• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bıkarsan benden karışmam haa :roflol:

yaramazmı canım. netten daha kolay anlatıosunuz. kolay oluo sonra bana yapması

ahhh ahhh ben evde olsam eminim öğlene kadar yataktan çıkmam mirmirmirmir

sezenim hah konuya değindin. ne zamandır dicem unutuom. beni de çok tuhaf bi şekilde titreme krizleri tutuo. öyle bi hal alıo ki inanın nefes alamıorum kendimi kasmaktan. çok korkunç yaa

ayyy üstüme alındım zemuszemus kzım mı olucak sositososito

bende ayağıma patik giyip yatıorum. kocişimde yok bu hafta kendi kendimi ısıtmak çok zor :kedi:
ay ne ilginç ya kimimiz yanıyoruz kimimiz üşüyoruz kimi yemekten kimi deterjandan tiksiniyo ikiye ayrıldık resmen üşüyenler üşümeyenler gurubu

bişey soracağım çalışan anne adayları, işyerinize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben henüz söylemedim ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya

özel hastane mi canım?
Sskla anlaşması var mı?
ssk ile anlaşması yokmuş doktorum yönlendirdi buraya gittiğim hastanede yapılmıyomuş aradım bende sordum 160 normalde ama hastaneyle anlaşması varmış 100 tl dediler burası radyomed diye bu tazr ölçümler yapan bi laboratuvar

bişey soracağım çalışan anne adayları, işyerinize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben henüz söylemedim ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya

Diceksin kı canım bız gecen subat kocamla cılgınlar gıbı sevişioduk işte o sırada hamile kalmışım bak aa çok şaşırdım :))))

ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için söyledim canım. şuanda bi sorun olmadığı sürece ağustosa kadar çalışıcam. sonra ayrılcam işten dedim.
ben kontrollere izin alabilmek için söledim mecbur. izin almak sorun çünkü

ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için söyledim canım. şuanda bi sorun olmadığı sürece ağustosa kadar çalışıcam. sonra ayrılcam işten dedim.
evde bilgisayar varmı begümm agustostan sonra bizi bırakmıycan dimi

Sezen sen soyleyınce sımdı ben haftasonu tasınıyorum ınternet en erken carsamba fln baglanır ben 5-6 gun olmıcam buralarda benı unutmayın oldu mu silip atmayın beni listelerden öksüz yetim komayın beni mafoldumben

ben kararsızım canım ya, off ama şimdiden de söylemek lazım doktoruma haftasonu gitmeye çalışıyorum ama bu hafta sonu olmadığı için yarın gidicem ve başka bişey uydurucam şirkete. Bakacaz duruma en iyisi ben biraz daha bekliyim :a015:

evde bilgisayar varmı begümm agustostan sonra bizi bırakmıycan dimi

buraya giremezsem çıldırırım sezenim. kimse sizin kadar anlamıor ki. aynı dönemi geçiriyoruz sonuçta. eşimin kardeşlerine de ben bakıorum. onlarınki var. hafta sonu vermiolar bana. ama hafta içi onlar işte oldumu muhakkak girerim ordan

ben kararsızım canım ya, off ama şimdiden de söylemek lazım doktoruma haftasonu gitmeye çalışıyorum ama bu hafta sonu olmadığı için yarın gidicem ve başka bişey uydurucam şirkete. Bakacaz duruma en iyisi ben biraz daha bekliyim :a015:

Bende söyledim iş yerime hemde idrar testini bile burada yaptım aynı gün herkesin haberi oldu :1rolleyes:

Sezen sen soyleyınce sımdı ben haftasonu tasınıyorum ınternet en erken carsamba fln baglanır ben 5-6 gun olmıcam buralarda benı unutmayın oldu mu silip atmayın beni listelerden öksüz yetim komayın beni mafoldumben
yok canım seni unuturmuyuz aaa aşkolsun sen listenin demirbaşlarındansınn kaydirigubbakcemile5

ya kızlar benim canım hep soğuk şeyler çekiyo sanki yz ayıyımış gibi gece üstüm açık yatıyorum bişey içerken bile içine buz koyasım geliyo yazın yandım ben o sıcaklarda buzdolabının içinden çıkamam heralde
aynennn hep soğuk şeyler ve gece açık yatıyorum. eşim kızıyo o da anlamıyo beni..mafoldumben

ayyy keşke yakın olsaydında yapsaydın ne güzel bizde bi şi ler yapardık sana çaya gelirdik ne güzel olurdu valla....cokacimcoook
valla süper olurdu canım yaaaa kaydirigubbakcemile5

Tekrar günaydın millet, kadını yeni eve bıraktık geldim ev cok soguk sozunuzu dınledım durmadım orda aksam gıtcem bı de belkı, naptınız bakalım
en iyisini yapmışsın bir de hastalıkla uğraşma canım..

benim tocam hasta oldu mafoldumbenmafoldumben

Back
X