- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar dr geldım cok şükür melegım iyiydi kıpır kıpırdı anneye babaya el salladı ayak salladı taklaa attı ben gec döllenmişim galıba kızlar dr öyle dedı 11+5 göründü bebegım o yuzden cinsiyetı falan belli degıldı daha ense kalınlıgına bakacaktı oda olmadı yan dönmesi gerekıyormuş bizim kı sırtüstü yatmıştı haftaya cumartesi yıne gidecegim hem ikili test için kan vercem hemde ense kalınlıgı ölçülecek cok şükür kızlar rabbim herkese yaşatsın
hadi gözün aydın tatlım. bende de var geç döllenme. 2 haftaydı başta 1'e indi. inşallah testlerin de güzel çıkar tatlım olumunekankayizsmile
kizlar sagolun
hastaneye gittim doktor herhangi bir sorun yok dedi kan ve idrar tahlili yapildi
idrarda bakteri cikti antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam ama cok korktum yuregim agzima geldi Rabbim kimseye yasatmasin
buarada ikili test sonucumda temiz cikmis onuda ogrenmis oldum darisi bekleyenlerin basina
hadi geçmiş oldun canım. insanı nasıl ürkütüyor. iyi biliyorum ilk haftalarda kırmızı gelmişti benden çünkü.