• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyorum canim 22 subatti ovulasyon testi kullaniyordum ordan biliyorum

Hmmm benim de 20 şubattı :) Benimki seninkinden 2 gün büyük abla olcak benimki :P hueehuheueh hayırlısı bakalım, burda yazarken sancılanıp gıtcez boyle gıderse doguma, bagımlılık yaptı burası ben de her gun gırmezsem catlıyorum:)

kizlar birsey sorucaktim sezeryan sizin isteginizemi bagli yoksa doktorunuzmu öneriyor benim duydugum kadariyla türkiyede biraz maddiyat icin hemen sezeryan yapiyormus doktorlar belkide yanlisimdir cünkü burda hayati bir tehlike yada cati darligi olmadigi sürece kesinlikle normal dogum yaptiriyorlar sezeryan en son care

Sezeryan tabı kı senın ıstegıne baglı eger bı saglık problemın yoksa kmse senı zorlayamaz sezeryan ol dıye nası zorlıycaklar kı. Ben normal dogrumak ıstıyorum sımdıden doktoruma soyledım muayene et dedım hatta sımdı bellı olmaz 7-8. aylara kadar beklemek lazım dedı.Ama pesınen soyluyorum kı bebek 4 kılonun ustunde olursa sezeryan yaparım dedı mesela, o kdr perısan olmaya genıslemeye sancı cekmeye gerek yok dedı, bılmıorum bakalım zamanı gelınce konusulcak

Hmmm benim de 20 şubattı :) Benimki seninkinden 2 gün büyük abla olcak benimki :P hueehuheueh hayırlısı bakalım, burda yazarken sancılanıp gıtcez boyle gıderse doguma, bagımlılık yaptı burası ben de her gun gırmezsem catlıyorum:)

aynen bendede bagimlilik yapti bakmadan yapamiyorum bakalim hayirlisi hangimiz önce dogurucaz

merhaba canım.. bebek sitelerinı okuya okuya bir hal oldum... iş yapmak ta yasak.. öyle oturuyorum.. sen neler yapıyorsun...

kızlar bebişlerinizle konuşuyormusunuz.. iletişim başladı mı??? durum nedir..

ben daha başlamadım
ben o kadar halsiz ve çökkün durumdayımki bugün biraz daha iyiyim kimi zaman oturdugum yerde ayaga kalkmaya bile üşeniyoeum hiç bu kadar değildim ben
dr kansızlıktan olabilir

ben konuşuyorum ilk çocuğum erkek ben ikinci kız olsun çok istiyorum tabiki önce sağlıklı bir bebek olsunda....... ama içime yine erkek doguyor.
kızlar buarada bir rüya gördüm oğlum var yanımda bide yerde oturan bi bebek oda benim çocuğum muş bir oğlum daha olmuş rüyamda ama bidaha hamileyim.
oğlum olacak galiba . rüya yorumunuz ne kızlar?

ben konuşuyorum ilk çocuğum erkek ben ikinci kız olsun çok istiyorum tabiki önce sağlıklı bir bebek olsunda....... ama içime yine erkek doguyor.
kızlar buarada bir rüya gördüm oğlum var yanımda bide yerde oturan bi bebek oda benim çocuğum muş bir oğlum daha olmuş rüyamda ama bidaha hamileyim.
oğlum olacak galiba . rüya yorumunuz ne kızlar?

mrb cnm
rüyalarla amel edilmez diye biliyorum
ama kırkta yılda bir hayatını değiştirecek olaylar insanın rüyasına girer ama yüzde doksanı günlük hayatta yasadğımız olaylar düşündüğümüz şeyler bilinç altımıza altılıyor ve rüya şeklinde ortaya cıkıyor cnm
hani diyorsun ya ilk çocugum erkek olsun istiyorum dye ondan öle görmüş olabilirsin
inş. istediğin gibi sağlıklı bir oğlun olur

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum bebişlerinizede sizede güzel uykular diliyorum kib yarın görüşürüz uzanıp aşkı memnuyu izl,ycem.

kizlar nerdesiniz dizimi bakiyonuz bende donuyorum elim ayagim buz gibi sirdimda yelek ayagimde kislik corap genede donuyorum sizdemi öylesiniz

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum bebişlerinizede sizede güzel uykular diliyorum kib yarın görüşürüz uzanıp aşkı memnuyu izl,ycem.

ama ama ben senn iletine yorum yapmıştım görmeden gittinsenağlama
neyse hadi, iyi akşamalr

ama ama ben senn iletine yorum yapmıştım görmeden gittinsenağlama
neyse hadi, iyi akşamalr

kusura bakma olurmu görmedim duan için teşekkür ederim işallah bi kızım olur. rüyayıda bence kafama taktığım için gördüm . neyse tekrar iyi akşamlar....

Back
X