kızlar günaydın,
şu anda inanın yazmak çok zor gelior ama birde yaşaması varsalı günü akşam şiddetli bel ve kasık ağrım başladı. dr umu aradım gelin dedi ultrasona aldığında meleğim ölmüştü yapılacak hiçbir şey yoktu
İçine sevgisi sinmiş özlemle kavuşmayı beklediğin görmeden çok şey hissettiğin senden bir parçadan ayrılmak çok zor
Allah kimseye yaşatmasın üzülerek aranızdan ayrılıyorum Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah benim içinde ne olur dua edin en kısa zamanda tekrar anne adayı olup sağlıklı bir bebeğe kavuşabileyim
COK GECMIŞ OLSUN TWEETY_07
YAŞAYAN BILIR.... AMA SEN HIC ÜZME TATLI CANINI INSALLAH TEZ ZAMANDA SAGLIGINA GERI KAVUŞUR VE TEKRAR ANNE ADAYI OLURSUN CANIM
BENDE BOŞ GEBELIK YAŞIYORUM GECEN CUMARTESI DOKTORA GITTIK ILK KALP ATIŞINI VE BEBEGIMIZI GÖRMEYE GITMIŞTIK AMA BAŞKA BIR DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALDIK IŞTE.NE KALP ATIŞI NEDE BEBEGI GÖRDÜK CÜNKÜ YOKTU.....
YARIN KÜRTAJ OLCAM 3AY BOYUNCA BEBIŞ VAR SANDIM SEVDIM OKŞADIM AMA HAYAT IŞTE TECRÜBE KAZANIYORSUN YAŞADIKCA.....
ALLAHIMDAN DILEGIM TEKRAR HAMILE KALMAK VE SAGLIKLI BIR BEBIŞ DÜNYAYA GETIRMEK OLMAYANLARINDA VE BEBIŞ ISTEYENLEREDE ALLAHIM SAGLIKLI BEBIŞLER VERSIN:Saruboceq: