Canım karıştırdın galiba ben kasım annesi adayıyım hayırlısı ile inş.guclubacismile
evet ya karıştırdımbilmiyorumkismile.kafama kaldı bu yoğunlukta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım karıştırdın galiba ben kasım annesi adayıyım hayırlısı ile inş.guclubacismile
kizlar cok tembelim ya 10.30a kadar uyudum kalktim cay demledim evi süpürdüm kahvalti yapti simdi buraya geldim daha toz alicam tuvaleti temizliycem ama hic canim istemiyor:dilcikar::1no2:
selam kızlar
ben fazla giremiyorum bütün sayfalarıda okuyamıyorum.tecrübeli arkadaşlar ben h.sonu kötü bişey yaptım dayanamadım çiğ köfte yedim duyduğum kadarıyla virüs olabiliyormuş bu konu ile ilgili kötü tecrübe atlatan var mı yada duyan içim hiç rahat değil ya(
yediğin çiğköfte etli mi etsiz mi? Etli ise zararlı etsiz ise zararı yok canım... hem bende bir restaurnatta yedim, farkında olmadan bir kere yemekten bir zarar olabileeğini düşünmüyorm.
yok canım birşeycik olmaz bir kereden, bundan sonra daha dikkatli davranırsın artık
saat 4.30 olsaydı doktora gidip bebeğimi görseydim çok heyecanlıyım
slm anneler. ben kontrolden geliyorum. her şey yolunda çok şükür. özlemişim bebeğimi.. ikili test tarihim 10 mayıs..
bu arada ikizlerin cinsiyetinden bahsetmişsiniz. tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti aynı oluyor. aynı sperm tarafından döllenip sonra ikiye bölünüyorlar çünkü..
hadi gözünaydın canım.bende bu gün akşam gidiyorum kontrole.kaç haftalık hamilesin
saol canım.bende sat tarihine göre 10+4 günlüğüm.bakalım doktorda kaç çıkacak.inşallah büyümüştür.oyyyy ooyyyyyyyy kıyamam ben ne kadar güzel bebişini göreceksin, ben de 28 Nisan'da doktora gidceğim. Henüz 8 haftalığım. İnşallah güzel haberlerle dönersin. :teytey:
merhaba kızlar..kac gundur gıremıyorum gecmısdı okuycakta halım yok ınsallah hepınız ve bebıslerınız ıyıdır..ben yavas yavas ıylesıyorum ılk defa bı hastalıgım bu kadar uzun surdu..hamıslıkten dıye dusunuyorum...ustune ustuk bıde 20 lık dısım cok ters bıyerden cıktı dr. 3 ayı doldurduktuktan sonra cekıcez dedı ama korkuyorum ya.. ve bunları ıkıye katlayan bıse hıc bıse yıyemıyorum yedıgımı de cıkarıyorum :1shok::bbo:ne yapcagımı sasırmıs durumdayım su bıle zorla ıcıyorum cok korkuyorum bebısıme bıse olcak dıye.....................:çok üzgünüm: