fena ya devamlı ağzım sulanıyor, deliler gibi oldum resmen. bugün 10. hafta mailini okuyordum tam da bundan bahsetmiş rahatladım, bir de mide yanması olanlarda çok olurmuş..

prop istersen şu nergis yazan yeri değiştirebilirsin, profil düzenleye gir oradan Kişisel Rütbe'yi değiştir..

iyi aksamlar kızlar. cok yogun bir gün gecirdim uğrayamadım. neyse canım kısır cekti nasıl yapılıyor bende yapıyım tarif edermisiniz

Ulan biz 9 ayın sonuna dana gıbı olcaz, sureklı bırbırımızın canını cektıre cektıre, ne bahsedılse canım cekıo hemen gıdıp yapıorum yıyorum şaka gıbı :))) Yarasın arkadaşım aferın sen benım gıbı 7 kılo almadın hakkındır yap ye tabi

aman bebiş gelsinde
kilolar nasıl olsa gider
uykusuz geceler
bizi bekliyo
veririz inşallah kilolarıda:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Aaa sen bursa da yaşıosun, bi kere gitmiştim bayılmıştım ya böyle yeşillik fln bı yerlere gıtmıstık ama cok guzeldı

Back
X