• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla dr a sormak lazım da eşim fırsatını bulamadı geçen sefer. bu defa soracağına eminim haha çok kötü bir durum oluyor orda yaaa eyvahedigeldismile
banada salı günü sor diye çok tembihledi ama ben unuttum oda bekliyo maleseff hüsran içinde

Ben de doktora sordum 3-4 defa yapıoruz haftada cok degıl mı azaltmayalım mı dıye :))) Doktor da ne dıcenı sasırdı bı problem yok devam dedı :)))

:roflol: :roflol: :roflol:
kocem kafamı kırardı ne özelimizi sölüyon diye :icecream:

olur gideriz =))

hee memleket kocaeli ondan olabilüüü:delphin:

olabilü :delphin:

:roflol: :roflol: :roflol:
kocem kafamı kırardı ne özelimizi sölüyon diye :icecream:

olabilü :delphin:

Kocam ıcerde dııldı o sırada gırınce susturdum adamı hemen bu da tabı cıkınca sordu ne konusuodunuz o sırada dıye ben de soyledım senın yanında konusamıodum rahat rahat sen yokken konustum dıye, nereye kızıo be yavas kızsın, hersey bebegımız ıcın :olmaz:

ya kızlar bu sena1970 bütün girdiği sitelere bu numarayı vermiş kullanıcı profiline bakın yazdığı msjlarda bunda dümen var bence

tehlikesi olanları anladımda normal olanlar nie yapmıyonuz la yazık adamlara beee :teselli:

ben bişi sormadım tohtura oda bişi demedi
çok güzel çok güzel herşey yolunda dedi
ben onu yapabilirsiniz anladım yada işime öyle geldi :roflol:

Canım bende anne adayıyım.15 yıldır bu Özlemle beklİyordum.bİrgÜn bu kadınlar kulubÜnde gezİnİrken bİr numara bırakmıŞtı bİr arkadaŞ onun Önerİsİ Üzerİne aradım o kadar İÇten ,o kadr cİddİ o kadr samİmİydİ hemen baŞladık..Şİmdİ anne adayıyım,numarası bu 05412234342 sİzde arayın...maddİ manevİ yardımcı oluyor.İlaÇda yardım cı oluyor

bu arkadaşın neye izmet ettiğini anlayamadım doğrusu.profiline baktım..aynı mesajı defalarca tekrarlamış diğer bir sürü topikte.ve buna benzer mesajları farklı farklı topiklre kopyalayıp yapıştırmış paso.ne bi açıklama var ne bişey.

Kocam ıcerde dııldı o sırada gırınce susturdum adamı hemen bu da tabı cıkınca sordu ne konusuodunuz o sırada dıye ben de soyledım senın yanında konusamıodum rahat rahat sen yokken konustum dıye, nereye kızıo be yavas kızsın, hersey bebegımız ıcın :olmaz:

:roflol: :roflol:
kocan iyi beklemiş dısarda
doktorum alttan muayene ederken bile perdeyi açıp gırıyo sempatiksalakcinni

sabit pazar atık yok bulser halıda yok =))
bende bulser halının caddesinin en tepesinde oturuyorum =))

biliyorum ama eskiden kalma en tanıdık onlar var die öle tarif ettim...

ayy türk telekomun orda, hatta perşembe pazarına yakındın o zaman.. oralarda bir sürü arkadaşım var okulum ordaydı çünkü.. ben de altıntepe tünel vardır onun üstünde oturuyodum..63 e yakın. çok mutlu oldum bizim oralardan birisiyle karşılaşmaktan canım yaa opuyorumnanaktan

63 ün ordan çamlığa yürürdük eskiden orası çok güzeldi belediyenin yeri vardı orda şimdi evlenme dairesi oldu her şey çok çabuk deişiyo valla... ama k.yalı çok güzel her yere yakın her şey ayağının altında orda oturmuş olanlar kolay kolay başka yere alışamıyo..

ücretsiz muayne ettiriyomuş bu numaradaki nuri alçomu nedir nasıl muayneyse bunu şikayet etmek lazım bence bu erkek

bu arkadaşın neye izmet ettiğini anlayamadım doğrusu.profiline baktım..aynı mesajı defalarca tekrarlamış diğer bir sürü topikte.ve buna benzer mesajları farklı farklı topiklre kopyalayıp yapıştırmış paso.ne bi açıklama var ne bişey.
bu erkek bence

tehlikesi olanları anladımda normal olanlar nie yapmıyonuz la yazık adamlara beee :teselli:

ben bişi sormadım tohtura oda bişi demedi
çok güzel çok güzel herşey yolunda dedi
ben onu yapabilirsiniz anladım yada işime öyle geldi :roflol:

senin işine öyle geldi tabi bayanssulusmile
olm sorun yoksa ne sorcan doktora :delphin:
ben doktora sormadım
hamile olduğumu öğrendiğimizde gittik alttan bakacağını söyleyince zararlıymış dedim çok bilmiş gibi :sinifsinif:
doktorda öyle açıklama yapmıştı -tatlicadiarzu-

senin işine öyle geldi tabi bayanssulusmile
olm sorun yoksa ne sorcan doktora :delphin:
ben doktora sormadım
hamile olduğumu öğrendiğimizde gittik alttan bakacağını söyleyince zararlıymış dedim çok bilmiş gibi :sinifsinif:
doktorda öyle açıklama yapmıştı -tatlicadiarzu-

Ben sordum ama bence de sormaya gerek yok kanama ağrı vs olmuyosa normal hayatımıza devam edıomuşuz sonucta oyle olması gerekıomus..

Back
X