• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tweety arkadasım çok çok geçmiş olsun. Allah sana hayırlı saglıklı bı cocuk verır umarım bundan sonra. ve bızlerınkı de devam ederse bizlerle hamile haberını paylasırsın. eşine sarıl en büyük destekçin o:)

Herkese selamlar;bizde bebisimle ilaclarimiz alip yyatmaya devam ediyoruz..Münkün oldugunca ayga kalkmamaya calisiyoruz.:( Dün yine simariklik yapti.Kanamam oldu yine apar topar kostuk hastaneye bebisimde birsey yok sükür hatta bize el salladi yaramaz ama ben cokkkk korktum aglaya aglaya gittim hastaneye.Onu daha görmeden bu kadar baglandim birde yüzünü görsem gözü gözüme degse kucagima alsam nasilolurum düsünemiyorum bileboshayallersmile

Selam kızlar, işe yeni geldim, bebişimi gördüm. ense kalınlığı 1,2mm çok hareketliydi maaşallah.. kan verdim haftaya çarşamba günü alıcam sonuçları.
Doktor son sat tarihimi de 12/02/2010 olarak değiştirdi. Şimdilik bu kadar kızlar. geçmişi okuyamadım akşama inşallah okurum. görüşmek üzere..
Canım ben de dün gittim.Ölçümümüz hemen hemen aynı.ve ben de çarşamba sonuçlarımı alıcam, doktoruma göstereceğim. Senin de cinsiyet tahminin yapılmadı
Benimde 1 hafta ileride gittikleri için ,doktor doğumu bir hafta öne aldı
kötü rüyalar bende var buda hamileliğin bi parçası galiba takma boşver
Evet kızlar.Ben de görüyorum ara sıra.Sanırım bu da endişelerimizle ilgili
kızlar günaydın,

şu anda inanın yazmak çok zor gelior ama birde yaşaması var :( salı günü akşam şiddetli bel ve kasık ağrım başladı. dr umu aradım gelin dedi ultrasona aldığında meleğim ölmüştü yapılacak hiçbir şey yoktu :(:(:( İçine sevgisi sinmiş özlemle kavuşmayı beklediğin görmeden çok şey hissettiğin senden bir parçadan ayrılmak çok zor :( Allah kimseye yaşatmasın üzülerek aranızdan ayrılıyorum Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah benim içinde ne olur dua edin en kısa zamanda tekrar anne adayı olup sağlıklı bir bebeğe kavuşabileyim
Canım çok geçmiş olsun.bBurada da aynı şeyi yaşayan pek çok arkadaş var.Ve yeniden hamileyiz.İlk gebeliklerde malesef böyle tatsız şeyler yaşanabiliyor.
Umarım yeniden hamile kalır,sağlıkla yavrunu kucağına alırsın canım:Saruboceq:
kızlar az önce kapı çaldı, açtım bide ne görim kocam hafta sonu evde olmayız die kocaman bi buket çiçek göndermiş anneler günü için, yanındada bebişimiz ve kendi adına müthiş duygusal bi not yazmış, koptum ağlamaktan, telefon açtım eşime teşekkür etmek için ağlamaktan konuşamadım, acayip duygulandım hala ağlıyorum nedense göz yaşlarım durmuyor, görende kötü haber aldım sanacak...
Çok ince bir davranış.alkisalkisalkis
COK GECMIŞ OLSUN TWEETY_07

YAŞAYAN BILIR.... AMA SEN HIC ÜZME TATLI CANINI INSALLAH TEZ ZAMANDA SAGLIGINA GERI KAVUŞUR VE TEKRAR ANNE ADAYI OLURSUN CANIM

BENDE BOŞ GEBELIK YAŞIYORUM GECEN CUMARTESI DOKTORA GITTIK ILK KALP ATIŞINI VE BEBEGIMIZI GÖRMEYE GITMIŞTIK AMA BAŞKA BIR DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALDIK IŞTE.NE KALP ATIŞI NEDE BEBEGI GÖRDÜK CÜNKÜ YOKTU.....
YARIN KÜRTAJ OLCAM 3AY BOYUNCA BEBIŞ VAR SANDIM SEVDIM OKŞADIM AMA HAYAT IŞTE TECRÜBE KAZANIYORSUN YAŞADIKCA.....

ALLAHIMDAN DILEGIM TEKRAR HAMILE KALMAK VE SAGLIKLI BIR BEBIŞ DÜNYAYA GETIRMEK OLMAYANLARINDA VE BEBIŞ ISTEYENLEREDE ALLAHIM SAGLIKLI BEBIŞLER VERSIN:Saruboceq:
sANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.inşallah Allah bir daha yaşatmasın.Bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olsun inşallah:Saruboceq:
Herkese merhaba ikili test için gittim bugün doktoruma cinsiyetini öğrendik sürpriz oldu :)))
Hemen sizinle paylaşmak istedim geçmişi okumadan atladım hemen..
Ultrason değerleri haftasıyla uyumlu şükür kan sonuçlarını pazartesi alıcaz.Öncelikle sağlığı bebişimin..
Kızım olacakmışopuyorumnanaktan, çok mutluyum...
Herkesden güzel haberler duyma dileklerimle, sevgileerrrr...
Ne güzel,tebrik ederim.yalnız herkes ne kadar erken öğrenmeye başladı.Erkek tahminleri anlıyorum da ,kızı nasıl hemen anlıyorlar:uhm:
Şuraya giriş yapıyorum gün içinde ne geçmişi okumaya nede yazmaya fırsat bulamıyorum yoğunluktan:sinifsinif:

Umarım herkes iyidir herşey yolundadır.

