• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım dualarımız seninle. iyi haberlerle geliceksin inşallahhh :Saruboceq:

ne güzel ya adına çok sevindim.. aramızda 2 gün var benimki de geçer mi dersin hafta sonu kaydirigubbakcemile3

inş. geçer canım gecince çok rahatlıyorsun umarım kısa zamanda rahatlarsınkaydirigubbakcemile5

kizlar mazareti olanlara demedim :kedi:evde olanlara dedim valla simdi firsat varken uyuyun :1closedeyes:sonra keske uyusaydik dersiniz benden söylemesi:1hug:

öyle fırsatım olsa hemen uyurum affetmem asla uykuyukaydirigubbakcemile4

kızlar iyi geceler hepınıze dun gırmıstım cok kotuyum dıye bugun dr.a gıttım dayanamadım cok kotu oldum...ve bronsıt olmusum ama cok kotu degılmıs antıbıyotık falan verdı ıc gecer dedı ordanda kendı dr.uma gıttım gosterdım ılacları oda iç dedı...neyse bı yazmak ıstedım buraya gırmem lazım gıbı hıssedıyorum nıyeyse opuyorum hepınızı .iyi geceler.ben yatmaya devam edıyım..

geçmiş olsun cnm ii bak kendine bol bol dinlen...

ya kızlar benim canım hep soğuk şeyler çekiyo sanki yz ayıyımış gibi gece üstüm açık yatıyorum bişey içerken bile içine buz koyasım geliyo yazın yandım ben o sıcaklarda buzdolabının içinden çıkamam heralde

arnavut böreği mi dedinizzzz gelin yapayım size neyli isterseniz ıspanaklı, pırasalı, yoğurtlu vs.. benim eşim yugoslav göçmeni.. kayınvalidem öğretti bana hepsini..

kısırı da kaç gündür canım istiyor size yazmadım canınız istemesin diye ama maşallahınız varr :nazar: kısırım da meşhurdur da yiyebileceğimi hiç sanmıyorum :(

günaydınn olumunekankayizsmile

ayyy keşke yakın olsaydında yapsaydın ne güzel bizde bi şi ler yapardık sana çaya gelirdik ne güzel olurdu valla....cokacimcoook

kizlar mazareti olanlara demedim :kedi:evde olanlara dedim valla simdi firsat varken uyuyun :1closedeyes:sonra keske uyusaydik dersiniz benden söylemesi:1hug:

alınıyom ama -tatlicadiarzu-
kaç kere aklımdan gectı rapor çakim evde yatim diye
vicdanım el vermedi :delphin:

benim uykumda kaçıyo tuvalete git gel yatmak için uğraş bide kabus gör ona uyann ooff anlamadımki ben halbuki halim yok yorgun hissediyorum kendimi baygın gibi yatmam gerek ama tam tersisempatiksalakcinni
kıyamam ya olumunekankayizsmile
ben ne rüyalar görmeye basladım kafamçokkarıştı

yemek yapıyorum canım allahtan yemek kokusuna tiksinmiyorum deterjan sabun parfüm onlar midemi kaldırıyo
benimkide tam tersi :CüvCüv:
yemek koksun hemen sıvı temizlik deterjabnını suyla karıstırıyom sıkıyom bütün odalara :roflol:
bu sefer anamlar boğuluyo kokudan -tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün yine çok güzel güneşli bi hava var istanbul da, süper. Aşağısı baya kalabalıklaşmış bile, neyse ben kaçırdıklarımı okuyup gelim görüşürüz birazdan...

gelen geçmişi okumaya gidiyo kaydirigubbakcemile3
hava güzel deme aalarım bak :ecrin_bebek:

ya kızlar benim canım hep soğuk şeyler çekiyo sanki yz ayıyımış gibi gece üstüm açık yatıyorum bişey içerken bile içine buz koyasım geliyo yazın yandım ben o sıcaklarda buzdolabının içinden çıkamam heralde

kızın olucak kaydirigubbakcemile2
bakalım ne kadar doğru söledim
ben çok üşüyom valla boğazlı penye +hırkayla yattım laelaelaelaelae

alınıyom ama -tatlicadiarzu-
kaç kere aklımdan gectı rapor çakim evde yatim diye
vicdanım el vermedi :delphin:

