Merhaba arkadaŞlar
belkı yerı degıl ama paylaŞmak ıstedım benımde bebegım 23.kasım 2010 dÜnyaya gelecektı ama............
BoŞ gebelık yaŞayanlardanım cumartesı kontrol ıcın randevu almıŞtık eŞımle bırlıkte doktordan.....
Cok heyecanlıydık cÜnkÜ ılk gıttıgımızde bebıŞ yoktu sadece kese vardı,henÜz 5haftalıktı o zaman...
ıkıncı kontrolÜm olacaktı 10+4 ve ıkımızde cok sevınclıydık
bebegımızı gÖrÜcez dıye ve ılk kalp atıŞlarını duyacagız dıye
ama o gÜn sankı dÜnyamız baŞımıza yıkıldı ultrasonla bakınca doktor malesef keseden baŞka bırŞey gÖrÜlmÜyor dedı embryo yok dedı
tabıkı bır Şok yaŞadık o an.hemen kan testı yaptır dedı ve pazartesı tekrar gel dedı ve tekrar kan tesı yaptır dedı sonra sonuclarla yanıma gel degerlerıne bakmak ıcın.
Pazartesı tekrar gıttım degerler cumartesınden pazartesıne kadar 1000 deger dÜŞmÜŞtÜ
sonra bır kontrol daha yaptı ve aynı Şeylerı sÖyledı
bu cumartesı kesemı alacaklar ve ben cok korkuyorum ılk kez baŞıma gelıyor korkudan hastalanmaya baŞladım zaten bu olaydan dolayıda cok ÜzgÜnÜm allah kımseye yaŞatmasın cok zor bır durum
hem ılk hamılelık olacaktı ve ıstenılen bır hamılelıktı
cumartesİ 11+4 olacaktı 3ayım doluyordu
benım korkum ıse keseyı almaları aranızda yaŞayanlar varmı nasıl yapılıyor tam olarak cok acı verıyormu cok kanama oluyormu
korkudan hasta oldum uyku tutmuyır benı
paylaŞan olursa cok sevınırım ::::::::::::::::::::
cnm çok üzüldüm allah bidaha yaşatmasın kürtajdan korkma 15 dakikalık bi operasyon uyutuyolar uyanınca ayağa kalkıp yürüyosun acı filan yokk