• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar mayıs sonu hazıran bası gıbı gobeklerımız buyuyunce bı buluşma ayarlıcam ben bak ıstanbulda olup gelmeyen olursa burdan ozel mesajlarla fln tacız ederım burnundan getırırım sımdıden soyleyım :)))
beni de bekleyin mafoldumben mayıs da gelicem istanbula ailemi ziyareteeee kaydirigubbakcemile4

geçmiş olsun noldu kine nesi var?
grip olmuş canımi her sene gün dönümlerinde oluyor off ilaç da içmiyo valla bebek gibiler :umursamaz:

evet süper duruyo çok beğendim ama altına o kadar yüksek ayakkabı giyme ayakların şişer
yok hayatım nerde belim kopar valla şık terlikler giyerim..

ben kararsızım canım ya, off ama şimdiden de söylemek lazım doktoruma haftasonu gitmeye çalışıyorum ama bu hafta sonu olmadığı için yarın gidicem ve başka bişey uydurucam şirkete. Bakacaz duruma en iyisi ben biraz daha bekliyim :a015:

bence söyle canım. işin kolaylaşır. benim bildikleri halde zor izin alıorum. sen napıyosun

Eşimin kardeşlerı dıyınce ben kucuk bısıler zannettım ılk basta ama işe gidince yazmıssın koca koca adamlar sızde nıye kalıo sen hamılesın bakamazsın onlara soyle gıtsınler

sorma yeni evli olduğumu hiç anlamadım ben. ne küçüğü hayatım biri 20 biri 16 yaşında iki erkek. valla attılar başıma gittiler sorma. derin yaram o benim zaten mafoldumben

iyi o zaman evet doğumdan sonrada burda çok şey paylaşıcaz bebeklerimizle ilgili herşeyi yine birbirimize sorucazz

inşallah o günleri de görelim sezenim

doğum iznine çıkıp doğum parasını al sonra ayrıl nie o hakkını yakıyosun ki sonra çocuğu bırakacak kimse yok ayrılcam dersin bırakırsın...

tatlım o doğum parasını iş yeri vermiyor mu

beni de bekleyin mafoldumben mayıs da gelicem istanbula ailemi ziyareteeee kaydirigubbakcemile4

grip olmuş canımi her sene gün dönümlerinde oluyor off ilaç da içmiyo valla bebek gibiler :umursamaz:

yok hayatım nerde belim kopar valla şık terlikler giyerim..
Canım ne zmn gelcegın bellı mı cıdden bellı olunca soyle bulusmayı o gune ayarlıyalım yanı sen de gel tabı kı

Valla ben avrupadayım ama baharın yazın tadı burda pek cıkmıo ben moda ya da caddebostan da bulusuruz gıbı dusunmustum ama daha 2 ay var yanı o zamana kdr karar verırız, gelcen dimi kız :))

valla ben anadolu yakasındayım burda olursa gelirim koşa koşa, ama karşıyı hiç bilmem orası biraz zor olur benim için, ama hafta sonu dersen eşim getirir beni arabayla buluşcağımız yere sonrada alır nolcek...belki çalışanlar açısındanda hafta sonu olması daha ii olur cnm belki onlarda gelmek isterler...

TECAVÜZCÜ AYGIR
izmirde bir aygır çiti yıkıp inciraltı atlı spor tesisine girdi.aygır burada şampiyon ingiliz atı 'dinyeper'in yavrusu 'happy girl' dahil 5 dişi atla çiftleşti. Hürriyet
Zuhahahahahahaahahahahah, habere bakın, çok güldüm,hahahah

TECAVÜZCÜ AYGIR
izmirde bir aygır çiti yıkıp inciraltı atlı spor tesisine girdi.aygır burada şampiyon ingiliz atı 'dinyeper'in yavrusu 'happy girl' dahil 5 dişi atla çiftleşti. Hürriyet
Zuhahahahahahaahahahahah, habere bakın, çok güldüm,hahahah
bende okudum bu sabah beş atla çiftleşmiş ard arda maşallah ne güç varmışş bide çiti kırmış ben sahibinin yerinde olsam o ata yaklaşmaya korkardım:roflol:

lady canim o günlerde gelir insallah bol bol uyursun
inşallah canım Şeniz
kızlar ikili test fiyatı ne kadar biliyor musunuz?
bende merak ediyom fiyatlar konusunda hiç bi bilgim yok :bbo:
ayyy üstüme alındım zemuszemus kzım mı olucak sositososito

bende ayağıma patik giyip yatıorum. kocişimde yok bu hafta kendi kendimi ısıtmak çok zor :kedi:
kaydirigubbakcemile3
benim kocişte de iş yok ısıtamıyo sempatiksalakcinni
100 tl benim yaptırıcağım yer
aa uygunmuşşşş
ağlama cnm güzelde noluyo sanki bak bizde evdeyiz nasılsa..
evden dısarı çıkabilirsin ama
işyerinden çıkamıyon :sinifsinif:
ay ne ilginç ya kimimiz yanıyoruz kimimiz üşüyoruz kimi yemekten kimi deterjandan tiksiniyo ikiye ayrıldık resmen üşüyenler üşümeyenler gurubu
kaydirigubbakcemile3
bişey soracağım çalışan anne adayları, işyerinize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben henüz söylemedim ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya
ben işyerinde yaptığım için idrar testini hepsi duydu sempatiksalakcinni
Diceksin kı canım bız gecen subat kocamla cılgınlar gıbı sevişioduk işte o sırada hamile kalmışım bak aa çok şaşırdım :))))
:roflol:
Sezen sen soyleyınce sımdı ben haftasonu tasınıyorum ınternet en erken carsamba fln baglanır ben 5-6 gun olmıcam buralarda benı unutmayın oldu mu silip atmayın beni listelerden öksüz yetim komayın beni mafoldumben
oy kıyamam ya olur mu hiç öle olumunekankayizsmile
Günaydın Hekese opuyorumnanaktan Haftasonuna 1 kalmış yuppi kaydirigubbakcemile4
yaçasınnnn :lepi:
Bende söyledim iş yerime hemde idrar testini bile burada yaptım aynı gün herkesin haberi oldu :1rolleyes:
sende mi :roflol:
Kızlar mayıs sonu hazıran bası gıbı gobeklerımız buyuyunce bı buluşma ayarlıcam ben bak ıstanbulda olup gelmeyen olursa burdan ozel mesajlarla fln tacız ederım burnundan getırırım sımdıden soyleyım :)))
yaçasınnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:
ben gelirimm kaydirigubbakcemile2
istanbulda oturan kaç kişi varkii çoğu çalışıyoo

ben varımm :lepi:

Canım ne zmn gelcegın bellı mı cıdden bellı olunca soyle bulusmayı o gune ayarlıyalım yanı sen de gel tabı kı

canım teşekkürler siz ayarlayın o zamana orda olursam gelirim tabi bizim tarihimiz belli değil kafamıza eser çıkıp geliriz..

ben geldiğimde bir daha buluşuruz canım ne olacak -tatlicadiarzu-

Back
X