• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok teşekkür ederim koşa koşa size haber vermeye gelicem, inşallah görürüm hareketlerini 8 haftalıktan beri hiç görmedim..
Görceksin o zman bu gitiğinde :) Ben geçen hafta gördüm tam eşek ya kolunu bacağını salladı :))) ilk hareket etmiyodu doktor biraz bekledi bi baktık kollar bacaklar havaya kalktı.Gözlerim dolu çok fena oldum.Hareketini görünce bir an önce doğsun diye bekleyeceksin.Resmen daha da çok özliceksin bebeğini .11 mayısta tekrar görcem ben de bir an önce zaman geçsin diye bekliyorum :)

Ben de süt içemiyorum daha.Meyveli olanlardan içebilmiştim bir iki defa.Yoğurt ve dondurma yiyorum hergün.Sabah ta peynir

bijoux ,canım endişelenme bebeğin iyidir.Görücek ve rahatlayacaksın inşallah.Ama benzer şeyler yaşamadığımızı zannetme.Ben de merak içindeyim,iyiler mi diye.İster istemez endişeleniyoruz

Görceksin o zman bu gitiğinde :) Ben geçen hafta gördüm tam eşek ya kolunu bacağını salladı :))) ilk hareket etmiyodu doktor biraz bekledi bi baktık kollar bacaklar havaya kalktı.Gözlerim dolu çok fena oldum.Hareketini görünce bir an önce doğsun diye bekleyeceksin.Resmen daha da çok özliceksin bebeğini .11 mayısta tekrar görcem ben de bir an önce zaman geçsin diye bekliyorum :)
ayda 1 en iyi olanı ama işte merak ediyoruz. inşallah ben de görürüm hareket ettiğini, midemi kötü yapsa da gitmeden çikolata yicem bakalım..

bijoux ,canım endişelenme bebeğin iyidir.Görücek ve rahatlayacaksın inşallah.Ama benzer şeyler yaşamadığımızı zannetme.Ben de merak içindeyim,iyiler mi diye.İster istemez endişeleniyoruz
evet hayatım endişeleniyoruz.. burda çoğu kişi endişe içinde görüyorum zaten.. iyilerdir iyilerdirrr ne güzel arkadaşı var seninkilerin canı hiç sıkılmıyodur :)

İkiz olmaları çok güzel ama aynı zamanda riskli gebelik grubundayım.Canımı sıkmıyorum.Sadece çok sabısızlanmazlar inşallah doğmak için.Bekleyebildikleri kadar beklesin kuzucuklarım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

İkiz olmaları çok güzel ama aynı zamanda riskli gebelik grubundayım.Canımı sıkmıyorum.Sadece çok sabısızlanmazlar inşallah doğmak için.Bekleyebildikleri kadar beklesin kuzucuklarım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ikili testin ne zaman cnm şimdi senin ikizler birbirlerine dokunup tanıma aşamasındalar ay ne güzel yaa

sezenim daha iyiyim geçen haftaya göre çok şükür. ohh ne güzel tatilde yapmışşın. bu hafta benim yerimede dinlen canım ohh mis gibi hava Şeniz

bijoux tatlım bende aynı rüyayı gördüm. tedirgin olma bu kadar inşallah güzel haberlerle döneceksin bak :1hug:

maşallah bana :nazar: süt yumurta yoğurt banamısın demez. herşei yiyorum bulantım olmadı hiç hihoyyyt

sezenim daha iyiyim geçen haftaya göre çok şükür. ohh ne güzel tatilde yapmışşın. bu hafta benim yerimede dinlen canım ohh mis gibi hava Şeniz

bijoux tatlım bende aynı rüyayı gördüm. tedirgin olma bu kadar inşallah güzel haberlerle döneceksin bak :1hug:

maşallah bana :nazar: süt yumurta yoğurt banamısın demez. herşei yiyorum bulantım olmadı hiç hihoyyyt

senin ne güzel yemen içmen yerinde doktorada gidince bebişin kocaman olmuştur görüceksin inş..

ikili testin ne zaman cnm şimdi senin ikizler birbirlerine dokunup tanıma aşamasındalar ay ne güzel yaa[/QUOTE

7 mayıs canım yaa.Ama ayrı kesedeler benimkiler ayrı yumurta ikizleri.Yani bilmiyorum birbirlerine temas edebilirler mi:uhm:

hımm onu bilmiyorum valla kağan kocatepede okumuştum ama ayrımı aynımı onu belirtmemiştii

günaydın kızlar nasılsınız ay ben cok yemek yıyorum allahtan daha kılo almadım benim gibi olan varmı bijoux neden endişelisin canım bişey mi oldu hayırdır inş.

ya kızlar benım randevum 10 mayısta o zaman 12+3 olmuş olcam acaba cinsiyet belli olur mu birde boyu kılosu görünür mü dr söyler mi acaba

Back
X