• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizlerin şansızlığı oldu bu sene valla, ama eşime yaradı bu 23 nisan geçen seneden kalma 2 gün tatili vardı onlarıda bu hafta sonuna ekledi, yani yarın son günü sonra 5 gün evde....heyoooo çok mutluyum aklıma gelince şimdi sevindim yine...:teytey::dance:

aaa negüzel
eşinle başbaşa bolbol vkit gecirirsin:jeyyar:
bnm zaten pazartesileri de tatil nalancım bu sene rahatım ben cok şükür

Çok merak ediyorum şu ağzına tatlı süremeyen hamişlerin:CüvCüv: bebişlerinin cinsiyetinin ne olacağını??? ahhh vakit gelsede öğrensek

hadi hayırlısı bende size uyup öyle yapacağım kızlar

valla elvan cım ben de merak ediyorum öle dediğim zaman kız deyiveriyorlar hemen ye ekşiyi al ayşeyi diye bir söylenti varmış
bakalım doğru cıkacakmış
bu arada zorlayarak tatlı yiyoru vücudun ona da ihtiyacı var diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama

valla elvan cım ben de merak ediyorum öle dediğim zaman kız deyiveriyorlar hemen ye ekşiyi al ayşeyi diye bir söylenti varmış
bakalım doğru cıkacakmış
bu arada zorlayarak tatlı yiyoru vücudun ona da ihtiyacı var diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama

sırnaşık şeyayyyyyy canımmm bende meraktan çatlıyorum vallah banada öyle diyorlar
ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar atlıyı :roflol:ama içimede doğan ise erkekkk hep erkek olcakmış gibi geliyor

sırnaşık şeyayyyyyy canımmm bende meraktan çatlıyorum vallah banada öyle diyorlar
ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar atlıyı :roflol:ama içimede doğan ise erkekkk hep erkek olcakmış gibi geliyor

ben de erkek hissediyorum ya nedense :emir_bebek:

slm kızlarben geldim
23 nisan provası yaptık bugün yarın yine yapıcaz inş. hava da buz gibi
bu atrada gecmişe az göz attım ben de tatlı yiyemiyorum cikolata hastası olmama ragmen 3 4 haftadır agzıma sürmedim
bende pek yemiyorum bakalım hakkımı ayşemi:ecrin_bebek:

bu arada face de bende istek gönderdim tanırsınız herhalde beni elvanyerimseniben
heyy nerdesınız bende gelicemmmmmm

8 hafta yaşına girdim ve artık benim adım “fetus”, bu Latince “genç” demekmiş, Latince ne demek? Artık kollarım ve bacaklarım uzadı, omuzlarım, dirseklerim, kalçalarım belirgin hale geldi. Ve ben artık bir çilek kadar büyüğüm . Bugünlerde anne bana kızıyor, bana hamile olduğu için cildi yağ yapıyormuş ve bir çok sivilcesi varmış, doktorumuza “ben sadece bebek istedim sivilce değil” dedi kızgın bir şekilde, doktorumuzda güzel bayan ilk üç aylık dönemden sonra isteseniz de sizinle yaşamak istemeyecek bu ufaklıklara neden kızıyorsunuz, “sakin olun yoksa size inat olsun diye kalabilirler” deyince anne sessizleşti. Bu hafta iki kat daha büyüğüm, ayak ve el parmaklarıma o küçük ressamlar gelip bir şeyler çizdiler, ve bunların adı “tırnak” dediler. Sonra bir de ağzıma diş etlerinin altında diş taslakları
çizdiler. Bunlar çok işine yarayacak deyip kıkır kıkır güldüler. Onlar çok tuhaflar

9 hafta yaşındayım bugün yine küçük ressamlar geldi, gözlerimi, dilimi ve ağzımın içini monte ettiler , bağırsaklarımı kordon içinden karın içindeki boşluğa taşıdılar, parmaklarımı da uzattılar biraz. Daha benimle çok işleri varmış. Ne ukala şeyler… Bu arada annenin midesi yanıyor, hiç dinlemiyor ki doktor ona midesine dokunan yemekler yememesini söylemişti, şimdi ilaç almak zorunda kaldı. Bir de beni besleyecek olan memelere süt gelmeye başladığından onun göğüsleri büyüyor, kendine onlar için destekli bir sütyen alacakmış, o ne demek bilmiyorum ama doktor bunu yapması gerektiğini söyledi. Şu günlerde küçük ressamlardan sonra en çok doktoru görüyorum aslında duyuyorum demek istedim.

10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki…doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben “renk” ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor ukala…

12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum . Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressamların öğrettiği gibi çıkarıyorum, yani çiş yapıyorum.

13 hafta yaşındayım ve artık bir şeftali kadarmışım, şeftalinin benim gibi kolları ve uzun bacakları var mıdır? Bu hafta ses tellerimi çizdiler, bağırsaklarımı yerlerine yerleştirdiler, ve karaciğerim ile pankreasım üretime başladı. Anne de benim bu yaşımda eskisi kadar şikayet etmiyor, sadece yorgun olduğumuz için dinleniyoruz. Bazen karnında ve sağ kasığında ağrılar oluyormuş, doktor dedi ki bunun sebebi benim büyümemmiş, ben büyüdükçe beni tutan bağlar geriliyormuş ve ağrı yapıyormuş.

bu anlatım tarzına bayıldım ya, çok şekerrrrr...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
8. haftadan 13. haftaya kadar olanları paylaştım.. daha az ya da daha fazla hasftası olan yok sanırım aramızda :emir_bebek:

harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :CüvCüv:

bakalım doğru cıkacakmış

kız hisseden yok galiba

kızlar bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben artık almak istiyorum yaaaaaaa:lepi:

yaa beslenme alışkanlığım tamamen değişti ben etcil bir insandım şimdi bolbol meyve seb ze cekiyor cnm haa bir de hamurişi
inanın havuç yiyemiyorum süt içemiyorum agzıma şeker tadı geldiği için sizdede varmı öloe şeyler

Ne güzel işte :) Allah yardımcınız olsun kızlar bebişlerinizi sağlıkla kuçaklarınıza almanızı nasip eder inşallaaahhh:1hug: Öperim sizi.

ama daha 7+6
bu kadar zamanda hemen göbişim çıktı
kilom da aynı
çok aferdersiniz kabızlığımda yok beni düşündürüyor acıkcası

nalan ben de 1 mayısta gidicem nasipse.. benim de 1 ay olmuş olucak..
zaman geçse de görsek bebişleri, çok özledim

evet zaman hemen geçsinde görelim onları ya çok özledim valla...

Arkadaşlar selam nasılsınız:)

Büyüdümü bebişler bakalım:) Sizi takio edicemi söylemiştim:) 2 li test zamanı gelmiş anladığım kadarıyla yorumlardan. Hadi bakalım inşallah çok güzel olur sonuçlar

selam cnm bizde merak edioz büyüdüler mi die çoğumuz haftaya gidip görecek inş., sen nasılsın bu arada?

merhaba bayanlar nasılsınız

ii yiz bafo sen nasılsın?

aaa negüzel
eşinle başbaşa bolbol vkit gecirirsin:jeyyar:
bnm zaten pazartesileri de tatil nalancım bu sene rahatım ben cok şükür

valla şanslısın o zaman 3 gün tatil yapıyosun ne ii,

evet eşimle bol bol vakit geçirmek istiyorum hafta sonu yetmio bana...Şeniz

Back
X