• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar şimdi bir arkadaşın paylaşımı okudum da bizimde gün içinde meyva yeme süt içme özellkile su içmesaatlarimiz olsun birbirimize hatırlatalım ben mesela su içmeği çok unutuyorum ne güsel süper olur hepimizin müsahit olduğumuz sürece süt içme saati meyva yeme saati olsun burdan yediklerimizi paylaşalım ne dersiniz unutan arkadaşlarada hatırlatmış oluruzz :):)

kizlar cok tembelim ya 10.30a kadar uyudum kalktim cay demledim evi süpürdüm kahvalti yapti simdi buraya geldim daha toz alicam tuvaleti temizliycem ama hic canim istemiyor:dilcikar::1no2:

10:30 a kadar uyumakmı tembellikmi bunlar bana artık çok uzak:gitme:.gece oğlum saat 1'de uyudu.her saat başı uyandı ve saat 6'dan sonra uyumadı.saat 8'de de okula geldim.yaz tatili gelseydi de bende annemin yanına gidip oğlumu üstlerine atıp uyusaydım

selam kızlar
ben fazla giremiyorum bütün sayfalarıda okuyamıyorum.tecrübeli arkadaşlar ben h.sonu kötü bişey yaptım dayanamadım çiğ köfte yedim duyduğum kadarıyla virüs olabiliyormuş bu konu ile ilgili kötü tecrübe atlatan var mı yada duyan içim hiç rahat değil ya :((

selam kızlar
ben fazla giremiyorum bütün sayfalarıda okuyamıyorum.tecrübeli arkadaşlar ben h.sonu kötü bişey yaptım dayanamadım çiğ köfte yedim duyduğum kadarıyla virüs olabiliyormuş bu konu ile ilgili kötü tecrübe atlatan var mı yada duyan içim hiç rahat değil ya :((

yediğin çiğköfte etli mi etsiz mi? Etli ise zararlı etsiz ise zararı yok canım... hem bende bir restaurnatta yedim, farkında olmadan bir kere yemekten bir zarar olabileeğini düşünmüyorm.

herkese tünaydın güzel kasım anneleri:)))) haftaya hasta olarak başladım kızlar. Sabahleyin boğazlarım o kadar kötüydü ki yutkunamıordum bile. İşyerine geldiğimden beni ıhlamur içiyorum. Sizler nasılsınız? Bir yaramazlık yok değil mi geçmişi çok fazla okuyamadım okuduklarım kadarıyla buluşuyormuşsun hadi hayırlısı artık buluşma fotolarını buraya koyarsınız:)))

yediğin çiğköfte etli mi etsiz mi? Etli ise zararlı etsiz ise zararı yok canım... hem bende bir restaurnatta yedim, farkında olmadan bir kere yemekten bir zarar olabileeğini düşünmüyorm.

etli canım malesef çiğ yada az pişmiş yemememiz gerekiyor aslında ama dayanamadım. inşallah bişey olmazeyvahedigeldismile

teşekkürler canım ama iş yerinde onu yapmak mümkün değil artık akşama gidince yapacağım. Eve gidince de hiç halim kalmıyor ama mecburen iyişleşmek için yapacağım.

slm anneler. ben kontrolden geliyorum. her şey yolunda çok şükür. özlemişim bebeğimi.. ikili test tarihim 10 mayıs..

bu arada ikizlerin cinsiyetinden bahsetmişsiniz. tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti aynı oluyor. aynı sperm tarafından döllenip sonra ikiye bölünüyorlar çünkü..

slm anneler. ben kontrolden geliyorum. her şey yolunda çok şükür. özlemişim bebeğimi.. ikili test tarihim 10 mayıs..

bu arada ikizlerin cinsiyetinden bahsetmişsiniz. tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti aynı oluyor. aynı sperm tarafından döllenip sonra ikiye bölünüyorlar çünkü..

hadi gözünaydın canım.bende bu gün akşam gidiyorum kontrole.kaç haftalık hamilesin

merhaba kızlar..kac gundur gıremıyorum gecmısdı okuycakta halım yok ınsallah hepınız ve bebıslerınız ıyıdır..ben yavas yavas ıylesıyorum ılk defa bı hastalıgım bu kadar uzun surdu..hamıslıkten dıye dusunuyorum...ustune ustuk bıde 20 lık dısım cok ters bıyerden cıktı dr. 3 ayı doldurduktuktan sonra cekıcez dedı ama korkuyorum ya.. ve bunları ıkıye katlayan bıse hıc bıse yıyemıyorum yedıgımı de cıkarıyorum :1shok::bbo:ne yapcagımı sasırmıs durumdayım su bıle zorla ıcıyorum cok korkuyorum bebısıme bıse olcak dıye.....................:çok üzgünüm:

merhaba kızlar..kac gundur gıremıyorum gecmısdı okuycakta halım yok ınsallah hepınız ve bebıslerınız ıyıdır..ben yavas yavas ıylesıyorum ılk defa bı hastalıgım bu kadar uzun surdu..hamıslıkten dıye dusunuyorum...ustune ustuk bıde 20 lık dısım cok ters bıyerden cıktı dr. 3 ayı doldurduktuktan sonra cekıcez dedı ama korkuyorum ya.. ve bunları ıkıye katlayan bıse hıc bıse yıyemıyorum yedıgımı de cıkarıyorum :1shok::bbo:ne yapcagımı sasırmıs durumdayım su bıle zorla ıcıyorum cok korkuyorum bebısıme bıse olcak dıye.....................:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun.hamilelikte diş ağrısı çok zor.bende oğlumda çok çektim.seni çok iyi anlıyorum canım.inşallah en kısa zamanda en azından ağrısı keser.

Back
X