- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar 2 gundur cok kotuyum gece uyuyamadım dün 4 kere cıkardım. sabah yine öğürtüler .. benim bulantılarım gecmisti .. simdi ne oluyor boyle aksam ucuşum var sanırım gidemiyecem rapor almam lazım..... offff cok gitmek istiyordum yaaa
günaydın canım. bugün 12 haftalık olmuşuz fotomuz da değişmiş ama üstümde bir endişe var. salı günü dr a gidicem kötü haber alıcam gibime geliyor. akıntım çok azaldı yok gibi sanki, rüyamda da adet olmuştum mafoldumbenmafoldumben
selam kızlar sanirim bende kasım annesi olucam..bir bebegim daha var oda 16 aylık bu ikinciisi yanı..bnurda iyi paylaşımlar olmasını diliyorum..ne garip 2008 de hep aralık anneleri bölümüne yazıyordum şimdi kasım:)allah herkese kolay dogumlar versin..
selam kızlar sanirim bende kasım annesi olucam..bir bebegim daha var oda 16 aylık bu ikinciisi yanı..bnurda iyi paylaşımlar olmasını diliyorum..ne garip 2008 de hep aralık anneleri bölümüne yazıyordum şimdi kasım:)allah herkese kolay dogumlar versin..
maşallahhh ne guzel ama senon gıbı bır ıkı arkadaşımızda var... hayırlı hamıleleıkler gecırmenı dılerım
hayırlı olsun![]()
günaydın canım. bugün 12 haftalık olmuşuz fotomuz da değişmiş ama üstümde bir endişe var. salı günü dr a gidicem kötü haber alıcam gibime geliyor. akıntım çok azaldı yok gibi sanki, rüyamda da adet olmuştum mafoldumbenmafoldumben
bu arada bende düşük tehdidi vardı ve dr progestan diye bir ilaç verdi ve şuan onu kullanıyorum..pembe akıntımn vardı sizlerde bu gibi durumlar yoksa boşuna endişe etmeyin arkadaslar
canim bende hamileligimin basindan beri hergün ikitane aliyorum progesteron hapini
senindemi düşük tehdidin vardi canim..benişm kızım çok yoruyor beni ondan biraz fazla yorulmuşsun dedi dr ondan dolayı oldu benim galiba ama az kaldı bir kaç hafta daha sabredersek sanirim risk en aza inecek
tatlım neden bu kadar kötü düşünüyorsun kendini böyle strese sokma yok bısey goreeksınbir de bu
Rüyada adet olmak sıkıntı çekmeye ve kötü habere yorumlanır.
en iyisi ben salı olan randevumu pazartesiye alayım eyvahedigeldismile
amannn dikkatttslm kızlar
nasılsınız
ben okadar yorgunum ki bir aydır halsizlik ve üzerimdeki çökkünlük nedeniyle eve hiiiç bakmamıştım bugün dip köşe heryeri temziledim kendimi iyi hissediyordum yapayım dedim
ama belime de agrı girmiş bitirince fark ettim
sağol tatlım herseyın yolunda olması benı cok mutlu ettı. oo kadar buumuskı masallah... bakalım %0 erkek ama kesın bısey demeyelım dedı kısmet artıkmerhaba arkadaşlar,
iki gündür girmiyorum, ne kadar az yazmışsınız öyle.. ee tabii prop, nalan ben olmayınca..
annem ve teyzem kalmaya geldiler bize.. bana çok güzel hamile kıyafetleri biçtik dikmeye başladık ben bitireceğim bakalım.. en azından giyecek bir kaç elbize oldu karnım büyüyünceçok güzel..
bafo hayırlı olsun oğluşun :)
aynen cnm bende..meyve gemiyo akıma hiç ne yicez ki zaten poffff...bende bu hafta hiç güzel beslenemedim..doğru düzgün süt bile içemedim..meyva hiç yemedim..neyse bu hafta böyle oldu ama bundan sonra daha dikkatli davranıcam..
canım hayırlı yolculuklargünaydın kızlar ugrayamadım 2 gündür. gecmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir. benim biraz bulantım var sabahları cok kotu oluyom umarım gecer. bugün kuaföre falan gitmem lazım kendimle ilgilenmem lazım... kızlar yarın Allah nasip milanoya gitmem gerek pazartesi dönücem benim icin dua edin bebisime bisey olmasın....
gercektenmıÇatlamamak için geçen öğrendim, hodan yağı alıcam.Yakında alıp sürmeye başlarım.Eski çatlaklara bile iyi geliyormuş.Denemekte fayda var.
sağol tatlım bakalım bır sonrakında kesın soyleyecegım dedı.günaydın anneler nasılsınız?
biraz geçmişi okudum
ilk cinsiyetimiz bafo dan erkek olarak gelmiş çok sevindim canım arkadaşım hemşerimmm
asogkl bende 15 günde bir gittim son gidişimde de 20 gün sonra gel dedi benim dr lardasık çağırıyor
3.aydan sonra sanırım ayda 1 kez gidiyorsun.
illet benim karnım belli oluyor ama bende biraz göbekte vardı gerilme gaz şişkinlikten de olabilir
Arkadaşlar dünde sormuştum kimse cevap vermemiş tekrar sorayım, kasım annelerinin hafiften göbüşler çıkmaya başladımı yada ne zaman başlar?Ben aralık annesi olucam kısmetse,özellikle akşamları karnım çok geriliyo,gaz falan herhalde ama eskisinden farklı bir durum.
10.haftaya kadar 2 haftada bır gıdıyordum sımd ayda bır gıdıyorumKızlar hamileliğin başından beri doktora ne kadar sıklıkla kontol için gidiyorsunuz?Ya bizimki 2 haftada bir çağırıyor fazla değil mi başlarda bu kadar çok gitmek.Birçok arkadaşımla konuştum hiçbiri bu kadar gitmemiş herkes ayda 1 gitmiş.Benimkinin hastanenin ticarethane olduğundan kaynaklandığını söylüyorlar ama insan bilemiyor ki.İlk hamilelik gitmeyelim diyoruz sonra da içimiz elvermiyor :S
bende ama henuz oraya gelmemıs. ebruyu nermıs bır arkadas ama 44 lirada cok yaaa:çok üzgünüm:Slm kızlar uygun espirili hamile t-shirtleri arıyorum. Acaba nerden bulabilirim bir fikriniz var mı? LCW Waikiki uygun bir hamile reyonu çıkarmış ama maalesef birtane T-shirt bulabildimdiğer mağazalrı aradım ama yok.
merak etme bafo cum dün gece 11 de bir uyumuşum sabah 11 bucuğa kadar iyi dinlendim yani:)
midem yanıyordu ya benım kızlar doktora soyledım bu gıdısımde. renee diye bir ilac verdi. kuallansam mı kullanmasam mı bilemedim ya :sinifsinif: hemde doğuma kadar