• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya biliyorum herkes yazdı bunları ama dr. umla bi konuşup öle gidim diorum bakalım dr.um ne diecek, bide acaip üşeniorum biliomusun, bizim burada her yer yokuş giderken inip dönerken çıkıyosun çok yorucu oluyo bu halimle göze alamadım o yolu açıkcası...

ben sordum dr.uma. kaydol tabi aşı falan yapıyorlar dedi. ama ben de gidemedim daha tembellikten..

kızlar yaa bişiy sorcam. ben beli lastikli kumaş pantolon nerden bulurum? içinizde alan var mı? bugün bakındım biraz. hamile pantolonları çok büyük hem her yerde kot var. işyerinde giyilmez ki kot...

kızlar yaa bişiy sorcam. ben beli lastikli kumaş pantolon nerden bulurum? içinizde alan var mı? bugün bakındım biraz. hamile pantolonları çok büyük hem her yerde kot var. işyerinde giyilmez ki kot...

terziye diktirebilirsin cnm
netten filan resim bulup öle olmaz mı

hamile eşyaları satan mağaza yokmu sizin orada özellikle büyük alışveriş mağazalarında oluyo..

burda saglik ocagi yok direk doktora yada hastaneye gitmek gerekiyor asilari heralde doktorum yapar bilmiyorum

terziye diktirebilirsin cnm
netten filan resim bulup öle olmaz mı

teologcum olur tabi de.. şu anda pantalonların beli olmuyo. çok sıkıyo. mecburen giyiyorum artık. diktirene kadar bi tane bulup alsam demiştim. ama zor bulucam galiba.

piyasadki hamile kıyaftlerini beğenmiyorum ben
belden bağlamalı filan oluyor ya
ben terzye diktirirm diye düşünüyorm yada uzun elbiseler

teologcum olur tabi de.. şu anda pantalonların beli olmuyo. çok sıkıyo. mecburen giyiyorum artık. diktirene kadar bi tane bulup alsam demiştim. ama zor bulucam galiba.

yaa bir beden büyük alsak ve yahut bazı mağazalar actırıyorlar bellerinden filan hani diğer kısımları tam olup da bel kısmı olmuyorsa bel kısmından acıtrsan olmaz mı

hamile eşyaları satan mağaza yokmu sizin orada özellikle büyük alışveriş mağazalarında oluyo..

eve yakın olanda yok. diğerine de gidemiyorum çalıştığım için. eve gelince çok yorgun oluyorum hiç bi yere çıkmıyorum akşamları. hiç de evmem mağaza mağaza gezip alışveriş yapmayı. yeri belli olmalı gidip almalıyım. ne rahatım dimi aklinialirimsmile

yaa bir beden büyük alsak ve yahut bazı mağazalar actırıyorlar bellerinden filan hani diğer kısımları tam olup da bel kısmı olmuyorsa bel kısmından acıtrsan olmaz mı

bulamazsak öyle yaparız artık. aslında 1,5 kilo aldım ama bel ve karın acayip farketti

eve yakın olanda yok. diğerine de gidemiyorum çalıştığım için. eve gelince çok yorgun oluyorum hiç bi yere çıkmıyorum akşamları. hiç de evmem mağaza mağaza gezip alışveriş yapmayı. yeri belli olmalı gidip almalıyım. ne rahatım dimi aklinialirimsmile

ee cnm mecbursun cnm artık bir haftasonu al kocişini gez
artık bir ihtiyaç o senn için
ben de 1 kilo filan almışım hemen karın ve belden fark etti yarın inş. 7 haftalık olacak bebişim

internetten arattır mağazayı cnm hafta sonuda gider elinle koymuş gibi bulur alırsın hafta sonuda vaktin olmuyomu?

Back
X