Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bafo geldimi acaba...
yaw keyfini çıkar esracım.. hiç sevmiyouem ya yemek yapmayı ben:sinifsinif:
valla bana sıcak sıcak ii geldi, sıcak çorbada ii gelio bana bide makarna yiyebiliorum onun haricinde cnm bi şi çekmio zaten...
benimde öle aç yada tok fark etmio bulanıyo belkide ağzımdaki o metal tadındandır sende de varmı o tat?
2-3 haftaya daha ii olur az kaldı, sonrada çok yiyiyorum die şikayet edicez herhalde..
çalışanlar için daha zor tabi, allah hepinizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:
tamda yarın çalışmaya kendimi programlamışken bugun tatil olduğumuzu öğrendimmmm... çok mikemmelll bir duygu patlaması oldu suan bende...
yarın 23 nisan neşe doluyor insan turkbayragi
ah canım işte ben de tam tersi yemek yapmasını da yemesini de çok severdim şimdi süremiyorum elimi :)) e tabi hem çalışmak hem de yemek yapmamak işime geliyor :))
tealog, krekeri ilk haftalarda yiyordum ama nefret eder oldum. leblebiyi de akşamları yiyorum arada bir sabahları da denerim canım sağol..
sabah ac karna dene cnm ben faydasını gördüm:)
ben de aynı yemek yapmıyorum eskisi gibi ama çok şükür yavaş yavaş yemeye başladım
tamda yarın çalışmaya kendimi programlamışken bugun tatil olduğumuzu öğrendimmmm... çok mikemmelll bir duygu patlaması oldu suan bende...
yarın 23 nisan neşe doluyor insan turkbayragi
kızlar dün doktora gittim.ikili test tarihim 5 mayıs
selam ben geldim, biraz uzandım tv yi zapladım çorba içtim birazda ii geldi, size bi bakim dedim ama pek bi hareket yok burada...
kızlar dün doktora gittim.ikili test tarihim 5 mayıs
hayırlısı olsunn canım..inş ikili testi hayırlısı ile atlatırsınn..
hadi hayırlısı ii haberlerini beklioruz....