• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar 2 gundur cok kotuyum gece uyuyamadım dün 4 kere cıkardım. sabah yine öğürtüler .. benim bulantılarım gecmisti .. simdi ne oluyor boyle aksam ucuşum var sanırım gidemiyecem rapor almam lazım..... offff cok gitmek istiyordum yaaa

günaydın kızlar 2 gundur cok kotuyum gece uyuyamadım dün 4 kere cıkardım. sabah yine öğürtüler .. benim bulantılarım gecmisti .. simdi ne oluyor boyle aksam ucuşum var sanırım gidemiyecem rapor almam lazım..... offff cok gitmek istiyordum yaaa

aaa gecmiş oosun demek sonradan yine ortaya cıkabiliyor bulantı ve kusmala
dr un ilaç vermişmiydi bulantı için

:

günaydın canım. bugün 12 haftalık olmuşuz fotomuz da değişmiş ama üstümde bir endişe var. salı günü dr a gidicem kötü haber alıcam gibime geliyor. akıntım çok azaldı yok gibi sanki, rüyamda da adet olmuştum mafoldumbenmafoldumben

canim inanki ayni rüyayi bende iki gün önce gördüm benden öyle bir kan bosaliyorduki cok korktum heralde hormonlardan bende persembe günü doktora gidicem bende kötü birseyle karsilasmaktan korkuyorum bendede sadece gögüs agrisi var akintimda oluyor ama kasiklarimda hic agri yok sadece biraz ayakta kalinca belim agriyor insallah bunlar iyiye isarettir doktora gidene kadar heralde biz korkularla yasiycaz rabbim korktugumuzdan emin umdugumuza nail eylesin amin:Saruboceq:

selam kızlar sanirim bende kasım annesi olucam..bir bebegim daha var oda 16 aylık bu ikinciisi yanı..bnurda iyi paylaşımlar olmasını diliyorum..ne garip 2008 de hep aralık anneleri bölümüne yazıyordum şimdi kasım:)allah herkese kolay dogumlar versin..

bu arada bende düşük tehdidi vardı ve dr progestan diye bir ilaç verdi ve şuan onu kullanıyorum..pembe akıntımn vardı sizlerde bu gibi durumlar yoksa boşuna endişe etmeyin arkadaslar

selam kızlar sanirim bende kasım annesi olucam..bir bebegim daha var oda 16 aylık bu ikinciisi yanı..bnurda iyi paylaşımlar olmasını diliyorum..ne garip 2008 de hep aralık anneleri bölümüne yazıyordum şimdi kasım:)allah herkese kolay dogumlar versin..

maşallahhh ne guzel ama senon gıbı bır ıkı arkadaşımızda var... hayırlı hamıleleıkler gecırmenı dılerım

hayırlı olsun :emir_bebek:

maşallahhh ne guzel ama senon gıbı bır ıkı arkadaşımızda var... hayırlı hamıleleıkler gecırmenı dılerım

saol canim..o arkadaslarla tanışmak isterdim gerçekten inanın çok zor:)hele bir olsun hayırlısıyla bebişleriniz..bende hayırlı hamilelik geçirmenşizi dilerim

günaydın canım. bugün 12 haftalık olmuşuz fotomuz da değişmiş ama üstümde bir endişe var. salı günü dr a gidicem kötü haber alıcam gibime geliyor. akıntım çok azaldı yok gibi sanki, rüyamda da adet olmuştum mafoldumbenmafoldumben

bu arada bende düşük tehdidi vardı ve dr progestan diye bir ilaç verdi ve şuan onu kullanıyorum..pembe akıntımn vardı sizlerde bu gibi durumlar yoksa boşuna endişe etmeyin arkadaslar

canim bende hamileligimin basindan beri hergün ikitane aliyorum progesteron hapini

canim bende hamileligimin basindan beri hergün ikitane aliyorum progesteron hapini

senindemi düşük tehdidin vardi canim..benişm kızım çok yoruyor beni ondan biraz fazla yorulmuşsun dedi dr ondan dolayı oldu benim galiba ama az kaldı bir kaç hafta daha sabredersek sanirim risk en aza inecek

senindemi düşük tehdidin vardi canim..benişm kızım çok yoruyor beni ondan biraz fazla yorulmuşsun dedi dr ondan dolayı oldu benim galiba ama az kaldı bir kaç hafta daha sabredersek sanirim risk en aza inecek

dr un ne zaman verdi progestan hormonunu esin58
düşük tehdidi nasıl belli oluyor
ya kusura bakma ben bilmiyorum da merak ettim

esincim ben daha önce iki düsük yasamistim tedbir amacli verdi doktorum birde kanda degerlerimde düsükmüs o yüzden kullaniyorum sen kac haftalik hamilesin canim

bir de bu

Rüyada adet olmak sıkıntı çekmeye ve kötü habere yorumlanır.

