banada salı günü sor diye çok tembihledi ama ben unuttum oda bekliyo maleseff hüsran içindevalla dr a sormak lazım da eşim fırsatını bulamadı geçen sefer. bu defa soracağına eminim haha çok kötü bir durum oluyor orda yaaa eyvahedigeldismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada salı günü sor diye çok tembihledi ama ben unuttum oda bekliyo maleseff hüsran içindevalla dr a sormak lazım da eşim fırsatını bulamadı geçen sefer. bu defa soracağına eminim haha çok kötü bir durum oluyor orda yaaa eyvahedigeldismile
yazık ya kıyamam :roflol:banada salı günü sor diye çok tembihledi ama ben unuttum oda bekliyo maleseff hüsran içinde
Ben de doktora sordum 3-4 defa yapıoruz haftada cok degıl mı azaltmayalım mı dıye :))) Doktor da ne dıcenı sasırdı bı problem yok devam dedı :)))
olur gideriz =))
hee memleket kocaeli ondan olabilüüü![]()
banada salı günü sor diye çok tembihledi ama ben unuttum oda bekliyo maleseff hüsran içinde
:roflol: :roflol: :roflol:
kocem kafamı kırardı ne özelimizi sölüyon diye :icecream:
olabilü![]()
Canım bende anne adayıyım.15 yıldır bu Özlemle beklİyordum.bİrgÜn bu kadınlar kulubÜnde gezİnİrken bİr numara bırakmıŞtı bİr arkadaŞ onun Önerİsİ Üzerİne aradım o kadar İÇten ,o kadr cİddİ o kadr samİmİydİ hemen baŞladık..Şİmdİ anne adayıyım,numarası bu 05412234342 sİzde arayın...maddİ manevİ yardımcı oluyor.İlaÇda yardım cı oluyor
Kocam ıcerde dııldı o sırada gırınce susturdum adamı hemen bu da tabı cıkınca sordu ne konusuodunuz o sırada dıye ben de soyledım senın yanında konusamıodum rahat rahat sen yokken konustum dıye, nereye kızıo be yavas kızsın, hersey bebegımız ıcınlmaz:
sabit pazar atık yok bulser halıda yok =))
bende bulser halının caddesinin en tepesinde oturuyorum =))
ayy türk telekomun orda, hatta perşembe pazarına yakındın o zaman.. oralarda bir sürü arkadaşım var okulum ordaydı çünkü.. ben de altıntepe tünel vardır onun üstünde oturuyodum..63 e yakın. çok mutlu oldum bizim oralardan birisiyle karşılaşmaktan canım yaa opuyorumnanaktan
ya kızlar bu sena1970 bütün girdiği sitelere bu numarayı vermiş kullanıcı profiline bakın yazdığı msjlarda bunda dümen var bence
bu erkek bencebu arkadaşın neye izmet ettiğini anlayamadım doğrusu.profiline baktım..aynı mesajı defalarca tekrarlamış diğer bir sürü topikte.ve buna benzer mesajları farklı farklı topiklre kopyalayıp yapıştırmış paso.ne bi açıklama var ne bişey.
tehlikesi olanları anladımda normal olanlar nie yapmıyonuz la yazık adamlara beee :teselli:
ben bişi sormadım tohtura oda bişi demedi
çok güzel çok güzel herşey yolunda dedi
ben onu yapabilirsiniz anladım yada işime öyle geldi :roflol:
atatürk caddesi?
ay baya hemşeri çıktık kızlar :))
bu erkek bence
ücretsiz muayne ettiriyomuş bu numaradaki nuri alçomu nedir nasıl muayneyse bunu şikayet etmek lazım bence bu erkek
senin işine öyle geldi tabi bayanssulusmile
olm sorun yoksa ne sorcan doktora
ben doktora sormadım
hamile olduğumu öğrendiğimizde gittik alttan bakacağını söyleyince zararlıymış dedim çok bilmiş gibi :sinifsinif:
doktorda öyle açıklama yapmıştı -tatlicadiarzu-
yemedim o yüzden şüphelendim zaten geçmişine baktım bende şikayet ettim ohh canıma değsinnKızım herılt yani yedin mi sen de, gereksiz kişilikler var böyle kım bılır verdıgı ne numarasıdır, töbe estt..
ya kızlar bu sena1970 bütün girdiği sitelere bu numarayı vermiş kullanıcı profiline bakın yazdığı msjlarda bunda dümen var bence