kıyamam ya olumunekankayizsmile
ben ne rüyalar görmeye basladım kafamçokkarıştı

benimkide tam tersi :CüvCüv:
yemek koksun hemen sıvı temizlik deterjabnını suyla karıstırıyom sıkıyom bütün odalara :roflol:
bu sefer anamlar boğuluyo kokudan -tatlicadiarzu-

gelen geçmişi okumaya gidiyo kaydirigubbakcemile3
hava güzel deme aalarım bak :ecrin_bebek:
ayy ben hayatta sıkamam hemde odaya ıyy banyoya girerken bile öğürüyorum sabun kokusu alınca

günaydın canım şimdilik iyiyim sen nasılsın? bugün öteki eve gitmicek miydin sen kadının başında durmaya?

Tekrar günaydın millet, kadını yeni eve bıraktık geldim ev cok soguk sozunuzu dınledım durmadım orda aksam gıtcem bı de belkı, naptınız bakalım

ayy ben hayatta sıkamam hemde odaya ıyy banyoya girerken bile öğürüyorum sabun kokusu alınca

Ay ben deterjan reyonlarının onunden cıkmıyorum oyle guzel kokuo kı hepsı boydan boya koklaya koklaya dolasıorum valla deterjan kokuları hıc bu kdr guzel gelmemıstı bana sımdıye kadar :)) Bu hamılelık ne garıp bısı ya herkes bı garıp davranıo herkesınkı bırbırınden farklı..

CANIM BENİM İSTEDİĞİN NE YEMEK VARSA BANA SÖLE BEN SANA TARİF EDERİM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

bıkarsan benden karışmam haa :roflol:
normalde kısslar hep canları çektiği için kızıyorlar tarif verilmesine, ama senin işine yaradığına sevindim valla hiç olmazsa sana bi hayrımız dokunsun bari...

yaramazmı canım. netten daha kolay anlatıosunuz. kolay oluo sonra bana yapması

benim uykumda kaçıyo tuvalete git gel yatmak için uğraş bide kabus gör ona uyann ooff anlamadımki ben halbuki halim yok yorgun hissediyorum kendimi baygın gibi yatmam gerek ama tam tersisempatiksalakcinni

ahhh ahhh ben evde olsam eminim öğlene kadar yataktan çıkmam mirmirmirmir

sezenim hah konuya değindin. ne zamandır dicem unutuom. beni de çok tuhaf bi şekilde titreme krizleri tutuo. öyle bi hal alıo ki inanın nefes alamıorum kendimi kasmaktan. çok korkunç yaa

kızın olucak kaydirigubbakcemile2
bakalım ne kadar doğru söledim
ben çok üşüyom valla boğazlı penye +hırkayla yattım laelaelaelaelae

ayyy üstüme alındım zemuszemus kzım mı olucak sositososito

bende ayağıma patik giyip yatıorum. kocişimde yok bu hafta kendi kendimi ısıtmak çok zor :kedi:

günaydın sezencim

bende senin gibiyim kısa kollu ile yatıyorum gecede hep üstüm açık sabaha karşı bazen üşüyorum o zaman örtüyorum, ya ben yazın zaten klimanın yanı başından hiç ayrılmam bakalım bu yaz nolcek

bende nefes alma sorunu oldu nedense, yatınca sanki nefesim daralıyo gibi oluyorum bazende uykudan uyanıyorum nefesim kesilmiş gibi, neden böle oldu annamadım zaten 6-7 kere wc ye kalkıyorum.. şöle deliksiz bi uyku uyuyamaz oldum valla..

günaydın sezencim

bende senin gibiyim kısa kollu ile yatıyorum gecede hep üstüm açık sabaha karşı bazen üşüyorum o zaman örtüyorum, ya ben yazın zaten klimanın yanı başından hiç ayrılmam bakalım bu yaz nolcek

bende nefes alma sorunu oldu nedense, yatınca sanki nefesim daralıyo gibi oluyorum bazende uykudan uyanıyorum nefesim kesilmiş gibi, neden böle oldu annamadım zaten 6-7 kere wc ye kalkıyorum.. şöle deliksiz bi uyku uyuyamaz oldum valla..
aynen nalancım ya sanki 9 aylık hamileyimde doğuma az kalmış gibi nefesim kesiliyo bazen bide yanma cabası

Back
X