• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım farklı cihazlardan bahsediorus benim dediğim walkman büyüklüğünde sadece bebiğin kalp atışlarını, hışkırığını, tekmelemesini duyabildiğiniz ve kayıt edebildiğiniz bir cihaz. evde kullanmak için tasarlanmış

hım anladım canım pardon kaydirigubbakcemile3

Karnı büyümeye başlayan var mı =)

Benim hiç büyümedi hala pantolonlarımı, eteklerimi giyiyorum :1rolleyes:

ikili testler için mi yoksa kontrol mu sempatiksalakcinni

Valla bilmiyim ne için çağırdı şaşkoloz garı bir ay sonra gel dedi başka da birşey demedi
Geçen ay kan ve çiş testi yapmışlardı zaten belki ikiliyi yapar aklinialirimsmile

Günaydın herkezee,

sezen çok sevindim canım Allah hayırlısını versin inş.
kasım anneleri erkek bebeklerle mi dolucak yoksa :)
dün ablamla telde konuştum, erkek bebek 40ında pıt pıt edermiş dün konusu geçiyordu ya.. ablam ilk bebeğinde öyle hissetmiş.. kız yeğenimde hiç hissetmemiş.. hatta 20. haftasına doğru öğrenmişti cinsiyetini.. göstermemişti bizim zilli :)))
.
sabahları mide bulantılarım devam ediyor, su içince daha da çok bulanıyor hemen çıkarıyorum...
dün çubuk kreker yedim sürekli iyi geldi.. akşam da salata yaptım kendime yanına da 3-4 bardak ayran..
meyve olarakta erik ve çilek. baya şişti karnım sonra da uyumuşum zaten.. gece 1-2 defa uyandım. yine kötü kötü rüyalar gördüm Allah yardımcımız olsun..

zeyn, canım lütfen üzülme, belki gazın vardır ondan ağrıyordur karnın.. stres yaptın tabi ondan da olabilir. lütfen biraz rahatlamaya bak. Allahın izniyle herşey yolunda olucak. Ben de cumartesi akşam gidicem sabırsızlanıyorum 1 ay oldu görmeyeliii.. inşallah herşey yolundadır.
sağol cnm darısı başına inş..
gözünaydın canım.bende önde giden bebeklerin çoğunun erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.oğlumda üç hafta önde gidiş vardı.bu bebeğim en son gittiğimde üç gün gerideydi.o yüzden kız hissediyorum.bakalım doktorumuz ne zaman söyler.benimki garantici bi doktor kesinleşmeden söyleme

oğlun hayırlı uğurlu olsun.bebeğin kaç haftalıkki kısa çıktı diyorsun.doktorun normal diyorsa çok takılma.daha önünde uzun haftalar var.açığı öyle bi kapatıyorlarki
sağol cnm evet önde gidenlerin erkek olma yüzdesi fazlaymış
öncelikle herkese günaydınnnn.

sezenim yaaa maşallah maşallah öncelikle :nazar: nasıl sevindim. dün merak ettim seni baya gelmedin. efe olacağı belli yiğenimizin önden önden koşuyor hihoyyyt

abowww bi erkekimiz daha oluo sositososito acep benimde hissettiğim gibi kız mı ki CADIARZU

Allaha emanetler canım. Ablam ilk bebeğini 4 aylıkken düşürmüştü

ayyy ne güzel maşallah bi erkek bi kız. bi daha doğurmasına gerek yok aklinialirimsmile
sağol begümcüm sende güzel haberlerle dün canım inş..

yaa hayatım valla senin hisettiğin çıkıyor baksana ikimizinkine de erkek demiştin :lepi: hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin opuyorumnanaktan

oyy erkek haberi alınca çok seviniyorum. minik adamlar çok hoşuma gidiyorr yaa :emir_bebek: seninki de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahh opuyorumnanaktan

sağol canımmm
günaydın canım,
canım net sorunum vardı valla sinir etti beni sabahtan beri, modemi tepetaklak yapınca çalıştı türk yöntemleri işte :roflol:
valla bu sıralar hislerim kuvvetlendi hamişliğin verdiği bi özellik heralde
Günaydınlar herkese geçmişi okumaya pek fırsatım olmuyor malesef :sinifsinif:
Yoğunum yine bu aralar
Sezen canım tebrik ederim bebişin iyiymiş cinsiyet tahmini de olmuş Allah tamamına erdirsin.opuyorumnanaktan
Ama bu ilk tahminlere kaptırmayın kendinizi fazla Bir arkadaşıma 8 ay boyunca erkek dediler 9. ayda kız dediler.:umursamaz:

