biliyorum canim 22 subatti ovulasyon testi kullaniyordum ordan biliyorum
Hmmm benim de 20 şubattı :) Benimki seninkinden 2 gün büyük abla olcak benimki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum canim 22 subatti ovulasyon testi kullaniyordum ordan biliyorum
kizlar birsey sorucaktim sezeryan sizin isteginizemi bagli yoksa doktorunuzmu öneriyor benim duydugum kadariyla türkiyede biraz maddiyat icin hemen sezeryan yapiyormus doktorlar belkide yanlisimdir cünkü burda hayati bir tehlike yada cati darligi olmadigi sürece kesinlikle normal dogum yaptiriyorlar sezeryan en son care
Hmmm benim de 20 şubattı :) Benimki seninkinden 2 gün büyük abla olcak benimkihueehuheueh hayırlısı bakalım, burda yazarken sancılanıp gıtcez boyle gıderse doguma, bagımlılık yaptı burası ben de her gun gırmezsem catlıyorum:)
kızlar bebişlerinizle konuşuyormusunuz.. iletişim başladı mı??? durum nedir..
ben konuşuyorum ilk çocuğum erkek ben ikinci kız olsun çok istiyorum tabiki önce sağlıklı bir bebek olsunda....... ama içime yine erkek doguyor.
kızlar buarada bir rüya gördüm oğlum var yanımda bide yerde oturan bi bebek oda benim çocuğum muş bir oğlum daha olmuş rüyamda ama bidaha hamileyim.
oğlum olacak galiba . rüya yorumunuz ne kızlar?
iyi geceler kızlar bende çıkıyorum bebişlerinizede sizede güzel uykular diliyorum kib yarın görüşürüz uzanıp aşkı memnuyu izl,ycem.
ama ama ben senn iletine yorum yapmıştım görmeden gittinsenağlama
neyse hadi, iyi akşamalr