Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaren canım benim sat 29 ocak ama döllenme tarihim 14 şubata denk geliyor. geç döllenme olmuş o yüzden ben geriden gelme diye düşünmüyorum bunu..
senin de geç döllenme olmuş demekki. bebişler bu haftalarda çabuk geliştiği için arayı kapatabiliyorlar.
seninle aynı dönemdeyiz ben de 9+6 yım. üstelik beslenmeyle alakası mutlaka vardır ama ilk 3 ay bebiş zaten depodan besleniyor. 2 haftamız kaldı :) yiyebildiğimi yiyorum tabi yiyemediğim birsürü şey oluyor bulantılarımdan dolayı. bulantılardan kurtulduğum anda (umarım 2 haftadan fazla sürmez) bende düzenli, sağlıklı ve bol vitaminli besinler tüketmeyi düşünüyorum.
sizin ne kadarlık bebiş:
canim biz 10+5 olduk bugün cok sükür:CüvCüv::Saruboceq:
Herkese tünaydın kızlar!!!!!!!!! yeni arkadaşlarımız gelmiş, hepsine hoşgeldin diorum. Bir kaç gündür ben de nete giremiordum felaket hastalandım kızlar. Öyle böyle değil. İlaç hiçbir şekilde kullanmadım doktora gitmeyi de inat ettim biliyorum ki hemen ilaç verecekler. Onun için doktora gitmeyi reddettim. Allaha şükür ıhlamurlar ve nane- limonlarla ayağa kalktım. Biraz geç oldu ama temiz oldu:)))))))))))))))
Bu arada kızlar folic plus'a bitti 23 nisan nedeniyle her şer resmi tatil. Pazartesi günü alsam acaba bu iki gün için tehlike arz eder mi? bilgilendirirseniz sevinirim
ı :)slm asogkl
ne kadar ilginç nick in var
ı :)
selam :) ad soyad karışım yapınca ortaya böyle bir şey çıktı :)))))
Önceden vardım fakat uzun bir süre girmedim zaten fazla da takılmamıştım burada, hatırlamaman ve görmemen normal.jhımm anladım senle ilk kez karşılaşıyorum önceden varmıydın yoksa yeni mi katıldın aramıza
Önceden vardım fakat uzun bir süre girmedim zaten fazla da takılmamıştım burada, hatırlamaman ve görmemen normal.
Evet ilk olacak.Çok şükür gidiyor bakalım sonu iyi olur inşallah.Senin nasıl gidiyor senin ilk değil sanırım?hımmm
iyi bakalım peki nasıl gidiyor hamilelik bakalım ilk mi olacak senn de
Evet ilk olacak.Çok şükür gidiyor bakalım sonu iyi olur inşallah.Senin nasıl gidiyor senin ilk değil sanırım?