en iyisi ben salı olan randevumu pazartesiye alayım eyvahedigeldismile
tatlım neden bu kadar kötü düşünüyorsun kendini böyle strese sokma yok bısey goreeksın

slm kızlar
nasılsınız
ben okadar yorgunum ki bir aydır halsizlik ve üzerimdeki çökkünlük nedeniyle eve hiiiç bakmamıştım bugün dip köşe heryeri temziledim kendimi iyi hissediyordum yapayım dedim
ama belime de agrı girmiş bitirince fark ettim
amannn dikkattt

merhaba arkadaşlar,
iki gündür girmiyorum, ne kadar az yazmışsınız öyle.. ee tabii prop, nalan ben olmayınca..
annem ve teyzem kalmaya geldiler bize.. bana çok güzel hamile kıyafetleri biçtik dikmeye başladık ben bitireceğim bakalım.. en azından giyecek bir kaç elbize oldu karnım büyüyünce :D çok güzel..
bafo hayırlı olsun oğluşun :)
sağol tatlım herseyın yolunda olması benı cok mutlu ettı. oo kadar buumuskı masallah... bakalım %0 erkek ama kesın bısey demeyelım dedı kısmet artık

bende bu hafta hiç güzel beslenemedim..doğru düzgün süt bile içemedim..meyva hiç yemedim..neyse bu hafta böyle oldu ama bundan sonra daha dikkatli davranıcam..
aynen cnm bende..meyve gemiyo akıma hiç ne yicez ki zaten poffff...

günaydın kızlar ugrayamadım 2 gündür. gecmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir. benim biraz bulantım var sabahları cok kotu oluyom umarım gecer. bugün kuaföre falan gitmem lazım kendimle ilgilenmem lazım... kızlar yarın Allah nasip milanoya gitmem gerek pazartesi dönücem benim icin dua edin bebisime bisey olmasın....
canım hayırlı yolculuklar

merak etme bafo cum dün gece 11 de bir uyumuşum sabah 11 bucuğa kadar iyi dinlendim yani:)

Çatlamamak için geçen öğrendim, hodan yağı alıcam.Yakında alıp sürmeye başlarım.Eski çatlaklara bile iyi geliyormuş.Denemekte fayda var.
gercektenmı

kullanan varmı hıc?

günaydın anneler nasılsınız?
biraz geçmişi okudum
ilk cinsiyetimiz bafo dan erkek olarak gelmiş çok sevindim canım arkadaşım hemşerimmm:nazar:
asogkl bende 15 günde bir gittim son gidişimde de 20 gün sonra gel dedi benim dr lardasık çağırıyor
3.aydan sonra sanırım ayda 1 kez gidiyorsun.
illet benim karnım belli oluyor ama bende biraz göbekte vardı gerilme gaz şişkinlikten de olabilir
sağol tatlım bakalım bır sonrakında kesın soyleyecegım dedı.

Arkadaşlar dünde sormuştum kimse cevap vermemiş tekrar sorayım, kasım annelerinin hafiften göbüşler çıkmaya başladımı yada ne zaman başlar?Ben aralık annesi olucam kısmetse,özellikle akşamları karnım çok geriliyo,gaz falan herhalde ama eskisinden farklı bir durum.

benım sabahları tyok ama aksamları cıkıyorhihoyyyt

Kızlar hamileliğin başından beri doktora ne kadar sıklıkla kontol için gidiyorsunuz?Ya bizimki 2 haftada bir çağırıyor fazla değil mi başlarda bu kadar çok gitmek.Birçok arkadaşımla konuştum hiçbiri bu kadar gitmemiş herkes ayda 1 gitmiş.Benimkinin hastanenin ticarethane olduğundan kaynaklandığını söylüyorlar ama insan bilemiyor ki.İlk hamilelik gitmeyelim diyoruz sonra da içimiz elvermiyor :S
10.haftaya kadar 2 haftada bır gıdıyordum sımd ayda bır gıdıyorum

Slm kızlar uygun espirili hamile t-shirtleri arıyorum. Acaba nerden bulabilirim bir fikriniz var mı? LCW Waikiki uygun bir hamile reyonu çıkarmış ama maalesef birtane T-shirt bulabildim :( diğer mağazalrı aradım ama yok.
bende ama henuz oraya gelmemıs. ebruyu nermıs bır arkadas ama 44 lirada cok yaaa:çok üzgünüm:

midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar

midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar

dr un önerdiyse bence sorun yok ya
o ilacı annem de kullandı hatta şurubu da var onun şurubunun daha etkili oldugunu sölerdi

Back
X