• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de bamyayı çok severim yemeği olsun kızartması olsun...
ama kış için almadım.. taze fasulyeyle bezelye attım difrize.. fasulye kış gelmeden bitti zaten..
bezelyem de 2 yemeklik kaldı.. yaz geldi difrizi boşaltmak lazım :)

[ELVNCTNBS canım, serum yediğim dönemde günde 6/7 kere çıkıyordu belki daha fazla.. ondan sonra günde 1 e düştü.. öğürmek kaldı geriye.. mide boş olunca da bişey çıkmıyo doğal olarak
kaç gündür kahvaltıda poğaça yerdim bişey olmazdı. dün de yedim çıktı.. anlamadım ki ne yiyeceğimi şaşırdım.[/QUOTE]

zor tatlım yaaaa allah sana daha da çok kolaylık versin sabır versin inş

merhaba arkadaşlar yeni geldim dr dan
herşey güzelmiş kalp atışını duyduk
keseyi gördük
6+3 haftalıkmış doğum 7 aralık dedi
15 mayıs ense kalınlığına bakacakmış dr
aralık annelerinde de olucam ama burayıda takip ederim

Günaydınnnn mı desem öğlen oldu tünaydınnn benimde midemde kötü sürekli bulanıyo kusma yok ama çok kötü mide bulantısı bende yeni ayranı keşfettim iyi geldi mideme burda sürekli yani iş yerinde ceviz badem tüketiyordum ama artık onlarıda yiyemiyorum birşeyi sık sık yersem tiksiniyorum peynirli tost hergün yiyordum iyi geliyordu şimdi yiyemiyorumm dediğiniz gibi yaz hamileleri şanslı sebze meyve bol olacak karpu peynirle götürürüz hepinize bulantısız güsel bir hafta sonu diliyorumm :)

keseyi gördük

oooooo süper gözünaydın canımhihoyyyt

Günaydınnnn mı desem öğlen oldu tünaydınnn benimde midemde kötü sürekli bulanıyo kusma yok ama çok kötü mide bulantısı bende yeni ayranı keşfettim iyi geldi mideme burda sürekli yani iş yerinde ceviz badem tüketiyordum ama artık onlarıda yiyemiyorum birşeyi sık sık yersem tiksiniyorum peynirli tost hergün yiyordum iyi geliyordu şimdi yiyemiyorumm dediğiniz gibi yaz hamileleri şanslı sebze meyve bol olacak karpu peynirle götürürüz hepinize bulantısız güsel bir hafta sonu diliyorumm :)

aynennnnnnnn ayran bi ara içe içe şimdi ayran görmek istemiyorum günde 1 avuçtan fazla ceviz fınfık badem yeme dedi doktorum şimdi bende peynirli tost a takmış durumdayım bide gevrek canım peynirle gevrek iyi gidiyor salatalık alıyorum yanıma soyup soyup tuz atarak yiyorum oda iyi geliyor birdeeee erik ekşi ve tuzlu oda azaltıyor bakalım bunlardan nezamn bıkcam...

keseyi gördük

hadi gözün aydın..

orays canım bak canını sıkmana değdi mi
herşey yolunda gidicek hissediyorum çok sevindim
Allah tamamına erdirsin tatlım..

bu arada dün fark ettim göğüs uçlarım ve kahverengi yerler soyuluyor neden acaba ?
bir de göğüs uçlarımda beyaz beyaz bişeyler var anlam veremedim
siz de var mı?

bu arada dün fark ettim göğüs uçlarım ve kahverengi yerler soyuluyor neden acaba ?
bir de göğüs uçlarımda beyaz beyaz bişeyler var anlam veremedim
siz de var mı?

bende de aynı durum var soyuluyor canım
uçlar iyice belirginleşti ama beyazlık vr mı dikkati mi çekmedibilmiyorumkismile

selam kizlar opuyorumnanaktan
nasilsiniz ?
benim karnimda birkac gundur acayip seyler oluyor :bbo:agri sanci gibi degil tam ne oldugunu bende anlamadim boyle segirme gibi sanki ama biraz daha farkli :1shok: sizlerde de oluyormu ?

ben de de oluyor ama gazdan olduğunu düşünüyorum..

11. haftada hissetmek sanırım zor. çok erken diye düşünüyorum..

Back
X