• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin barayscımm hayırdır ne yoğunluğu bu işmi
Evet tatlım iş yoğunluğu glen giden de bitmek bilmedi maalesef

hadi ya o yazıyı bende bi okuyayım bari.. araştırmacı arkadaşım benim çok saol...

çok saol cnm, bende seni gördüğüme sevindim valla nasılsın, ne zamandır denk gelemiyoruz sende yoğunsun bu aralar herhalde...

aynen bendede öle valla, hani böle ıspanak yedikten sonra bi tat kalır ya normalde, onun gibi bi şi sanki...

evet nalan denk gelemedik bayadır benim işler günü günü tutmuyor hergün farklı yani
bende iyiyim iyi gidiyor bu aralar

bu arada kızlar pantolonlarım olmuyor demiştim yaa
rodi den 3 tane beli lastikli bağcıklı pantolon aldım
2-3 ay idare eder beni sanırımsempatiksalakcinni

Allah korusun yakalanmam inşallah canım. bi yandan çalışıyorum ben çok zor olur yaa izinde vermiolar :oklava: çoğunda hastaneye yatıorum ben miğren krizlerinde eyvahedigeldismile

hastanelik bi kere oldum allahtan bunca senedir o zamana kadar migren olduğunu annamamıştım zaten, nie sabaha kadar kusuyorum die merak ediyordum, annemde kızıyordu mideni üşütüyorsun hep ondan oluyo die, meğer migrendenmiş onu sonradan öğrendim, o zamandan beride hep ilaç kullanıyorum, ağrı başladığı anda almazsam hemen yayılıyo ve sonra ilaçta alsam geçmio...

haklısın çalışırken daha da zor, ben çalışırken tutardı bazen kafamı kaldıracak halim olmazdı valla telefon çalardı o kafamı içinde resmen inliyodu yada arkadaşlar konuşurlar sanki bağırarak konuşuyorlar gibi olurdu, allah seni korusun cnm inş. tetiklenmez migrenin...

en güzeli migrenin tuttuğunda karanlık bi odada yatmakmış, en ii o gelio denedim gerçekten öle, tabi hemen düzelme olmuyo ama bi nebzede olsa azaltıyor ağrıyı ve bulantıyı...

naptiniz hanimlar bugün kizimin dogum günü 13 yasina girecek aksam tatli yaptim bugün okula götürdü genelde kutlama yapardik bu sene hic gözüm kesmiyor misafir bile almiyorum ugrasicak halim yok cok tembellestim vallamirmirmirmir

nice güzel mutlu yıllara kızına
herşey gönlünden geçtiği gibi olur inş.

slm kızlar nasılsınız... son defa gireyım dedim.. eşimi bekliyorum.. benı almaya gelecek.. sizi bir göreyım nasılsınız..

Günaydın kızlara.s. Daha önce benim de ağzımda tatsızlık vardı.Yedikten sonra ağzım garip oluyordu.Geçti şimdi.Birkaç haftadır rahatım.Ben de iştahlıyım.Özellikle meyveye.Ttalı hala yiyemiyorum

vın alıcaktın almadınmı cnmm yeni evine geliyosun demek güle güle otur yeni evinde

canım bır yerleşeyım o taraftan alırım... burada hiç olanagım yok.. daha almadım.. evınde eksıkleri var.. yavaş yavaş çözerım.. bırde bulundugum bölgede çekip çekmeyecegını araştırmam gerekıyor.. temızlık vs. derken vaktım olmadı daha almaya..

canım bır yerleşeyım o taraftan alırım... burada hiç olanagım yok.. daha almadım.. evınde eksıkleri var.. yavaş yavaş çözerım.. bırde bulundugum bölgede çekip çekmeyecegını araştırmam gerekıyor.. temızlık vs. derken vaktım olmadı daha almaya..

anladımm çok özletme kendinii çabuk gel aramıza

kızlar bıraz önce ebru şallı nın programını izledim.. 4 aylık hamile nasıl hareketler yapıyor.. bende yapsam nasıl olur acaba... spor vs...

nice senelere cnmm allah kızına ve yeni doğacak bebişine uzun ömürler versin bende çok tembelimm ya ne olucak böyle sanki 9 aylık hamişimde doğumu bekliyo gibiyim
sagol canim insallah hep beraber bebeklerimizin dogumunu büyüdügünü burda paylasmak nasip olur ne güzel olur dimi keske biran önce gelse o günler bebek kokusunu özledik:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
nice güzel mutlu yıllara kızına
herşey gönlünden geçtiği gibi olur inş.

sagol tatlim rabbim hepimizin gönlüne göre versin:1hug:

aa sen yapma düşük riskin vardı ne olur ne olmaz daha erken otur yerinde

yaa sıkılıyorum.. doktor izin verirse yuzmeye başlayacagım p.tesıden itibaren.. hergun 1 saat düşünüyorum..
doktor risk kalmadı dedi ilacı bır e düşürdu... bu hafta netleşecek cuma gunu.. eger izin verise başlayacagım.. eşimde gıt deyıp duruyor yuzmeye

Back
X