• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bu hafta hiç güzel beslenemedim..doğru düzgün süt bile içemedim..meyva hiç yemedim..neyse bu hafta böyle oldu ama bundan sonra daha dikkatli davranıcam..

selamm
dalia gözün aydın ne güsel görmüşsün bebişini. bizde 10 gün sonra falan gitçez inşallah bende görürüm hareketlerini çok merak ediyorumm.
benım 9 gün geriden demişti doktor buna taktım bende. bazılarının tamamlıyormuş gününü. doktora sorcam bakalım 9 gün geridenmi hesaplıcam diye inşallah ileridedir. yemediğim içinmi geriden gelıyo kı. ama gelişimi güzel dedi doktor. boshayallersmile midem bişey almıyo ki :sinifsinif::sinifsinif:

Yaren canım benim sat 29 ocak ama döllenme tarihim 14 şubata denk geliyor. geç döllenme olmuş o yüzden ben geriden gelme diye düşünmüyorum bunu..
senin de geç döllenme olmuş demekki. bebişler bu haftalarda çabuk geliştiği için arayı kapatabiliyorlar.
seninle aynı dönemdeyiz ben de 9+6 yım. üstelik beslenmeyle alakası mutlaka vardır ama ilk 3 ay bebiş zaten depodan besleniyor. 2 haftamız kaldı :) yiyebildiğimi yiyorum tabi yiyemediğim birsürü şey oluyor bulantılarımdan dolayı. bulantılardan kurtulduğum anda (umarım 2 haftadan fazla sürmez) bende düzenli, sağlıklı ve bol vitaminli besinler tüketmeyi düşünüyorum.

yarın 10+0 olucaz yani 11. haftamıza giricez ne kadar güzel bir duygu.. 1 mayıs çabuk gelse de bebişimi görsem

Yaren canım benim sat 29 ocak ama döllenme tarihim 14 şubata denk geliyor. geç döllenme olmuş o yüzden ben geriden gelme diye düşünmüyorum bunu..
senin de geç döllenme olmuş demekki. bebişler bu haftalarda çabuk geliştiği için arayı kapatabiliyorlar.
seninle aynı dönemdeyiz ben de 9+6 yım. üstelik beslenmeyle alakası mutlaka vardır ama ilk 3 ay bebiş zaten depodan besleniyor. 2 haftamız kaldı :) yiyebildiğimi yiyorum tabi yiyemediğim birsürü şey oluyor bulantılarımdan dolayı. bulantılardan kurtulduğum anda (umarım 2 haftadan fazla sürmez) bende düzenli, sağlıklı ve bol vitaminli besinler tüketmeyi düşünüyorum.

canım banada geç döllenme olabilir dedi doktor. adetlerim düzensizdi zaten. sat 6 şubattı benımde. evet senınle aynı dönemdeyizz .olumunekankayizsmile benımde bulantım oluyor Allahtan sabah oluyor gün boyu sürmüyo ama canım bişey yemek istemıyor hele süttt:sinifsinif: zoraki içiyorum . bızde 5 mayısta falan gitçez bakalım günler hmen geçsede görsek bebişleri napıyolar bakalımm :emir_bebek:

Herkese tünaydın kızlar!!!!!!!!! yeni arkadaşlarımız gelmiş, hepsine hoşgeldin diorum. Bir kaç gündür ben de nete giremiordum felaket hastalandım kızlar. Öyle böyle değil. İlaç hiçbir şekilde kullanmadım doktora gitmeyi de inat ettim biliyorum ki hemen ilaç verecekler. Onun için doktora gitmeyi reddettim. Allaha şükür ıhlamurlar ve nane- limonlarla ayağa kalktım. Biraz geç oldu ama temiz oldu:)))))))))))))))

Bu arada kızlar folic plus'a bitti 23 nisan nedeniyle her şer resmi tatil. Pazartesi günü alsam acaba bu iki gün için tehlike arz eder mi? bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar,
iki gündür girmiyorum, ne kadar az yazmışsınız öyle.. ee tabii prop, nalan ben olmayınca..
annem ve teyzem kalmaya geldiler bize.. bana çok güzel hamile kıyafetleri biçtik dikmeye başladık ben bitireceğim bakalım.. en azından giyecek bir kaç elbize oldu karnım büyüyünce :D çok güzel..
bafo hayırlı olsun oğluşun :)

Herkese tünaydın kızlar!!!!!!!!! yeni arkadaşlarımız gelmiş, hepsine hoşgeldin diorum. Bir kaç gündür ben de nete giremiordum felaket hastalandım kızlar. Öyle böyle değil. İlaç hiçbir şekilde kullanmadım doktora gitmeyi de inat ettim biliyorum ki hemen ilaç verecekler. Onun için doktora gitmeyi reddettim. Allaha şükür ıhlamurlar ve nane- limonlarla ayağa kalktım. Biraz geç oldu ama temiz oldu:)))))))))))))))

Bu arada kızlar folic plus'a bitti 23 nisan nedeniyle her şer resmi tatil. Pazartesi günü alsam acaba bu iki gün için tehlike arz eder mi? bilgilendirirseniz sevinirim

hoşbulduk geçmiş olsun amannn dikkat et hem kendine hem meleğine folic plus sadece folic asit barındıran bir ilaçmı bilmiorum ama ben elevit kullanıyorum içinde birçok vitamin ve folic var. nöbetçi eczane varsa bence almaya çalış alamazsanda yüreğini ferah tutup kivi yee hem hastalığın için hemde folic asit takviyesi için iyi olabilir geçmiş olsun opuyorumnanaktan

slm kızlar
nasılsınız
ben okadar yorgunum ki bir aydır halsizlik ve üzerimdeki çökkünlük nedeniyle eve hiiiç bakmamıştım bugün dip köşe heryeri temziledim kendimi iyi hissediyordum yapayım dedim
ama belime de agrı girmiş bitirince fark ettim

Evet ilk olacak.Çok şükür gidiyor bakalım sonu iyi olur inşallah.Senin nasıl gidiyor senin ilk değil sanırım?

benim de ilk hayırlııyla
ben bu yaz agustos ta evlenmiştim
benim iyi gidiyor da çok halsizlik ve çökkünlük var yalnız bende
ara ara bulantı da oluyor
onun dışında iyi çok şükür

Back
X