• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahaa nasıl gördün beni hayırdır inş..

benm evdeyiz ben çok hastayım.bebeğim karnımdayken başka birine vermem gerekiyomuş.nakil gibi .sende bziim evdesin ama ev çok kalabalık.eşim sorıyo kime verelim.ben diyomki eren sezene verelim.o çok bilgili iiyi bakar.doğunca geri verir bize diyorum.sen alıyosun benden bebeği.böle açık tenli sarı saçlı.birisin çok uydururk bi rüya demi hihoyyythihoyyyt

benm evdeyiz ben çok hastayım.bebeğim karnımdayken başka birine vermem gerekiyomuş.nakil gibi .sende bziim evdesin ama ev çok kalabalık.eşim sorıyo kime verelim.ben diyomki eren sezene verelim.o çok bilgili iiyi bakar.doğunca geri verir bize diyorum.sen alıyosun benden bebeği.böle açık tenli sarı saçlı.birisin çok uydururk bi rüya demi hihoyyythihoyyyt

ayyy sağol canım bana ne kadar güvenmişin rüyanda hoşuma gitti bakk bebişine bakıyodum demek vay be çok ilginç ben kumralım canım kız karnımdakiler ikizmi yoksamm ekim annelerinde biri 13 atlıkken ikiz olduğunu öğrenmiş benimde öyle olmasın

of allah iyiliğinizi vermesin oldu olcak falcıya gidelim hep beraber öğrenelim cinsiyetini... tarot mu baktırsak kahve falı mıaklinialirimsmile

ay kıyamam bebiş nasıldı güzelmiydi

evt bebbeyaz tanli saçlı bi erkek bebeği.diyomki iyi bak tmm mı sana emanet diyorum.sende merak etme benim bebeğimin yanında durcak doğuncada veririm diyosun.ya karışırsa nasıl ayırt edicez diyorum sende diyon ki bizde olan bi doğum izleri olur muhakkak diyon .üstüm açıkta kaldı gece galiba hihoyyyt

evt bebbeyaz tanli saçlı bi erkek bebeği.diyomki iyi bak tmm mı sana emanet diyorum.sende merak etme benim bebeğimin yanında durcak doğuncada veririm diyosun.ya karışırsa nasıl ayırt edicez diyorum sende diyon ki bizde olan bi doğum izleri olur muhakkak diyon .üstüm açıkta kaldı gece galiba hihoyyyt

ayy hem komik hem güzell bi rüyaa kaydirigubbakcemile5

mrb kasım anneleri benide aranıza alırmısınız hamileliğim zor geçiyor 1aydır kanama seklinde lekelenmelerim var progestoron kullanıyorum iki kezde proluton vurundum 6 haftamda kalp atışını duyduk şu an 8 haftalık kontrolüme 5 gün var bu duumu yaşayan var mı???

Back
X