• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar şimdi gazetede bir öneri okudum hamilelikte mide yanmasını angellemek için ballı süt içilmesini önermiş doktor benim şimdiden acaip yanıyor midemm sanki midemin içinde ateş topu var bugün deneyeceğim ballı sütü

kizlar sagolun
hastaneye gittim doktor herhangi bir sorun yok dedi kan ve idrar tahlili yapildi
idrarda bakteri cikti antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam ama cok korktum yuregim agzima geldi Rabbim kimseye yasatmasin
buarada ikili test sonucumda temiz cikmis onuda ogrenmis oldum darisi bekleyenlerin basina
cnm cok sevındım

herkese günaydınnn,
bugün hastaneye gidicem. kan sulandırıcı iğne raporlarımı kaybetmişin tekrar çıkarıcam akannehir ama önce teyzem doktorlar programına çıkıcakmış onu seyredicem kaydirigubbakcemile3

bir de hatırlatma,

asogkl

helin hivda

melcan81

3 ünüz kaldınız. lütfen bana özel mesajla nickinizi, adınızı soyadınızı, adresinizi ve telefon numaralarınızı bildirin.

bir de birkaç sorun var onları hallettikten sonra adresleri yollamaya başlicam. hediye topiğine de yazdım buraya da yazayım 24 mayıs - 30 mayıs hediye gönderme tarih aralığı. daha önce veya daha sonra yollamıyoruz..cinsiyetleri bekleyelim diyen arkadaşlar için de en son bu tarihi ayarlayabildim çünkü haziranda yazlığa gidecek veya bu işlerle ilgilenemeyecek arkadaşlar var..

yine de merak ettiğiniz birşey olursa imzamda yazan mail adresim ile bana msn den ulaşabilirsiniz opuyorumnanaktan

sağol tatlımkaydirigubbakcemile2

begümcüm ne zaman düzelicez acaba?
sen benden 4 hafta ilerdesin.
halsizliğim azaldı gerçi.

canım bende haftada 6 gün çalışıyorum pazar günü bende kendimi yorgun hissediyorum ama bu arada arkadaşlarım ve ailemede vakit ayırmak istiyorum biras zorluyorum kendimi çıkıyorum dışarı geçen haftada bu haftada sürekli dışardaydım yorgunluk oluyor arkadaşlarla görüşmek ailemle vakit geçirmek iyi geliyor hem vakit geçiyor kendmi dinlemiyorum mide bulantımda olmuyor havalarda süperr :)

yeni anne adayları merhaba.. ..

İşte listemiz....

