• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
--------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar dr geldım cok şükür melegım iyiydi kıpır kıpırdı anneye babaya el salladı ayak salladı taklaa attı ben gec döllenmişim galıba kızlar dr öyle dedı 11+5 göründü bebegım o yuzden cinsiyetı falan belli degıldı daha ense kalınlıgına bakacaktı oda olmadı yan dönmesi gerekıyormuş bizim kı sırtüstü yatmıştı haftaya cumartesi yıne gidecegim hem ikili test için kan vercem hemde ense kalınlıgı ölçülecek cok şükür kızlar rabbim herkese yaşatsın

hadi gözün aydın tatlım. bende de var geç döllenme. 2 haftaydı başta 1'e indi. inşallah testlerin de güzel çıkar tatlım olumunekankayizsmile

kizlar sagolun
hastaneye gittim doktor herhangi bir sorun yok dedi kan ve idrar tahlili yapildi
idrarda bakteri cikti antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam ama cok korktum yuregim agzima geldi Rabbim kimseye yasatmasin
buarada ikili test sonucumda temiz cikmis onuda ogrenmis oldum darisi bekleyenlerin basina

hadi geçmiş oldun canım. insanı nasıl ürkütüyor. iyi biliyorum ilk haftalarda kırmızı gelmişti benden çünkü.

duygus canım ben sana haber vereyim gün sonunda. birbirimize süpriz hediyeler alıcaz..

asogkl arkadaşımız hala adresini yollamadı. bir tek o kaldı onu bekliyoruz. eğer gün sonuna kadar gelip yazmazsa malesef listeden çıkarmak zorunda kalıcam.. inşallah gelir ve adresini yazar bugün..

bir de dalia arkadaşım seninle bir konuda konuşmam lazım. msn adresimi ekler misin veya geldiğinde bana bir özel mesaj atar mısın lütfen?

ben şimdi hazırlanayım, hastaneye doğru yol alayım. sonra da sağlık ocağına gitmem lazım. ayın 1 inde kontrolüm vardı ayın 10 u oldu anca gidicem akannehir

bende katılim o zaman senden haber bekliyorum canıım

günaydın kizlar..
hepinizin anneler günü kutlu olsun :)
C.tesi ikili testi yaptirdik.Ense kalinliği nolmal çikti maşallah :nazar:
kan tahlilinide haftaya alicaz,inşallah o da normal çikar.
Şu an herşey yolunda görünüo şükürler olsun.
Bi de işyerinde giydiğim şu takimlardan kurtulabilsem...

günaydın kıslar!
hepimizin anneler günü kutlu olsun!
çarşamba gününü iple çekiyorum.
kontrolde bakalım neler olacak?

Günaydınlar,

Dün bütün gün sokaklarda olduğum için Anneler Gününüzü kutlayamamıştım
Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun.:1hug:
Seneye Anneler Gününde hemen hemen 6 aylık bebişlerimiz olacak kucaklarımızdaopuyorumnanaktan

günaydın anneler naılsınız.dün nete giremedğim için anneler gününüzü kutlayamdım.bütün annelerin anne adaylarnının anneler günü kutlu olsun.benmde tabi :))) dün çok güzel bi gündü.hiç unutamıcam.eşim burda yoktu samsuna gitti.ben pazar bütün gün uyudum.kapı ısrarla ısrarl
a çaldı.en sonunda açtım..bi adam ve elinde kocaman bi çiçek .bünyanın en güzel annesine diye bi not vardı.o duyguyu hisstmek bile bambaşka.unutu diye çok üzlmüştüm.birinin daha böle olmuştu burdan sanırım.ondada çok duygulandım.kendmimkindede.allhm inş sağlıkla almayı nasip eder kucakalrmıza bebeklerimizi.

Bu arada dün kendime Hamile Plates Cd'si aldım.
Çok faydalı olduğunu duyuyordum.
Haftaya kan sonuçlarım için doktora gideceğim o zaman sorup başlamak istiyorum.

Üzerinde yazanları sizinle de paylaşayım.

* Sırt ağrılarını azaltma
* Siyatik riskini azaltma ve kasları germe sıkıştırma
* Esneklik sağlama ve nefes almayı düzenleme
* Bebeğin Gelişimi için yanlış duruşu düzeltme
* Hamilelik süresince ana kasların gücünü arttırma

günaydın arkadaşlar dün bütün gün gezmekten internete giremedim hrkezin anneler gününü kutluyorum son bir haftadır gece uykularım bölünüyor benim sağ kasığım oçk ağrıyor bir otarafa bir otarafa gece üç ettim sonra uyumuşum sabah zor kalktım tabe sizdede oluyor mu gece rahatsızlıkları dün ayakta kalmıştım biras ondan galiba sürekli kasığım ağrısı sabah bişi yoktu ama benim gibi olan varmı lütfen paylaşırmısınız

kızlar ben haftada 6 gün çalışıyorum işim masabaşı ama buda yorucu oluyor.
pazar günleri dışarı çıkmak istiyorum ama bütün gün yatıyorum.
baya bir halsiz oluyorum. benim gibi olan var mı aranızda.
dışarı çıkmayı özledim. mafoldumben

Bu arada dün kendime Hamile Plates Cd'si aldım.
Çok faydalı olduğunu duyuyordum.
Haftaya kan sonuçlarım için doktora gideceğim o zaman sorup başlamak istiyorum.

