ben gelirim kısmetseValla ben avrupadayım ama baharın yazın tadı burda pek cıkmıo ben moda ya da caddebostan da bulusuruz gıbı dusunmustum ama daha 2 ay var yanı o zamana kdr karar verırız, gelcen dimi kız :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gelirim kısmetseValla ben avrupadayım ama baharın yazın tadı burda pek cıkmıo ben moda ya da caddebostan da bulusuruz gıbı dusunmustum ama daha 2 ay var yanı o zamana kdr karar verırız, gelcen dimi kız :))
beni de bekleyin mafoldumben mayıs da gelicem istanbula ailemi ziyareteeeeKızlar mayıs sonu hazıran bası gıbı gobeklerımız buyuyunce bı buluşma ayarlıcam ben bak ıstanbulda olup gelmeyen olursa burdan ozel mesajlarla fln tacız ederım burnundan getırırım sımdıden soyleyım :)))
grip olmuş canımi her sene gün dönümlerinde oluyor off ilaç da içmiyo valla bebek gibiler :umursamaz:geçmiş olsun noldu kine nesi var?
yok hayatım nerde belim kopar valla şık terlikler giyerim..evet süper duruyo çok beğendim ama altına o kadar yüksek ayakkabı giyme ayakların şişer
istanbulda oturan kaç kişi varkii çoğu çalışıyoo
ben kararsızım canım ya, off ama şimdiden de söylemek lazım doktoruma haftasonu gitmeye çalışıyorum ama bu hafta sonu olmadığı için yarın gidicem ve başka bişey uydurucam şirkete. Bakacaz duruma en iyisi ben biraz daha bekliyim :a015:
Eşimin kardeşlerı dıyınce ben kucuk bısıler zannettım ılk basta ama işe gidince yazmıssın koca koca adamlar sızde nıye kalıo sen hamılesın bakamazsın onlara soyle gıtsınler
iyi o zaman evet doğumdan sonrada burda çok şey paylaşıcaz bebeklerimizle ilgili herşeyi yine birbirimize sorucazz
doğum iznine çıkıp doğum parasını al sonra ayrıl nie o hakkını yakıyosun ki sonra çocuğu bırakacak kimse yok ayrılcam dersin bırakırsın...
yasemin sen yarın doktora niye gidicen rutin kontrolemiisaolasın canım yarın sabah 10 da insallah hersey yolundadır .. Ah zeynep daha önce yaşadıklarım beni böyle evhamlı yaptı.
yok gelirim ben müsaitim nasılsaÇalışsınlar haftasonu pazar ya da cmts yaparız en az 7-8 kısı oluruz ıste. Zaten daha cok olması komık olur okul gezısıne cıkmıs cocuklar gıbı bence guzel olur senın nıyetın yok gelmeye ben anladım...
Canım ne zmn gelcegın bellı mı cıdden bellı olunca soyle bulusmayı o gune ayarlıyalım yanı sen de gel tabı kı
beni de bekleyin mafoldumben mayıs da gelicem istanbula ailemi ziyareteeee
grip olmuş canımi her sene gün dönümlerinde oluyor off ilaç da içmiyo valla bebek gibiler :umursamaz:
yok hayatım nerde belim kopar valla şık terlikler giyerim..
yok gelirim ben müsaitim nasılsa
Valla ben avrupadayım ama baharın yazın tadı burda pek cıkmıo ben moda ya da caddebostan da bulusuruz gıbı dusunmustum ama daha 2 ay var yanı o zamana kdr karar verırız, gelcen dimi kız :))
Ahan da 4 kısı olduk bıle daha cooook gelen olur super olcak hepımızın kocaman gobegı olcak ay sımdıden heyecanlı:lepi:
bende okudum bu sabah beş atla çiftleşmiş ard arda maşallah ne güç varmışş bide çiti kırmış ben sahibinin yerinde olsam o ata yaklaşmaya korkardım:roflol:TECAVÜZCÜ AYGIR
izmirde bir aygır çiti yıkıp inciraltı atlı spor tesisine girdi.aygır burada şampiyon ingiliz atı 'dinyeper'in yavrusu 'happy girl' dahil 5 dişi atla çiftleşti. Hürriyet
Zuhahahahahahaahahahahah, habere bakın, çok güldüm,hahahah
bende okudum bu sabah beş atla çiftleşmiş ard arda maşallah ne güç varmışş bide çiti kırmış ben sahibinin yerinde olsam o ata yaklaşmaya korkardım:roflol:
saolasın canım yarın sabah 10 da insallah hersey yolundadır .. Ah zeynep daha önce yaşadıklarım beni böyle evhamlı yaptı.
ben kuru kaldım laelaelaelaelae
konyadan benden başka bi tane bile hamiş yok yaa alsanaalsanasmile
inşallah canım Şenizlady canim o günlerde gelir insallah bol bol uyursun
bende merak ediyom fiyatlar konusunda hiç bi bilgim yok :bbo:kızlar ikili test fiyatı ne kadar biliyor musunuz?
kaydirigubbakcemile3ayyy üstüme alındım zemuszemus kzım mı olucak sositososito
bende ayağıma patik giyip yatıorum. kocişimde yok bu hafta kendi kendimi ısıtmak çok zor :kedi:
aa uygunmuşşşş100 tl benim yaptırıcağım yer
evden dısarı çıkabilirsin amaağlama cnm güzelde noluyo sanki bak bizde evdeyiz nasılsa..
kaydirigubbakcemile3ay ne ilginç ya kimimiz yanıyoruz kimimiz üşüyoruz kimi yemekten kimi deterjandan tiksiniyo ikiye ayrıldık resmen üşüyenler üşümeyenler gurubu
ben işyerinde yaptığım için idrar testini hepsi duydu sempatiksalakcinnibişey soracağım çalışan anne adayları, işyerinize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben henüz söylemedim ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya
:roflol:Diceksin kı canım bız gecen subat kocamla cılgınlar gıbı sevişioduk işte o sırada hamile kalmışım bak aa çok şaşırdım :))))
oy kıyamam ya olur mu hiç öle olumunekankayizsmileSezen sen soyleyınce sımdı ben haftasonu tasınıyorum ınternet en erken carsamba fln baglanır ben 5-6 gun olmıcam buralarda benı unutmayın oldu mu silip atmayın beni listelerden öksüz yetim komayın beni mafoldumben
yaçasınnnn :lepi:Günaydın Hekese opuyorumnanaktan Haftasonuna 1 kalmış yuppi![]()
sende mi :roflol:Bende söyledim iş yerime hemde idrar testini bile burada yaptım aynı gün herkesin haberi oldu :1rolleyes:
yaçasınnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:Kızlar mayıs sonu hazıran bası gıbı gobeklerımız buyuyunce bı buluşma ayarlıcam ben bak ıstanbulda olup gelmeyen olursa burdan ozel mesajlarla fln tacız ederım burnundan getırırım sımdıden soyleyım :)))
istanbulda oturan kaç kişi varkii çoğu çalışıyoo
bafoda istanbulda oturuyo oda gelir heralde
yemek ten bahsetme bak canın istiycek şimdiSen de gel misafirimiz ol. Gelirken de etli ekmek getirirsin hem :kedi:
Canım ne zmn gelcegın bellı mı cıdden bellı olunca soyle bulusmayı o gune ayarlıyalım yanı sen de gel tabı kı