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bitan|26|23 ocak|30 ekim|??| prens | |herşey yolunda
2|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52| | |2'li test yaptırmıyor
3|bafo |29 |26 ocak |2 Kasım |52 |ilk tahmin erkek | | 3lü test 24 mayıs
4|zehsel|24|27 Ocak|3 kasım|51,5| prens | |degerler normal
5|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 3Kasım|55| | |pıt pıt atıyor kalbi
6|meybie |29|28 ocak |4 Kasım|71,5| | |değerler normal
7|barays |30|29 ocak |17 Kasım|59|prens | |değerler normal
8|esraa_|22|29 Ocak|18 kasım|70,8|ilk tahmin erkek | |değerler normal
9|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68| | |değerler normal
10|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|prens| | değerler normal
11|bijoux|30|31 Ocak | 07 Kasım|64|ilk tahmin erkek | |3'lütest 26 mayıs
12|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63| prenses | |2'li testimiz yapıldı
13|nalan_nalan|35|31 ocak|9 kasım|78| | |herşey yolunda maşallah
14|semaveela|??|31 ocak|07 kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalbi
15|saces|??|31 ocak|07 kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalbi
16|Lady34|28|1 Şubat | 08 Kasım|66| | |pıt pıt atıyor kalbi
17|canah|31|1 şubat | 08Kasım|???| | |2'li test 28 nisan
18|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63| | |pıtırcık göründü
19|hndylmz|29|2 Şubat | 09Kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalbi
20|_sena_|26|2 Şubat|9 kasım|59| | |2'li test 26 nisan
21|ecrin00|24|2 Şubat|9 kasım|58| ilk tahmin kız | |3'lü test 29 mayıs
22|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|58|prens | |değerler normal
23|E_D_I_S_H|31|2 şubat|11 kasım|58| ilk tahmin erkek | | |
24|birisi|27|3 Şubat | 10Kasım|45|erkek hissediyor| |2'li test yaptırmıyor
25|helinhivda|33|4 şubat |11 Kasım|65| kız hissediyor | |2'li test 01 mayıs
26|melcan81|??|4 şubat|11 kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalbi
27|asogkl|25|4 şubat|13 kasım|60| | |2'li test ?? mayıs
28|nehirday|30|4 şubat|11 kasım|65| ilk tahmin erkek | |değerler normal
29|hayal1403|22|5 şubat|12 Kasım|67| erkek hissediyor | |2'li test 10 mayıs
30|gayegaye|29|5 şubat|12 kasım|49| | |pıt pıt atıyor kalbi
31|duygussduyguss|26|6 şubat |13 Kasım|43| ilk tahmin erkek | | dr kontrolu 28 mayıs
32|hmm|32|6 şubat|6 kasım|59| | |
33|rady|27|7 şubat | 14Kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalpleri
34|yufusum|25|7 şubat|14 kasım|68| | |2'li test 8 Mayıs
35|brc80|30|7 şubat|22 kasım|54| | |2'li test 10 Mayıs
36|brokoli|22|8 şubat|15 kasım|56| | |pıt pıt atıyor kalbi
37|YARENn|27|8 subat|22 kasım|68| | |pıt pıt atıyor kalbi
38|canan26|28|8 şubat|15 kasım|70| | |pıt pıt atıyor kalbi
39|zeyn77|33|8 şubat|15 kasım|59| | |2'li test yaptırmıyor
40|prophetic|23|8 şubat|15 kasım|64| | |2'li test 5 mayıs
41|nerminden|29|9 şubat|16 kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalbi
42|bovidik|33|10 şubat|17 kasım|62| prenses | |değerler normal
43|fınfık|??|9 şubat|15 kasım|66| | |pıt pıt atıyor kalbi
44|basak58|??|10 şubat|17 kasım|??|ilk tahmin erkek | | 2'li test 5 mayıs |
45|kuzi|32|10 Şubat|Kasım başı|61| | |pıt pıt atıyor kalbi
46|vedbed|22|11 Şubat|18 kasım|60| | |pıt pıt atıyor kalbi
47|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52| | |pıt pıt atıyor kalpleri
48|tosti|23|12 Şubat|19 kasım|65| | |2'li test 10 Mayıs
49|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55| | |2'li test 7 Mayıs
50|margeSimpson|??|12 şubat|23 kasım|59| | |COLOR="Red"]2'li test 26 Mayıs

51|chileck45|32|12 şubat|14 kasım|70| kız hissediyor | |2'li test yaptırmıyor
52|cıncık|24|13 şubat|19 kasım|49| | |2'li test 13 Mayıs
53|ELVNCTNBS| |14 şubat|21 kasım|60| erkek hissediyor | |2'li test 12 Mayıs
54|asivemavi|32|15 şubat|?? kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalbi
55|figenk24|35|18 şubat|24 kasım|61| | |pıt pıt atıyor kalbi
56|iskender|32|19 şubat|30 kasım|47| | |2'li test 12 Mayıs
57|melodi|33|19 şubat|26 kasım|63|kız hissediyor | |12 mays dr kontrolu
58|rufeyde serra|24|20 şubat|26 kasım|52| | |büyüyor henüz
59|benmasal|29|23 Şubat|30 kasım|70| | |pıt pıt atıyor kalbi
60|asliyilmaz79|31|23 şubat|30 kasım|54| | |2'li test 29 Mayıs
61|duru.naz|23|23 şubat|30 kasım|59| | |15 Mayıs doktor kontrolü
62|teolog|25|?? şubat|28 kasım|49| ilk tahmin erkek | |değerler normal
63|pelly1|35|24 şubat|kasım sonu|??| | |2'li test 24 Mayıs
64|akca|26|24 şubat|kasım sonu|56| | |pıt pıt atıyor kalbi
65|asenamm|25|25 şubat|30 kasım|53| | |pıt pıt atıyor kalbi
66|orays|27|25 şubat|Kasım sonu|60| kız hissediyor | |2'li test 15 Mayıs
67|cmk13|??|27 şubat|30 kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalbi
68|selected_79|??|?? şubat|11 kasım|??| | |pıt pıt atıyor kalbi
[/table]
[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/kasim-...-basliyor.html (2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor)

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/annele...yapiyoruz.html[/QUOTE]

kızlar galiba listemizde olmayanlar varCADIARZU

arkadaşlar şimdi gazetede bir öneri okudum hamilelikte mide yanmasını angellemek için ballı süt içilmesini önermiş doktor benim şimdiden acaip yanıyor midemm sanki midemin içinde ateş topu var bugün deneyeceğim ballı sütü

benim çok fazla yanmam olmuyor canım.
senin ne zaman yanman oluyor?
ben aç karnına meyve yiyince yanma oluyordu.
şimdilerde pek yok.
birde iş yerinde ballı süt içme şansım yok.

