• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba bayanlar ben dün dr. kontrolüm vardı gittim ama kalp atışlarını duyamadık. dr.önemli bi durum yok yeni büyüyor dedi ama ben çok korkuyorum.bebeğim bugün 7 haftalık oldu erken mi sizler ne zaman duymuştunuz ilk kalp atışlarını. 15 gün sonra tekrar gideceğim nasıl geçer 15 gün .çok korkuyorum.:(

serpilcim üstten baktıysa erken olabilir. benim alttan duyulmuştu ilk. telaşlanma..

aynı şeyi sormuşuz canım. ben babür beye gidiyorum üniversitede prof. ama özeline gidiyorum.

birisi bence sata göre değil tahmini doğum tarihine göre düzenlesen daha iyi olur. benim 8 gün geç döllenme oldu mesela.

bütün doktorlar sat'a göre hesaplıyorlar doğumu canım, herkes döllenme tarihini bilemiyor. en mantıklısı sat tarihi onun için.. zaten doğum zamanı hep tahmini çoğunlukla tutmuyor, tahmini doğum zamanında doğuran kadınların oranı %10muş..

evet neden olmasın dr olmasa bile denizlide karşılaşmış olabiliriz küçük yer sayılır:)ama burda denizliden birisi olması sevindirdi.

sen kaklıkta mı oturuyorsun yoksa gidiş geliş mi yapıyorsun? ben de ilçedeydim 3 yıl gelip gittim. zor oluyor. ben çamlıkta oturuyorum.

sen kaklıkta mı oturuyorsun yoksa gidiş geliş mi yapıyorsun? ben de ilçedeydim 3 yıl gelip gittim. zor oluyor. ben çamlıkta oturuyorum.

canım bende 1 yıl gidiş geliş yaptık. sonra eşimin aynı okula tayini çıkınca çok zor oluyodu.burayada bir site yapıldı. bizde taşındık ikimiz birlikte olunca iyi oldu böyle ama herhafta denizliye bi uğruyoruz mutlaka.

benim yine karnım acıktı. yine deli gibi yiyorum bu sıra. çıkıyorum ben görüşürüz. akşam uğrarım..

herkese selam.. bugün kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum :bbo:

herkese merhaba,
memlekete geldik haftasonu...

nasılsınız.

dun akşam arkadaşımın dugunu vardı. horon teptik :) dayanamadım biraz oynadım o,sonrada cok korktum yaa

e nasılsınız bayanlar...yavrular nasıl

mrb bafocum ben bişeyler yazdım listeye eklersin dur yıne buraya yazayım 65 kıloyla hamıle kaldım hala aynı kılodayım kalp atışlarını duyduk 10 mayısta ikili test yapacagız

Back
X