• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar, bafo çok sevindim canım ilk cinsiyet tahminimiz geldi.. hayırlısı olsun canım..

nalan canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bol bol dinlen ayaklarını yüksekte tut uzan biraz. dr.un önemli olsaydı çağırırdı.. dinlenmeye bak canım..

orays canım günaydın, bugün hava çok güzel süslendim püslendim kendimi pozitif hissediyorum şimdilik bulantım da yok çok şükür.. sen nasılsın canım ?

İYİYİM CANIM SAOL KAHVALTIMI YAPTIM BENDE İYİYİM BUGÜN İNŞ AKŞAMA KADAR YORULUPDA UYKUM GELMEZSE AKŞAMA KINAMIZ VAR BİDE HİÇ GİDESİM YOK AMA MECBURUM mirmirmirmir mirmirmirmir
:kahve: :kahve:

İYİYİM CANIM SAOL KAHVALTIMI YAPTIM BENDE İYİYİM BUGÜN İNŞ AKŞAMA KADAR YORULUPDA UYKUM GELMEZSE AKŞAMA KINAMIZ VAR BİDE HİÇ GİDESİM YOK AMA MECBURUM mirmirmirmir mirmirmirmir
:kahve: :kahve:

ohh afiyet bal şeker olsunnnn, bebişe vitamin olsun...
ay kınalara bayılırım, çok duygusaldır benim için her gittiğim kınada ağlardım :))
belki akşama kendini daha iyi hissedersin bir değişiklik olsun diye gidersin..

ohh afiyet bal şeker olsunnnn, bebişe vitamin olsun...
Ay kınalara bayılırım, çok duygusaldır benim için her gittiğim kınada ağlardım :))
belki akşama kendini daha iyi hissedersin bir değişiklik olsun diye gidersin..

tşk ederim canım sen yaptınmı kahvaltını bebişini aç bırakma
akşamları iş çıkışı çok yorgun oluyorum direk yatıyorum inş eğlenceli olurda uykum gelmez sıkılmam
kız farmwıl teklifi göndersem kabul edermisin maşallahın var
sen benden de bağımlıymışın

tşk ederim canım sen yaptınmı kahvaltını bebişini aç bırakma
akşamları iş çıkışı çok yorgun oluyorum direk yatıyorum inş eğlenceli olurda uykum gelmez sıkılmam
kız farmwıl teklifi göndersem kabul edermisin maşallahın var
sen benden de bağımlıymışın

yedim canım bi kaç saate de meyve yicem evden çıkmadan da meyve yemiştim.. artık sık sık meyve yicem..
gönder canım kabul ederim tabi ki.. sorma işe girdiğimden beri pek ilgilenemiyorum onun dışında acayip bağımlıydım müthiş tarlam vardı ama birisini geçmek için sattım heryeri tarla yaptım daha yavaş yavaş topluyorum işte :))

günaydın kızlar...

bebişlerimizin ilk 23 nisanını kutluyorum..inş onlarında şıkır şıkır giyinip bayrama götürdüğümüz günleride görürüz..
malesef bende bugün çalışıyorum..bari bebişlerime bayram yaptırsaydılar:((

günaydın kızlar...

bebişlerimizin ilk 23 nisanını kutluyorum..inş onlarında şıkır şıkır giyinip bayrama götürdüğümüz günleride görürüz..
malesef bende bugün çalışıyorum..bari bebişlerime bayram yaptırsaydılar:((

hoşgeldin canım nasılsın ? yalnız değilsin canım biz de varız sositososito
ay keşkeee bebişler için tatil olsaydı bari :)

hoşgeldin canım nasılsın ? yalnız değilsin canım biz de varız sositososito
ay keşkeee bebişler için tatil olsaydı bari :)

günaydın canım...çok şükür bugün çook iyiyim..sen nasılsıın...keşke hamişlere hafatada 1 izin olsaydı:))bende az deilimm hee..

günaydın canım aynı ben akannehir malesef ben de çalışıyorum.. ama hava güzel o yüzden dert etmiyorum bişeyi.. yarın da misafirlerim olucak kalıcı. umarım rahat bir hafta sonu geçiririm.. kaç pazardır dinlenemiyorum.. haftaya c.tesi de miniğimi görmeye gidicem nasipse..

dün gece çoğunlukla sola yattım sanki kasıklarımda hareketlenmeler oldu :)))
çok özledim yavrumu ya 3 hafta oldu...

bende haftaya cuma gidicem tatlım. ama zaman geçmek bilmiyor çok özledim ben miniğimi opuyorumnanaktan

amaninnnnnn bafocum seninde mi geldi ilk tahmin delikafadulden hemde yüksek olasılık haa hihoyyyt darısı başımıza darısı başımıza. bu arada ben kız hissediyorum :hulya:bayanssulusmile

kızlarrrr ilk cinsiyet tahmini kaçıncı haftada yapılabiliyor CADIARZU

Günaydın herkese malesef bende işyerindeyim off ya her yer tatil biz çalışıyoruz ne sıkıcı bir şey bu.
Ben bi geçmişi okuyum bu arada

atat&

SAPHIRA, teşekkür ederiz.. çok güzel bir yazı..
herkezin 23 Nisan'ı kutlu olsun.. insanın çocuk olası geliyor.

sanırım 13. haftadan itibaren bir tahmin yürütüyorlar bebişin cinsiyetiyle ilgili.. tabi bebiş gösterirse :))

Günaydın herkese malesef bende işyerindeyim off ya her yer tatil biz çalışıyoruz ne sıkıcı bir şey bu.
Ben bi geçmişi okuyum bu arada

aynen canım, bir uğraş bulmaya çalışıcaz artık.. hadi yarım gün çalışsak neyse de tam gün hiç olmadı hiçç alsanaalsanasmile

Back
X