herkese günaydınnn,
bugün hastaneye gidicem. kan sulandırıcı iğne raporlarımı kaybetmişin tekrar çıkarıcam akannehir ama önce teyzem doktorlar programına çıkıcakmış onu seyredicem kaydirigubbakcemile3

bir de hatırlatma,

asogkl

helin hivda

melcan81

3 ünüz kaldınız. lütfen bana özel mesajla nickinizi, adınızı soyadınızı, adresinizi ve telefon numaralarınızı bildirin.

bir de birkaç sorun var onları hallettikten sonra adresleri yollamaya başlicam. hediye topiğine de yazdım buraya da yazayım 24 mayıs - 30 mayıs hediye gönderme tarih aralığı. daha önce veya daha sonra yollamıyoruz..cinsiyetleri bekleyelim diyen arkadaşlar için de en son bu tarihi ayarlayabildim çünkü haziranda yazlığa gidecek veya bu işlerle ilgilenemeyecek arkadaşlar var..

yine de merak ettiğiniz birşey olursa imzamda yazan mail adresim ile bana msn den ulaşabilirsiniz opuyorumnanaktan
Sağol canım.Gerçekten tarih uygun olmuş
ya kıslar bişey sorcam.pazar günü dün yani.kuzenim evlendide.düğünde biraz oynadım.acaba bi zararı varmıdır.içime kurt düştü.zorla kaldırıyolar
Yok canım ,hiç sanmıyorum.Hoplayıp zıplamadıktan sonra bişey olacağını sanmıyorum

Kızlar artık rahat bir döneme girdik.Benim şikayetlerim yok sayılır.Halsizlik,uyku hali bitti. Sadece arada bacağımda,kalçamda kasılma ,ağrı oluyor

dilemna maşallah canım.
benimde halsizliğim azaldı iştahım de iyi ama
nedense pazar günleri yataktan çıkamıyorum.
doktora sorayım ne zaman geçer diye.

melodi arkadaşım sende evde içersin akşamları benim yediklerime bağlı HER ZAMAN YANIYOR ÖZELLKıLE GECELERı OLUYOR YANMA SANKı MıDEMDE YEDıKLERıM TAŞLAŞIYOR SONRA YANMA OLUYOR SÜREKLı ACIKMA BıRDE

Benımde bugÜn mıde bulantım yok azaldı artık yanmada oluyor oda normal heralde benım mıde rhatsızlıĞım hep vardı zaten hamıle kalınca ıyıce arttı geÇıcek ınŞallah benımde cuma gÜnÜ kontrolÜm Çok heyacanlıyım Çokkk :)

günaydın kıssllaraarrr...

daliacım sonuçlarının ii çıkmasına sevindim cnm, lekelenme içinde sıkma canını bir kaç güne geçer, hamilelik sürecinde bazı kadınlarda böle kanama ve lekelenmeler ara ara oluyomuş...

günaydın kızlar...

dün konturolümüz vardı...malesef bebeklerimden birinin trizomi 18 riski yüksek çıktı..durum demek o kadar ciddi kii bursa nın en ünlü profa yönlendirdi beni..moralim bozuk..üzgünüm .canım acıyor..amniosentez yapılacak önümüzdeki günlerde..ne olur duanızı eksik etmeyin...allahım hayırlısı ile sağlıkla sıhatle bebeklerimi bana bağışlasın..

canım hemen moralini bozma.amniyosentez kesin sonucu verecektir ama bi şey çıkacağını sanmıyorum.hem ikizlerde risk oranı yüksek çıkabiliyormuş.risk oranın kaç peki

kızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar

bende bu amniyosentez için araştırma yapmaya başladım, recep has ve atıl yüksel i diolar bakalım ikisinden birine randevu ayarlamaya çalışıcam çok yoğunlarmış 3-4 ay sonraya randevu veriolarmış ama napalım diretecem bu konuda...

ben önce detaylı ultrasona gireyim diorum amniyo yaptırmadan önce eğer ordada bi sorun görünürse amniyo yaptırayım, bakalım dr. benim bu düşüncemi onaylayacakmı

kan gurubum negatif olduğu için çok korkuyorum amniyo sırasında kanlar karışacak bebişle die, eğer öle bi şi olursa bebeği hemen atıyormuş vucüt oooffff... yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali oldu bu yani...

kızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar

gözünaydın inşallah 2 li testinde ii çıkar rahatlarsın bir an önce....

Back
X