• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocam çalışıyor haftasonları. bi akşam gideriz artık.internetten bakayım bi haklısın. tşk.ler..

sen bilirsin sana nasıl uygun olacaksa cnm, biz hep öle yapıyoruz ilk defa gideceğimiz yeri internetten arayıp bulup hatta tel. açıp adres tarifi alıyorum öle gidiyoruz

kızlar yaa bişiy sorcam. ben beli lastikli kumaş pantolon nerden bulurum? içinizde alan var mı? bugün bakındım biraz. hamile pantolonları çok büyük hem her yerde kot var. işyerinde giyilmez ki kot...

Gebe mağazasında var çok guzel hem de ben aldım
http://www.gebe.com.tr/09_10/
Ay ama denizlideymişsin sen orda var mı yok mu bılmıorum

evet çok komikti yaa göz kırptı ya koptum. delikafadulden

bizde koptuk eşimle ya bu hafta türk telekommu sponsor bunlara ne hep webcam da takıldılar... şu ferideyle halim artık itiraf etselerde rahatlasak ya stres oldum valla acaba gerçekten ayrılacaklar mı şimdi annamdım?

bizde koptuk eşimle ya bu hafta türk telekommu sponsor bunlara ne hep webcam da takıldılar... şu ferideyle halim artık itiraf etselerde rahatlasak ya stres oldum valla acaba gerçekten ayrılacaklar mı şimdi annamdım?

uzun sürmez onların ayrılıkları bence.

yasemin cnm o sigorta işini araştırdım ben doğum paketinin, benimkinde rutin kontroller %20 katılımlı dio yani yaptırdığım tahlil ve kontrollerin %20 sini ödicem ama yatarak olduğu zaman hiç bi şi ödemiyormuşum, acaba bu ikili testi karşılayacaklarmı biliyosun bi de her testi karşılamıyorlar...

kızlar iyi geceler hepınıze dun gırmıstım cok kotuyum dıye bugun dr.a gıttım dayanamadım cok kotu oldum...ve bronsıt olmusum ama cok kotu degılmıs antıbıyotık falan verdı ıc gecer dedı ordanda kendı dr.uma gıttım gosterdım ılacları oda iç dedı...neyse bı yazmak ıstedım buraya gırmem lazım gıbı hıssedıyorum nıyeyse opuyorum hepınızı .iyi geceler.ben yatmaya devam edıyım..

nasılsın prophetic

Cnm akşam yazmışsın ama ben çıkmıştım. Akşam çok iyiydim ama şimdi sbh oldu iğrencim nerdeyse hiç uyuyamadım yine sürekli uyanıyorum tuvalete gıdıorum sureklı cıdden kotu bı geceydı sımdı de bı bakıyorum dışarı hava ıgrenc kapalı kasvetlı bı gıdım gunes yok ıyıce ıcım sıkılıo. Oyle ıste. Sen nasılsın, geldıgınde yazarsın.

arnavut böreği mi dedinizzzz gelin yapayım size neyli isterseniz ıspanaklı, pırasalı, yoğurtlu vs.. benim eşim yugoslav göçmeni.. kayınvalidem öğretti bana hepsini..

kısırı da kaç gündür canım istiyor size yazmadım canınız istemesin diye ama maşallahınız varr :nazar: kısırım da meşhurdur da yiyebileceğimi hiç sanmıyorum :(

günaydınn olumunekankayizsmile

Back
X