• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm ben geldim nasılsınız kasımın güzel anneleri zaman zaman yazılarınızı okuyorum bu ay cok yoğun sohbetleri nize katılamıyorum

yemeğimi yedim de geldim :)) işlerim vardı onları da toparladım oh çok şükür...

ağda işini sormuşsunuz hemen nasıl yaptığımı yazayım..

ben bikini bölgesini en son eldivenle (yolarak) almıştım o zaman 6 haftalık hamileydim işte ama canımdan can gitti. bir dahakine kuzenime ya da ablama ağda yaptırıcam. kendim yapamıyorum.
bacaklarıma ağda yapıyorum, koltuk altı da ya epilasyon ya da eldiven hangisi kolayıma gelirse..
doktora gitmeme 1,5 hafta kaldı.. gitmeden ablamı bi ziyaret etmem lazım :)))

yemeğimi yedim de geldim :)) işlerim vardı onları da toparladım oh çok şükür...

ağda işini sormuşsunuz hemen nasıl yaptığımı yazayım..

ben bikini bölgesini en son eldivenle (yolarak) almıştım o zaman 6 haftalık hamileydim işte ama canımdan can gitti. bir dahakine kuzenime ya da ablama ağda yaptırıcam. kendim yapamıyorum.
bacaklarıma ağda yapıyorum, koltuk altı da ya epilasyon ya da eldiven hangisi kolayıma gelirse..
doktora gitmeme 1,5 hafta kaldı.. gitmeden ablamı bi ziyaret etmem lazım :)))

afiyet olsun cnmm facede 9 kişi olmuşuz baktınmııı

ben soğuk ağda kağıtlarını küçük küçük keserek yapıyorum gayet güzel alıyor çok fazla acımıyor veya bana öyle geliyor. her seferinde az bir bölgeyi aldığım için herhalde çok canım yanmıyor.

ben soğuk ağda kağıtlarını küçük küçük keserek yapıyorum gayet güzel alıyor çok fazla acımıyor veya bana öyle geliyor. her seferinde az bir bölgeyi aldığım için herhalde çok canım yanmıyor.

azar azar alınca evet çok acımaz doğruu

oraysss faceye gir adını yaz kızzzz hangisi sensinn

giricemde canım face e girdiğim zaman bende kayıtlı olan arkadaşlar a bildirim falan göndermiycek yada ark lar görmüycek demi
çünki hangi adrese üye olsanda hepsini gösteriyor onuda benim kyıtlı olan ark lar görüyor görmesini istemiyorum

bir de ben yapabilsem :)
kaç defa denedim tek başıma olmuyooor..
aslında en iyisi az bişey çıktığında epilasyonla almak ama ona da üşeniyorum..

giricemde canım face e girdiğim zaman bende kayıtlı olan arkadaşlar a bildirim falan göndermiycek yada ark lar görmüycek demi
çünki hangi adrese üye olsanda hepsini gösteriyor onuda benim kyıtlı olan ark lar görüyor görmesini istemiyorum

hemen profilden silersin o zaman görünmez canım

yok cnm arkadaşların gözükmüyo onlarda göremezler bu grup gizli zaten sadece bizler ordaki yazışmaları görüyoruz

Back
X