• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar bu gece de ben uyuyamadım ama bnm ki üşütmekten dolayı çok fena şifayı kapmışım
öksürmekten dolayı o kadar sırtım agrıdı ki hele gece kendini daha cok gösteriyor
aman dikkat edin kendinize vicks kullanayım dedim zararı olur diye kulanamıyrum da

dün rüyamda onu gördüm.ne saçma dmi.dh yüzünü bile görmeden rüyalarıma giriyo naniknaniknaniknanik

Allah hayır etsin..
:) oluyor öyle canım. ben de diyet takımımdaki arkadaşlarımı görüyodum ara sıra..

günaydın annneler
nasılsınız?
ben iyiyim
2-3 gündür sırt ve bel ağrım var çalışırken zor oluyor

günaydın kızlar bu gece de ben uyuyamadım ama bnm ki üşütmekten dolayı çok fena şifayı kapmışım
öksürmekten dolayı o kadar sırtım agrıdı ki hele gece kendini daha cok gösteriyor
aman dikkat edin kendinize vicks kullanayım dedim zararı olur diye kulanamıyrum da

aa geçmiş olsun. bu havalarrrr, herkes hasta herkes..
bence de kullanma, arayabiliyorsan dr unu bir ara ne önerirsiniz diye sor canım..

aa geçmiş olsun. bu havalarrrr, herkes hasta herkes..
bence de kullanma, arayabiliyorsan dr unu bir ara ne önerirsiniz diye sor canım..

sağolasın bijoux
pazartesi kan tahlillerini almaya gideceğiz iyileşemezsem o zaman sorarım şimdi haftasonu giriyor ya bolbol istirahat eder atlatırım inş.
hemşire salın grip olma dikkat et kendine senn için tehliklei demişti eşim de bana kızıyor dikkat etmedin diye de salı günü ince giyinmiştim hemen alıverdim hastalığı:((

geçmiş olsun canım.geçiş mevsiminde hastalanmalar artabiliyor.vicks konusunda bi şey diyemiyeceğim.doktora danışmadan bi şey kullanma derim

sağolasın bijoux
pazartesi kan tahlillerini almaya gideceğiz iyileşemezsem o zaman sorarım şimdi haftasonu giriyor ya bolbol istirahat eder atlatırım inş.
hemşire salın grip olma dikkat et kendine senn için tehliklei demişti eşim de bana kızıyor dikkat etmedin diye de salı günü ince giyinmiştim hemen alıverdim hastalığı:((

sen bilirsin canım, o zaman midene bişey yapmıyorsa portakal suyu sıkıp içmeni öneririm.. tekrar geçmiş olsun..

sağolasın helinhivda
bir ark a dr sakın kullanma demiş
haftasonu atlatırım inş.
neyse kızlar 10 bucukta dersim var hazırlanmaya gidiyorum ben
kendinize iyi bakın

kolay gelsin şimdiden sana Allah yardımcın olsun canım.. en kısa zamanda bekliyoruz opuyorumnanaktan

birisi iyi uykular ben de 6 dan beri ayakyatım ama cin gibiyim kaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler, Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin..

Saol tatlım ya kocama kalsa kıyafetleri de adamlar yerleştirsinmiş ama var mı bole bısı benım ıc camasırıma fln elın adamı mı dokuncak yanı ıyyy ben bı tek kıyafetlerle ugrascam ama sımdı bı suru camasır utu fln cıkıcak iğrenc utuden nefret edıyorum :))

Saol tatlım ya kocama kalsa kıyafetleri de adamlar yerleştirsinmiş ama var mı bole bısı benım ıc camasırıma fln elın adamı mı dokuncak yanı ıyyy ben bı tek kıyafetlerle ugrascam ama sımdı bı suru camasır utu fln cıkıcak iğrenc utuden nefret edıyorum :))

hahah hakatten adamlar böyle detayları düşünemiyolar bazen. sadece kıyafetse işin yavaş yavaş yapsan bile kısa zamanda biter ya.. acele etme diyorum çünkü ben olsam duramam biliyorum..

biz de içerdeki boş odaya yatakodasını taşıyıp şimdiki yatakodasını çocuk odası yapıcaz. boyasıdır kağıdıdır yerleridir valla şimdiden içimi sıkıntı basıyor :bbo:

hahah hakatten adamlar böyle detayları düşünemiyolar bazen. sadece kıyafetse işin yavaş yavaş yapsan bile kısa zamanda biter ya.. acele etme diyorum çünkü ben olsam duramam biliyorum..

biz de içerdeki boş odaya yatakodasını taşıyıp şimdiki yatakodasını çocuk odası yapıcaz. boyasıdır kağıdıdır yerleridir valla şimdiden içimi sıkıntı basıyor :bbo:

Şimdilik dokunmuyoruz cocuk odası olcak oda bos kalıcak ben işalla 5. aydna snr ılgılenıcem orayla sımdılık depo olıur orası cunku yenı evın ne vestıyerı var ne perdesı var daha :)) ayakkabılarımızı fln o odada tutarız artık offf cok dagılcaz cok nıye ılgılenmedın sımdıye kdr deme sakın daha bu hafta kontratı fln yaptık snr da bızım ev hemen kıralandı bosaltmak zorunda kaldık sımdı acılen kıracı zor durumda kalmasın dıye bız perdesız kaldık :))

Yenı katalın arkadaŞlarımız var hoŞgeldınız
prophetıc: Canım allah kolaylık versın canım sakın kendını fazla yorma tatlım kendıne ve bebıŞe ıyı bak

Şimdilik dokunmuyoruz cocuk odası olcak oda bos kalıcak ben işalla 5. aydna snr ılgılenıcem orayla sımdılık depo olıur orası cunku yenı evın ne vestıyerı var ne perdesı var daha :)) ayakkabılarımızı fln o odada tutarız artık offf cok dagılcaz cok nıye ılgılenmedın sımdıye kdr deme sakın daha bu hafta kontratı fln yaptık snr da bızım ev hemen kıralandı bosaltmak zorunda kaldık sımdı acılen kıracı zor durumda kalmasın dıye bız perdesız kaldık :))

canım perde nedir ki 1 en fazla 2 günlük iş.. vestiyer de öyle hazır alırsan hemen yaptırırsan en fazla 1 hafta. hiiiç canını sıkma sen hepsi olur..

ben de 6-7. ay gibi başlicam o işlere. herşey biraz daha belli olsun, bir daha hüsran yaşamak istemiyorum..

Yenİ katalın arkadaŞlarımız var hoŞgeldİnİz
prophetİc: Canım allah kolaylık versİn canım sakın kendİnİ fazla yorma tatlım kendİne ve bebİŞe İyİ bak

Tatlım kendımı yorcak halım mı var zaten cok yorgunum :) 4.30 da tuvalete kalktım snr mumkunatı yok uyuyamadım 5te kalktım azıcık nette takıldım fln 6.30 da tekrar yattım 8 e kdr barı vucudum dınlensın dedım 8 te gerı kalktım uyuyamıyorum dıye piç oldu uykum :( Bebek de uyanık kaldıysa benımle sarhos gıbıdır emınım kı sallanıodur ıcımdekaydirigubbakcemile

Back
X