• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok anlamsız bir cümle olmuş anlatamadım kendimi
mesela elin çilek olduysa onuda yüzüne sürdüysen bebğin yüzünde kızarıklık olurmuş sonra gül falan kokladığında bebeğin yanağında gül gibi kızarıklık olurmuş duydunuzmu hiç böle bişey

bnm bir öğrencimin dudak yapısı bozuk
sebebi ise annesi ona hamile iken vişne yemiş ve vişneyi dudagına sürmüş
artık ne kadar doğru bilmiyorum ama
abimin de klunda leke var annem ona hamile iken kırmızı lahana yemiş kolunu kaşımış ondan dolayı oluşmuş ilk 3 ay bu tür şeylere dikkat etmek gerekiyor
zeytin kiraz vişne çilek kırmızı lahana gül bnm bildiklerim bunlar

ah güzelim bence bunlar batil inanc ben cilek hic sevmem yememde kizim dogdugunda sag bacaginda tam bir cilek seklinde kirmizi et beni vardi bir yasina gelince kayboldu ben inanmiyorum öyle seylere denk gelmistir ah canim visneyle olsaydi okadar cok visne kiraz yiyen hamile varki hepsindede olurdu

bizde okulda bugün aynı şeyi konuşmuştuk.güle dokunup göz kapaklarını silmiş birisi bebeğinin göz kapakları baharda kıpkırmızı oluyormuş.ama bunu bilerek yaparsan olmazmış bilmeden yapanların oluyormuş diye duydum.:)

ben de çiğer ve nar olarak biliyorum.. ciğer ve nar yerken bir yerine sürmemen lazımmış hatta ellememek lazımmış, başkası elleyip yapsın hazırlasın.. onun dışında bişey bilmiyorum..

kızlar ben 10dk ya çıkıcam hazırlanayım size iyi akşamlar.. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...

bizde okulda bugün aynı şeyi konuşmuştuk.güle dokunup göz kapaklarını silmiş birisi bebeğinin göz kapakları baharda kıpkırmızı oluyormuş.ama bunu bilerek yaparsan olmazmış bilmeden yapanların oluyormuş diye duydum.:)

bilerek de oluyor serpil cim
iki örnek verebilirim yine
bu arada esraa nında dediği gibi ciğer ve nar da sanırım

hayır hayır ilk 3 ay ama sağlam olması açısından 4 ay dikkat edilmesi lazım
o kadar şeyler duydsum ki ben bu konuda kadının biri tavşan görmüş cocuğunun yüzü tavşana benzemiş dişleri agzı filan Allah bizleri korusun
aynısını birinden daha duydum
yine bir ark ın ablası bağırsaktan iğrenmiş kolunu kaşımış cocuğun kolunda kaşıdıgı yerler bağırsak gibi bembeyaz mış
bunları duydukça iyice paranoyak oluyorum artık

işte öle bişey olduğunda hemen karnımdaki aklımda diycekmişin beni görseniz gün içerisinde 100 kere yada 200 kere karnımdaki aklımda diyorum

bana 2 tane takmışlardı başak cım ama serum çok yaradı bana hemen toparlanmamı sağladı inş. sana da cok yarayışlı gelir

beni kendme getirdi.ama dinlenemiyorum ki.eve gitim herkez doluştu hastayım diye.yatamadım.12 de yattım sabaha 7 de kalktım.gecede sürekli uyandım.iyi hissetmek istiyorum artık.sürekli hasta olmaktan hasta gibi dolanmaktan bıktım.mafoldumben

bugün prova yaptık donduk ya
akşam yine meşale gösterisi filan var meydanda
demek sizin oralar sıcak ne güzel

valla allah yardımcınız olsun cnm, bende sıcaklık açısından değilde yağmur yok ya onun için dedim, inşallah yarında güneşli olur hava...

valla allah yardımcınız olsun cnm, bende sıcaklık açısından değilde yağmur yok ya onun için dedim, inşallah yarında güneşli olur hava...

şimdi hava actı inş. nalan cım
ben de takım elbise almıştım krem tonlarında ve ince
nasıl giyicem ya o kadar da para verdim en cok da ona yanıyorum ama bir taraftan da bikaç saat dişimi sıkıvereyim diyorum

şimdi hava actı inş. nalan cım
ben de takım elbise almıştım krem tonlarında ve ince
nasıl giyicem ya o kadar da para verdim en cok da ona yanıyorum ama bir taraftan da bikaç saat dişimi sıkıvereyim diyorum

dişini sıkarsında sonra hasta olursan nolcek.. çok soğuk olursa sıkı giyin bence üşütme sonra yazık sanada bebişede...

beni kendme getirdi.ama dinlenemiyorum ki.eve gitim herkez doluştu hastayım diye.yatamadım.12 de yattım sabaha 7 de kalktım.gecede sürekli uyandım.iyi hissetmek istiyorum artık.sürekli hasta olmaktan hasta gibi dolanmaktan bıktım.mafoldumben

basak cım hemen olmaz hele bir iki gün gecsin daha iyi hissedeceksin inş.
ya bir de anlamıyorum insanları karşı taraftaki insan hasta madem ziyaret ediyorsun ziyaret kısa tutulur değil mi
ben de öleydim cnm inan dün ve bugün cok iyiyim daha iyi olacağıma inaıyrm hemen moralini bozma olurmu

aynenn bende dun esıme dıyorum hastalıklı gıbı dolasmaktan bıktım ,sıkıldım dıyee gecıcek ınsallah

dişini sıkarsında sonra hasta olursan nolcek.. çok soğuk olursa sıkı giyin bence üşütme sonra yazık sanada bebişede...

içimi kalın giyinirim cnm eteğin altına da tayt giyeceğim zaten merak etme bişey olmaz Allah ın izniyle
zaten bir beden büyük aldım ne olur ne olmaz diye:)

mehaba annecıkler...
ben dogru duzgun gıremıyorum foruma ya hastaydım ya diş sorunu yada mıgde bulantısı neysekı bugun ıyıyım.ama heralde okadar gunun acısı cıkıo bugunde hıc doymuyorum ne yıycegımı sasırdım.

bıde sızde de oluyomu ben hep bebegı merak edıyorum ya bıse olduysa dıye hep korkuyorum Allah korusun.dr. randevumada cok var ıkılı test yaptır ole gel dedı onada daha 20 gun var catlıycam yaaaaaaaaaa

bende merak ediorum hep valla, benim 2li test 1 mayısta o zaman tam 4 hafta olacak görmeyeli çok özledim valla...:gitme:

basak cım hemen olmaz hele bir iki gün gecsin daha iyi hissedeceksin inş.
ya bir de anlamıyorum insanları karşı taraftaki insan hasta madem ziyaret ediyorsun ziyaret kısa tutulur değil mi
ben de öleydim cnm inan dün ve bugün cok iyiyim daha iyi olacağıma inaıyrm hemen moralini bozma olurmu

bide hep aile büykleri geliyo.bana yardım ediceklermiş.benm onalra hizmet edesim geliyo.odumda ben yaşlı babanneden nasıl bişey istim.nasıl yanında yatım.çıldırcam ya.beni bana bırakmıyolar.terk edicem buraları:umursamaz:

Back
X