• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyi geceler hepınıze dun gırmıstım cok kotuyum dıye bugun dr.a gıttım dayanamadım cok kotu oldum...ve bronsıt olmusum ama cok kotu degılmıs antıbıyotık falan verdı ıc gecer dedı ordanda kendı dr.uma gıttım gosterdım ılacları oda iç dedı...neyse bı yazmak ıstedım buraya gırmem lazım gıbı hıssedıyorum nıyeyse opuyorum hepınızı .iyi geceler.ben yatmaya devam edıyım..

çok geçmiş olsun.kendine dikkat et

Günaydın kızlar, bu sabah yine istifrar ettim süt içtim içtiğim gibi çıktı... içim de dışıma çıktı :(
şimdi işteyim ve yoğunum gelebilirsem gelirim yine görüşmek üzere..

herkese günaydın kızlar 2 gündür kılomda artış hissediyorum ilk defa sanırım yarım kılo aldım:(

süt içemeyenler yoğurt deneyin. ben ki süt canavarıyımdır hiç içemiyorum ama yoğurt bişey yapmıyor tavsiye ederim.

tosti niye üzüldün yarım kilo almana anlamadım?

süt içemeyenler yoğurt deneyin. ben ki süt canavarıyımdır hiç içemiyorum ama yoğurt bişey yapmıyor tavsiye ederim.

tosti niye üzüldün yarım kilo almana anlamadım?

ne bilim canım ya ilk 3 ay alınmasa daha ii ama maşallah iştahım yerinde daha da alırım ondan korkuyorum

gerçi bebişim saglıklı olsunda kılolar verilir ilk kez aldım 9 haftadır belkıde ondan üzüldüm alışıcaz artık

ne bilim canım ya ilk 3 ay alınmasa daha ii ama maşallah iştahım yerinde daha da alırım ondan korkuyorum

ayyy hayatım takma bu kadar alıcaz tabi hamilelik buuu rahat ol..

ne güzel iştahın yerinde ben yemememe rağmen serumlardan 3 kilo aldım da üzülmüyorum.. sen keyfine bak ;)

Arkadaşlar merhaba. Benimde SAT 25 Şubat. Sezeryan olacağım için 25 Kasımda sanırım doğum olur, normalde 2 Aralık denk geliyor.
Neyse gebeliğimin başından beri sizleri okuyup takip ediyorum. Beni de aranıza almanızı istiyorum.
Adım Aslı. 31 yaşındayım. Çalışan bir hamileyim. Bugün 6+6 günlük hamileyim.
Cuma sabahı inşallah kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Bu yüzdende çok heyecanlıyım.
aramıza hoşgeldin canım.allah tamamına erdirsin

olmuyor ama böyle bayanlar artık tehlikeli işlerden biraz uzak durun bakim sizlerin dik etmesi gerekirken neler yapıyorsunuz sizler böyle benim de yarın belli olucak ooofff ya bir sabah olsa bakalım bebegim nasıl yaşıcakmı yoksa alıcaklarmı dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin

inşallah bebeğin seninledir.güzel haberlerini bekliyoruz.bizi mutlaka bilgilendir canım

günaydın herkerze ben bugün iyi kalktım mide bulantısı falan yok açlıkta yok iyiyim dün kısır muhabbetinden sonra malesef yapamadım kısırı yorgun geldim eve bijoux arkadaşımız çok güsel kısır yapar dediği gibi vallahi çok lezzetli olur :) arkadaşız biz bijoux la gezeklerde hep kısıtr yaptırırız ona :):):)

Günaydın herkese, herkes iyi gibi görünüyor okuduğum kadarı ile maşallah.
Benim yarın sabah kontrolüm var kalp atışı için. Ne kadar zor bir bekleyiş bu böyle

günaydın herkese, herkes iyi gibi görünüyor okuduğum kadarı ile maşallah.
Benim yarın sabah kontrolüm var kalp atışı için. Ne kadar zor bir bekleyiş bu böyle

evet canım senı anlıyorum bende kalp atışını duyım diyordum başka bişey istemem duyacaksın canım ve cokm rahatlayacaksın merak etme allahın izniyle

Cnm akşam yazmışsın ama ben çıkmıştım. Akşam çok iyiydim ama şimdi sbh oldu iğrencim nerdeyse hiç uyuyamadım yine sürekli uyanıyorum tuvalete gıdıorum sureklı cıdden kotu bı geceydı sımdı de bı bakıyorum dışarı hava ıgrenc kapalı kasvetlı bı gıdım gunes yok ıyıce ıcım sıkılıo. Oyle ıste. Sen nasılsın, geldıgınde yazarsın.

prophetic üzüldüm ya daha önceden varmıydı böle durumun yeni mi oluştu

günaydın güzel anne adayları :lepi:
nassınız keyifler nasıl bayanssulusmile
dün akşama doğru midem ekşimeye başladı elma yedim geçti kaydirigubbakcemile2
sizde elma yiyin guclubacismile

günaydın güzel anne adayları :lepi:
Nassınız keyifler nasıl bayanssulusmile
dün akşama doğru midem ekşimeye başladı elma yedim geçti kaydirigubbakcemile2
sizde elma yiyin guclubacismile

bende de mide yanması cok oluyor soda içiyorum ii geliyor elmada ii geliyor akşamları az yemeye calışıyorum ama olmuyor cok yıyorum ondan sonrada midem mahfoluyo

gebe sitesine baktım nadar pahalı ya öle pantulonlar laelaelaelaelae
uygun bi pantolon alırım beline penye diktiririm olur biter :dilcikar:

bende de mide yanması cok oluyor soda içiyorum ii geliyor elmada ii geliyor akşamları az yemeye calışıyorum ama olmuyor cok yıyorum ondan sonrada midem mahfoluyo

ben yemek yiyemiyodum vitamin olsun diye portakal suyu içiyodum o çok yaparmış meğersem
soda pek değilde elma kesinlikle rahatlatıyo canım olumunekankayizsmile

günaydın herkerze ben bugün iyi kalktım mide bulantısı falan yok açlıkta yok iyiyim dün kısır muhabbetinden sonra malesef yapamadım kısırı yorgun geldim eve bijoux arkadaşımız çok güsel kısır yapar dediği gibi vallahi çok lezzetli olur :) arkadaşız biz bijoux la gezeklerde hep kısıtr yaptırırız ona :):):)

sağol canım :)

günaydın kızlar yine yoğun bir gün olacak ..... bide bulantım başladı ama benim yüzümden sakın birşey yedikten hemen sonra su içmeyin adamı mahvediyor valla...... görüşürüz kızlar.. ha bide yarın dr. kontrolüm var çok stresliyim.. dua edin lütfen...

Back
X