• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekur ederim canım olumunekankayizsmile
rica ederim canım kaydirigubbakcemile5

Olur duyuruya bir de son katılım tarihi ekleyelim olur mu?Ben mayıs 7-8-9 gibi nete giremeye bilirim şehir dışında olcam.Ben yokken çekiliş yapılır hediyeler falan yollanmaya başlanırsa ben geç yollamamış olayım en azından.
o süreçler o kadar kısa olmuyor canım hemen oldu bitti gibi değil yaniii. son katılım ekleyelim tamam ama merak etme isimler belli olur ondan 1 hafta sonra falan hediye yollama tarihi olur o da bir gün degil 1 hafta içinde yollanacak falan olur. sen canını sıkma herşey halledilir..

o zaman koyalım bir son katılım.. mayıs 7 cuma günü son katılım olsun. takip eden hafta çekiliş yapılır ve adresler dağıtılır..sonra da gönderim tarihi belirleriz :lepi:

iki test yaptımıyorum canım, iki hafta sonrarutin kontrolüm var cinsiyetini de o zaman görürüz inşallah..

zeynepcim içini ferah tut ağlama dua et, sonuçta senin yapabilceğin bir şey yok. Herşey Allah'tan, rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar..
İnşalllah ya ben de cinsiyet için meraktan sabırsızlanıyorum iyice::) neden 2li tarama yaptırmıcaksın canım?doktorun mu önermedi mi

rica ederim canım kaydirigubbakcemile5

o süreçler o kadar kısa olmuyor canım hemen oldu bitti gibi değil yaniii. son katılım ekleyelim tamam ama merak etme isimler belli olur ondan 1 hafta sonra falan hediye yollama tarihi olur o da bir gün degil 1 hafta içinde yollanacak falan olur. sen canını sıkma herşey halledilir..

o zaman koyalım bir son katılım.. mayıs 7 cuma günü son katılım olsun. takip eden hafta çekiliş yapılır ve adresler dağıtılır..sonra da gönderim tarihi belirleriz :lepi:
Yollayacağım arkadaşa mahçup olmayım diye dedim canım Şimdi siz ben giremediğimde konuşursunuz benden ses çıkmıyor sanırsınız diye durumlar olmasın da:( Tamam o zaman anlaştık çok sağol :)

oyyy çok tatlı bi erkek bebek gördüm :roflol: :roflol: :roflol:
bakalım ne kadar doğru
ikili test sonucuma göre de tahmin yapıcem :jeyyar:

günaydın cnm hoşgeldin, benim ablam da 5. ayına girdiği gün erken doğum oldu (ölü doğum) :gitme: riski atlatmak yetmiyor çok dikkat etmek gerekiyor. Allahım korusun bebişlerimizi..

evet canım Allah emanet bebeklerimiz. ne olacağını bilmiyoruz. inşallah topicten o sebeple ayrılan hiç olmasın :Saruboceq:

Günaydınnn :lepi:

nasılsınız güzel anne adayları opuyorumnanaktan

minikleriniz nasıl üzüyo mu bakalım hala kaydirigubbakcemile3

sanırım düzelme için 1 ay daha bekleyeceğiz :sinifsinif:

var mı aramızda cinsiyeti öğrenen hihoyyyt

nirelerdesin sen kaydirigubbakcemile
ben yarın gidecem bir merak bir merak var bende aklinialirimsmile
bence benümkü kız bayanssulusmile

1 hafta falan görmeyenler için duyuru yapalım diyorum. arada gelen birkaç arkadaşımız var belki katılmak isterler. eşleşme olunca da bir daha geri dönüş olmaz. siz ne dersiniz?

tatlım mayıs sonuna yapsak çekilişi daha ii olmaz mı. cinsiyetlerin çoğuda belli olur o zamana

günaydin hanimlar esracim insallah dedigin gibidir dünden beri agliyorum gerci olucagin önüne gecilmezmis hikayemi yazarsam bana hak vericeksiniz ben 15 senelik evliyin kizim 1.5yil sonra oldu ozamanda doktorlar bize cocugunun olmasi mucize demislerdi ama rabbim verdikten sonra hersey bos cünkü kizim dogal yolla oldu kizimdan sonra alti ay korundum 12 senedir korunmuyorum kizim 10yasina gelene kadar hic hamile kalamadim üc kere asilama yaptirdim ilac tedavileri ömrüm doktorlarda gecti olmadi kizim 10 yasindayken günüm epeyce gecti normaldede düzensizdir bir test alip yapayim dedim cift cizci cikinca dünyalar benim olmustu hemen doktora gittim 6haftalikti kalp atisida vardi 8haftalikken cagirdi doktor gittim gene hersey yolundaydi 11.hafta cagirdi gittigimde bebegimin kalbi durmus mecburen kürtaj oldum sonra psikolojim cok bozuldu alti ay kadar kendime zor geldim aradan bir sene gecti tekrar dogal yolla hamile kaldim ondada ilk gittigimde 5haftalikti kesem göründü 6 haftalikken gittim kalp atisi cikti 8haftalikken gittigimde kalp atisi yoktu tekrar kürtaj oldum yine yikim sonrasinda tüp bebek yaptirdim 2008de oda tutmadi doktora en son gittigimde dogal yolla hamile kalmamin zor oldugunu söyledi ama rabbim tekrar nasip etti bu bebegimi korkularim bu yüzden bugün ücüncü kontrolüm rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin biraz uzun yazdim kusura bakmayin

canım benimmm inşallah bişey olmucak. içini ferah tut lütfen. Rabbim onca şeyden sonra evlat vermiş sana sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh :Saruboceq:

İnşalllah ya ben de cinsiyet için meraktan sabırsızlanıyorum iyice::) neden 2li tarama yaptırmıcaksın canım?doktorun mu önermedi mi
doktoruma sordum tamamen senin tercihin bu testler dedi eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmayabilirsin dedi, çok tabii karşıladı. ben erkek mi kız mı onu merak ediyorum :Dkaydirigubbakcemile5

Günaydınlar herkese geçmişi okumaya pek fırsatım olmuyor malesef :sinifsinif:
Yoğunum yine bu aralar
Sezen canım tebrik ederim bebişin iyiymiş cinsiyet tahmini de olmuş Allah tamamına erdirsin.opuyorumnanaktan
Ama bu ilk tahminlere kaptırmayın kendinizi fazla Bir arkadaşıma 8 ay boyunca erkek dediler 9. ayda kız dediler.:umursamaz:

http://www.anneyiz.biz/quiz/test_hb1.php

test edin bakalım kendinizi % kaç cinisyeti ne olacak:icecream:
Bana da kız çıktı testte :) çin takvimi erkek diyor bu kız diyor ne olcak acaba :)

bende yaptım cinsiyet tstinden %86 kız çıktı
zaten benimde içime kız doğuyordu

zaten öyle olur canlarım. mayısın son haftası yollama tarihi olur. çekilişten sonra araştırma dönemleri hediye bakma dönemleri oluyor öyle hemen sana bu çıktı koş hediye al demiyoruz.. o zamana da belli olur cinsiyetler.. bu çekilişte eglenirsek sonlara doğru bir tane daha yaparız :)

bana da Bebeğiniz %63 ihtimalle "kız" olacak dedi :roflol:

Herkese kız diyor herhalde bu test :) Çin takvimi bana erkek dedi 11 mayısta inşallah cinsiyet belli olur.Herkes 16.haftada belli olur diyor benim 2 li taramaya gittiğimde 14 haftalık olcak inşalllah görünür

Back
X