Canım dikkat et kendine.Sanırım ölçüm sonuçların iyikızlar naıslsınız.ben çok kötüyüdm.işe gelemdim.bugün gelbilrdim.çok üşütmüşüm.göğüs kaslarım kasılmış.hareket edemedim üç gün.sonunda bugün iyim biraz.geçmiş çok çabuk ilerlemiş.okuyamıcam galiba işlerden dolayı.inş kötü bşey olmamıştır.herkesin yavrusu iyidir.ben dünkendi doktorumada gittm.ense kalınlıı ölçüldü.1,50 mm dedi.ama yorum yapmadı.kendi doktorum bakıcakmış.kan verdim.hepsini perşembe göstricem.inş iyiidir değer.bu arda erkeğe benziyo aama göbek kordonu şaşırtabilir dedi.2 kilo vermişim kızıdı doktor.haftada 1 gün gidip serum yiycem.

Sanırım 2 liden sonra 4 lü tast yapacak benim doktorumbenimde 155 tuttu başka testlerimiz olucakmı acaba merak ediyorum kiminden üçlü test istemiyo doktorlar ama
Benim zaten 40 hafta pek mümkün değil.Çok erken olmasın da:Saruboceq:ve bugüm baktımm mayıs annelerinin çoğu nisan başında doğurmaya başlamışş galiba 1 ay önden oluyo bizimde ekimde olucak galibaa
cuma günü doktora gittim kızlar ikili test için.bebeğimi gördüm şok oldum.o kadar hareketli bi bebektiki doktor ne boyunu ne ensesini ölçebiliyordu.zıplıyor takla atıyor bi sağa bi sola dönüyordu.15 dakika ölçüm alabilmek için uğraştı doktorum.
ense kalınlığı 1.8 mm idi.bugün öğleden sonra telefonla kan sonucunu öğreneceğim.heyecanlıyım.
Gözünaydın canım