Üzerinde yazanları sizinle de paylaşayım.

* Sırt ağrılarını azaltma
* Siyatik riskini azaltma ve kasları germe sıkıştırma
* Esneklik sağlama ve nefes almayı düzenleme
* Bebeğin Gelişimi için yanlış duruşu düzeltme
* Hamilelik süresince ana kasların gücünü arttırma
süpermiş ya

ne güsel başak arkadaşım almış çiçeği insan nasıl duygulanıyor dimi bizlerde artık anneyiz :) müthiş bir duygu allah kucağımıza alıp kutlamayı nasip etsin inşallah :)

günaydın arkadaşlar dün bütün gün gezmekten internete giremedim hrkezin anneler gününü kutluyorum son bir haftadır gece uykularım bölünüyor benim sağ kasığım oçk ağrıyor bir otarafa bir otarafa gece üç ettim sonra uyumuşum sabah zor kalktım tabe sizdede oluyor mu gece rahatsızlıkları dün ayakta kalmıştım biras ondan galiba sürekli kasığım ağrısı sabah bişi yoktu ama benim gibi olan varmı lütfen paylaşırmısınız

yorgunluktan oluyordur canım. bende evde biraz yoruldum mu karnıma ağrı giriyor.
yatınca geçiyor. kendini fazla yormamaya çalış ve fazla ayakta kalma.

ya kıslar bişey sorcam.pazar günü dün yani.kuzenim evlendide.düğünde biraz oynadım.acaba bi zararı varmıdır.içime kurt düştü.zorla kaldırıyolar

dün benim hediyemde dut ve çilek oldu?
çiçek istemiyorum eşimden hemen soluyor.
aslında ayakkabı alacaktık ama bütün yattığım için çıkamadık dışarıya.
çarşamba bakacağız artık.

merhabalarrrr
şimdi doktordan geldimmm . bebeğimi gördümmmm oynuyordu elleri ayakları .. bi ara elini kaldırdı el salladı sankii :emir_bebek:kaydirigubbakcemile2
ense kalınlığını ölçtü sizinki uslu bebek dedi hemen ölçtü :) 1,1 çıktı . kan verdim . herşey güzel dedi doktor. 3lü teste gerek yok dedi.
tam 12 haftalık olmuş öndeymiş çok sevindimm.
cinsiyeti söylemedi genelde yanılma oluyor. 1 ay sonra kesinleşir dedi .
çok mutluyummm çok şükür Allahıma :CüvCüv:
gözünaydın canım.heo güzel haberlerle gelelim

Herkese selamlar;bizde bebisimle ilaclarimiz alip yyatmaya devam ediyoruz..Münkün oldugunca ayga kalkmamaya calisiyoruz.:( Dün yine simariklik yapti.Kanamam oldu yine apar topar kostuk hastaneye bebisimde birsey yok sükür hatta bize el salladi yaramaz ama ben cokkkk korktum aglaya aglaya gittim hastaneye.Onu daha görmeden bu kadar baglandim birde yüzünü görsem gözü gözüme degse kucagima alsam nasilolurum düsünemiyorum bileboshayallersmile
geçmiş olsun canım.bol su tüket ve dinlen.bebeğinin iyi olmasına sevindim.hamilelik de çok güzel ama inan doğduktan sonra başlıyor asıl annelik.obu görmek dokunmak emzirmek kucağında uytmak anlatılmaz duygular.doğduktan sonraki bağı anlatmak mümkün değil.inşallah herkes yaşar bu duyguyu

ya kıslar bişey sorcam.pazar günü dün yani.kuzenim evlendide.düğünde biraz oynadım.acaba bi zararı varmıdır.içime kurt düştü.zorla kaldırıyolar

bişe olmaz canım yaa azicik sallaniosun sonuça oynarken..millet ne ağir işlerde çalişio hamileyken..bende dün ööle müzik açtim sallandim ewde.o kadarciktan bişe olmaz yani ewham yapma

benimde oluyo sürekli ağrilarim.bu haftalarda normalmiş.c.tesi günü doktora sordum.Sancilarin olacak dedi.Bazi geceler uyandirio benide.Eşim inliosun gece dio.Çalişirken daha sık yaşiyorum.Masabaşi işteyim ama çok yoruluyorum yinede..

kızlar ben haftada 6 gün çalışıyorum işim masabaşı ama buda yorucu oluyor.
pazar günleri dışarı çıkmak istiyorum ama bütün gün yatıyorum.
baya bir halsiz oluyorum. benim gibi olan var mı aranızda.
dışarı çıkmayı özledim. mafoldumben

resmen beni anlatıyorsun canım mirmirmirmir aynen bende öyleyim

Bencede hemde kolay doğum için faydalı olduğunu duymuştum.

Ya İlona'da almıştı yanlış hatırlamıyorsam başladımı acaba

başlayınca bizede anlatın yaptıklarınızı falan olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

Back
X