ben çıkıyorum kızlar. arkadaşıma kahvaltıya gidicem sonra da misafirler gelicek oturucaz. kendinize çok iyi bakın. nalan canım tekrar çok geçmiş olsun geri dönmene sevindim..
görüşürüz cnmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyorum kızlar. arkadaşıma kahvaltıya gidicem sonra da misafirler gelicek oturucaz. kendinize çok iyi bakın. nalan canım tekrar çok geçmiş olsun geri dönmene sevindim..
face deki isim
2010 kasım annelerimi
bizde kasımmı koysakk:roflol:
inşallah tutmaz cnm, bende öle dua ediyordum ki geçen hafta aniden tuttu herhalde bilgisayarda çok zaman geçirdim ondan, sinirlenme yada üzülme durumu olmadı çünki aniden tuttu, aman dikkat et kendine begüm, ilk defa ilaç almadan atlattım ama beni mahfetti, 3 gün ağladım resmen bir an evvel geçsin die...
saol hemşerim benim sen nasıl oldun görüşmeyeli
evet propu okudum cnm benim ya, bende çok üzüldüm, valla c.tesi dedim eşime hatta arkadaş taşınacaktı noldu acaba bi bakim die, bırak açma şimdi bilgisayarı daha yeni toparlanıyosun haftaya ii ce düzel bakarsın, kaçmıyo ya kadınlar kulübü dedi, ii dedim bende, şimdi açsam baş ağrım şiddetlense bu sefer yüzüme vuracak biliyorum ben sana demiştim die, onun için açmadım valla...
ya yok işte oraya kaydolmam lazım önce...
selam başak ben allahtan şu an daha ii yim sen nasılsın? işleri kolayladınmı biraz? valla bende geçmişi zor okudum dün akşam...
bi arkadaşımız bebeğini kaybetmiş adını şu an hatırlıyamadım kusura bakmasın lütfen, allah kolaylık versin inş. en yakın zamanda tekrar hamiş haberlerini alırız...
çok geçmiş olsun.kızkardeşimden migreni bilirim.onun yaşadıklarını düşününce seni çok iyi anlıyorum.mide bulantıların migrenden de olabilir bence
çok saol, yok migren bulantıları vücut safrayı çıkartana kadar devam ediyor, sonra geçiyor bende, migreni tetikleyende o safra herhalde, ben senelerdir bu ağrıyı çektiğim için o bulantıları ve baş ağrılarını çok rahat ayırt edebiliyorum artık, dediğim gibi öldürmüyo ama süründürüyo, ilaç almadan gerçekten çok zormuş, inş. bi daha tutmaz...
şimdi böle tuhaf bi bulantı var, yemek yesemde yemesemde bulantı yapıyo, su içsem bulantı yapıyo, sürekli çıkartacak gibiyim ama çıkmıyo bi tuhaf yani...
GÜnaydın anneler nasılsınız,;?
Ben gÜne yoĞun baŞladım umarım sonrası sakİn olur
nalan geldİĞİne sevİndİm canım geÇmİŞ olsun
ben aynıyım halsizlik bulantı tiksinme ağızdaki bozukluk hala devam ediyo maleseff düzelemedim daha
kağan kocatepede bu haftalar migren ağrısını tetiklermiş ilerki aylarda düzelirmiş ama bu aylar hamişlikten oluyomuş
allah yardımcın olsun valla çok zormuş cnm, o ağızdaki bozukluk bendede var hatta son zamanlarda sanki daha bi arttı, böle sürekli metal tadı var ağzımda çok tuhaf, yediklerimin tadı ağzımda hiç kalmıyo desem yalan olmaz...
benimde 2 gündür ensem ağrıyo yatışımdanmıdır nedirr bende migren yok ama
bana yemek olsun valla sempatiksalakcinni ne ağzım metalik tat alır ne bişe :kedi: kendimi ömrüm boyunca böyle görmemiştim kaydirigubbakcemile3
kağan kocatepede bu haftalar migren ağrısını tetiklermiş ilerki aylarda düzelirmiş ama bu aylar hamişlikten oluyomuş
GÜnaydın anneler nasılsınız,;?
Ben gÜne yoĞun baŞladım umarım sonrası sakİn olur
nalan geldİĞİne sevİndİm canım geÇmİŞ olsun
bende aynıyım yerken güzel ama yedikten sonra ağzımın tadı bozuluyo metal tadı oluyo ağzımda
naptiniz hanimlar bugün kizimin dogum günü 13 yasina girecek aksam tatli yaptim bugün okula götürdü genelde kutlama yapardik bu sene hic gözüm kesmiyor misafir bile almiyorum ugrasicak halim yok cok tembellestim vallamirmirmirmir