Benim dün kontrolüm vardı 2'li testimiz yapıldı çok şükür ultrasonda anormal bir durum çıkmadı.
1.9 ense kalınlığı
6 cm boyu
67 gr ağırlığı vardı bebişimin opuyorumnanaktan
buradan öğrendiğim gibi çukumu yiyip gittim ve işe yaradı
bir dakika yerinde durmadı kaydirigubbakcemile3
Kan da verdim 10 gün sonra çıkacak sonuçları
Cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi bilmiyorumkismile

Demek ki senin doktorun da tahminde bulunmadı.Bizim doktorlar sağlamcı sanırıma.s

Ay ben de çikolata yiyecekim,unuttum.Ama buna rağmen çok hareketliydiler.Hele üstteki zıp zıpladı:nazar:

kızlar geçer sandım geçmedi hala devamlı uykum var hem de nasıl, sizin de hep uykunuz geliyor mu ne kadar çok uyumuş olsanız da?

Pazar günü misafirlerim var . Ne zormuş hamileyken ne yapsam diye düşünmek:(((( eyvahedigeldismile

Herkese selamlar;bizde bebisimle ilaclarimiz alip yyatmaya devam ediyoruz..Münkün oldugunca ayga kalkmamaya calisiyoruz.:( Dün yine simariklik yapti.Kanamam oldu yine apar topar kostuk hastaneye bebisimde birsey yok sükür hatta bize el salladi yaramaz ama ben cokkkk korktum aglaya aglaya gittim hastaneye.Onu daha görmeden bu kadar baglandim birde yüzünü görsem gözü gözüme degse kucagima alsam nasilolurum düsünemiyorum bileboshayallersmile

canim seni yeni gördüm hosgeldin aramiza bebegin hayirli olsuna.s. bazen bizi korkutuyor yaramazlar neyse sorun yokmus cok sükür :emir_bebek:canim sende almanyadaymissin neresindensinCADIARZU

bijoux günaydın canım bugün dr gidicem inş. güüzel sonuçlarla dönerim sen nasılsın cnm

bijoux günaydın canım bugün dr gidicem inş. güüzel sonuçlarla dönerim sen nasılsın cnm
a hadi bakalım inşallah güzel haberlerle geliceksin.. kaçta randevun? ben de pekmezimi içtim kahvaltımı yaptım bakınıyorum öyle :)

a hadi bakalım inşallah güzel haberlerle geliceksin.. kaçta randevun? ben de pekmezimi içtim kahvaltımı yaptım bakınıyorum öyle :)

cnm ögleden önce giderim tam bir saat vermedi özele gidiyorum cokta sıra olmuyor ikili test için kan vercem ense kalınlıgına bakılacak belkı cinsiyet tahmını yapılır hareket ettıgını görimde hayırlısıyla

cnm ögleden önce giderim tam bir saat vermedi özele gidiyorum cokta sıra olmuyor ikili test için kan vercem ense kalınlıgına bakılacak belkı cinsiyet tahmını yapılır hareket ettıgını görimde hayırlısıyla
bana da tam senin gününde yani 12+0 ken yapmıştı cinsiyet tahmini.. hadi bakalım.. sonucu hemen gel yaz merak ederiz. çikolata veya gofret yemeyi unutma giderken. çok şaşıracaksın hareketlerine :emir_bebek:

bana da tam senin gününde yani 12+0 ken yapmıştı cinsiyet tahmini.. hadi bakalım.. sonucu hemen gel yaz merak ederiz. çikolata veya gofret yemeyi unutma giderken. çok şaşıracaksın hareketlerine :emir_bebek:

canım inş. benım günüm pazartesıydı tedirgın oldum cumartesıye aldım inş. canım sana cinsiyet tahmınınde bulunmuşmuydu canım 12 haftalıkken ben aslında bugun 12+1 oldum orda degışmemiş daha

canım inş. benım günüm pazartesıydı tedirgın oldum cumartesıye aldım inş. canım sana cinsiyet tahmınınde bulunmuşmuydu canım 12 haftalıkken ben aslında bugun 12+1 oldum orda degışmemiş daha
evet canım tam 12+0 ken söyledi ama kesin değil dedi. bir de erkekse erken görebiliyorlar..

tuttumu pekı tahmını canım
valla canım 12. haftada gittim bir daha gitmedim. 16.haftada çağırdı 3lü test için. o zaman kesin söyler anlarız tuttu mu tutmadı mı :)

her dr bu kadar erken söylemiyor ama..

valla canım 12. haftada gittim bir daha gitmedim. 16.haftada çağırdı 3lü test için. o zaman kesin söyler anlarız tuttu mu tutmadı mı :)

her dr bu kadar erken söylemiyor ama..

benım doktorum bir dahakı gelişimde 3 aylık olur cinsiyetı hakkındada bılgı verebılırım demıştı gösterirse söyler herhalde cnm

GÜnaydınn arkadaŞlar topıkte kımse yok pek bıjoux arkadaŞım yaptın mı kıs eŞleŞtırmeyı aÇıklıycan mı bugun :)

Back
X