çok geçmiş olsun.hamilelikte diş ağrısı çok zor.bende oğlumda çok çektim.seni çok iyi anlıyorum canım.inşallah en kısa zamanda en azından ağrısı keser.
inşallah canım ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun.hamilelikte diş ağrısı çok zor.bende oğlumda çok çektim.seni çok iyi anlıyorum canım.inşallah en kısa zamanda en azından ağrısı keser.
teşekkürler canım ama iş yerinde onu yapmak mümkün değil artık akşama gidince yapacağım. Eve gidince de hiç halim kalmıyor ama mecburen iyişleşmek için yapacağım.
kızlar ben bıde bıse sorcam ben sımdı 8+6 haftalık hamıleyım 8 haftalgımı okuycam yoksa 9 haftalıgımı bunu pek anlayamıyorum
canım bazı sitelerde 9. haftayı 8+1 'den 8+6 kadar zaman dilimi olarak vermiş ben 9. haftayı okuyorum çünkü 8 bitmiş 9 uncu haftadan gün almış alıyoruz
kızlar ben bıde bıse sorcam ben sımdı 8+6 haftalık hamıleyım 8 haftalgımı okuycam yoksa 9 haftalıgımı bunu pek anlayamıyorum
kızlar fikrimle ilgili kimse yorum yapmamış![]()
hahahahaha aynı şekilde bende:))))) 8+6 haftalığım
yanı sımdı ben 8+6 yım ya 9+6 yımı okuycam onu anlamıyorum
ben doktora gitmek için çıkıyorum kızlar.artık yarın sabah haberleri veririm.
hayır canım olurmu öyle şey zaten 9. gebelik haftası diye çıkıyor.9. haftanın gelişimini okuyacaksın.9+6 10. hafta oluyor
ay cok sagol bunu anlıyamıyodum.benım bebıs sımdı daha buyuk geldı gozume ohhh anıden buyudu gıbı oldu sagol canımkaydirigubbakcemile5
rica ederim canım.9. ayları okuyacağımız günleri de görürüz inşallah :)
ben de test sonuçlarımı gösterdim doktora herşey normalmiş :)
hemen yorum yapıyorum şimdi ceviz ve fındık yiyelim olur mu??????