• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn
bijoux canım sıkma canını ne güzel akşam bebişini görüceksin herşey yolunda olacak.
ben de cumartesi görücem nasipse sabırsızlanıyorum.. çabucacık hafta sonu gelse keşke..
gelir gelir canım ben 1 ay oldu görmedim belki ondan endişe yapıyorum bilmiyorum ki neyse..

kasık ağrısı çekiyo musunuz kızlar?

gelir gelir canım ben 1 ay oldu görmedim belki ondan endişe yapıyorum bilmiyorum ki neyse..

kasık ağrısı çekiyo musunuz kızlar?

benim de 1 ay olucak boshayallersmile
geceleri sağa sola dönerken ya da kendimi yorduğum zaman kasıklarım hafif hafif ağrıyor.
sanki geriliyor, onu bile hissediyorum.

canım evet bu korkular hiç bitmicek galiba. inşallah kötü bişeyle karşılaşmayız.. rüyamız da hayırlara çıkar..a.s.

inşallah hayatım..bilmiyorumkismile

canım ben akşamları açmıyorum bilgisayarı eşim evdeyken burda olmak pek hoşuma gitmiyor gündüz gel bool bol sohbet edelim opuyorumnanaktan

canim günaydin insallah aksam güzel haberlerle geliceksin kasik agrisini sormussun bendede simdiye kadar üc yada dört kere oldu baska yok cok ayakta kalirsam belim agriyor geceleri gene uyku yok :bbo:gerci bebeklerimiz iyi olsunlarda biz herseye raziyiz:CüvCüv:

benim yerime de uyu canım, çok sıkıldım sabahın köründe kalkıp işe gelmekten. uf yaaa uff

Ne güzel canım Allah daha da iyi etsin inşallah..
benim sabahtan beri hafif bulantılarım var dün sabahta 2 defa çıkarttım.

benim yerime de uyu canım, çok sıkıldım sabahın köründe kalkıp işe gelmekten. uf yaaa uff

günaydın canım..vall abende çok sıkıldım..naisan bitti diyorum kendi kendime..mayıs haziran var..temmuzda senelik izinimi kullanıcam kısmetse..geriye kalır 1.5 ay ...sonrada zaten doğum izni...az kaldı..sabret:))

günaydın arkadaşlarr nasılsınız bijoix arkadaşım güsel haberlerle gelcen görceksin ki kocaman olmuş :)

günaydın canım..vall abende çok sıkıldım..naisan bitti diyorum kendi kendime..mayıs haziran var..temmuzda senelik izinimi kullanıcam kısmetse..geriye kalır 1.5 ay ...sonrada zaten doğum izni...az kaldı..sabret:))

yok canım ben o kadar beklemeyeceğim haziran ayında büyük ihtimalle çıkıcam.. dayanamıyorum artık, bunalıyorum burada.

Günaydın Kasim anneleri :) Nisan'ın son haftası, havalar bundan sonra hep güzel gider inşallah. Benim doktor randevuma 20 gün var, nasıl geçecek bilmiyorum. Gaz dısında hala doğru dürüst belirtim yok. Karnım hafif sis, iştahım çok. Giyecek birsey bulamıyorum. Cuma gunü kisliklari kaldırdım. Yazlıkları ise çıkaramadım :)) şimdiden 2 kilo aldım. Bol t-shirtlerim vardı, onları çıkarttım sadece. Hamile pantalonlari icin de erken henüz. Bu ara donem cok sıkıcıymıs.
Çatlaklar için badem yağı-kakao yağı karışımı kullanıyorum. Hoş catlayacagi varsa çatlıyormuş. Annenize sorun. Benimkinde hiç çatlak olmamış. Midesi de hiç bulanmamış. Sanırım sansliyim şimdilik :)

cuma sabahı hava güzel diye yazlığa gittik ailece temiz hava iyi geldi cuma cumartesi midem çok düzeldi rahattım herşeyi yedim dokunmadıama dün akşam gene kusma oldu bugünm bişey yok daha galiba azalıyo artıkınn

Back
X