http://www.anneyiz.biz/quiz/test_hb1.php

test edin bakalım kendinizi % kaç cinisyeti ne olacak:icecream:
testi hemen çözeyim merak ettim
bijoux çin takvimi sana ve sezen'e kız diyor :) olmadı ki.. begüm'e de erkek..

bana çin takvimi erkek dedi rus takvimi kız demişti

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr geçmişi okuyarak geliyorumm baya birikmiş eren sezen bebeğinin sağlıklı olmasına cok sevindim darısı bizlerin başına gözün aydın edısh seninde gözün aydın canım ben daha öğrenemedim

günaydin hanimlar esracim insallah dedigin gibidir dünden beri agliyorum gerci olucagin önüne gecilmezmis hikayemi yazarsam bana hak vericeksiniz ben 15 senelik evliyin kizim 1.5yil sonra oldu ozamanda doktorlar bize cocugunun olmasi mucize demislerdi ama rabbim verdikten sonra hersey bos cünkü kizim dogal yolla oldu kizimdan sonra alti ay korundum 12 senedir korunmuyorum kizim 10yasina gelene kadar hic hamile kalamadim üc kere asilama yaptirdim ilac tedavileri ömrüm doktorlarda gecti olmadi kizim 10 yasindayken günüm epeyce gecti normaldede düzensizdir bir test alip yapayim dedim cift cizci cikinca dünyalar benim olmustu hemen doktora gittim 6haftalikti kalp atisida vardi 8haftalikken cagirdi doktor gittim gene hersey yolundaydi 11.hafta cagirdi gittigimde bebegimin kalbi durmus mecburen kürtaj oldum sonra psikolojim cok bozuldu alti ay kadar kendime zor geldim aradan bir sene gecti tekrar dogal yolla hamile kaldim ondada ilk gittigimde 5haftalikti kesem göründü 6 haftalikken gittim kalp atisi cikti 8haftalikken gittigimde kalp atisi yoktu tekrar kürtaj oldum yine yikim sonrasinda tüp bebek yaptirdim 2008de oda tutmadi doktora en son gittigimde dogal yolla hamile kalmamin zor oldugunu söyledi ama rabbim tekrar nasip etti bu bebegimi korkularim bu yüzden bugün ücüncü kontrolüm rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin biraz uzun yazdim kusura bakmayin
ay canım çok üzüldüm yaşadıklarına.benimde kötü tecrübelerim iki tüp bebek denemem asla doğal yolla olmaz derken doğal yıolla olan iki kaybım var.ama sonrasında yine doğal yolla oğlum ve şimdi ikinci bebeğime hamileyim.tek çözümün tüp bebek derken dört defa doğal yolla hamile kaldım.korkularını çok iyi anlıyorum.inşallah sağ salim alacaksın minik mucizeni kollarına

ay canım çok üzüldüm yaşadıklarına.benimde kötü tecrübelerim iki tüp bebek denemem asla doğal yolla olmaz derken doğal yıolla olan iki kaybım var.ama sonrasında yine doğal yolla oğlum ve şimdi ikinci bebeğime hamileyim.tek çözümün tüp bebek derken dört defa doğal yolla hamile kaldım.korkularını çok iyi anlıyorum.inşallah sağ salim alacaksın minik mucizeni kollarına

oğluşun nasıl oldu iyileştimi?

burda topiği vardı sanırım o aletin. bir arkadaş aldığını ama hiç duyamadığını söylemişti. anne kalp atışıyla karışıyormuş sanırım. ama bir zararı olduğunu da sanmıyorum..

ben oğlumda almıştım ama duymayı başaramadım.kendi kalp atışlarım bağırsak hareletlerim dışında bi şey duymadım.ama belki bu benim başaramadığım kalbini bulamadığımdandır.9 aylıkken bile duyamadım o aletle.bide üstüne korkular yaşadım

Back
X