Kızlar artık rahat bir döneme girdik.Benim şikayetlerim yok sayılır.Halsizlik,uyku hali bitti. Sadece arada bacağımda,kalçamda kasılma ,ağrı oluyor
bende de gecen kramp oldu gece cok kotuydu
bana da ama ben kullanmadım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorummide yanmasi için doktorla konuştunuz mu?
rennie önermişti bana
ay cok sevındım sekerkızlar bende cumartesi gittim dr bebegım iyiydi el salladı anneye babaya takla bile attı kuzum
ben adetıme yakın hamile kalmışım kızlar bebegım 11 haftalık cıktı bu yüzden ikili test cumartesiye kaldı
ense kalınlıgı içinde yan yatması gerekıyordu bebegın bizimkı sırtüstü oldugu için oda cumartesiye kaldı
iyi oldugunu görmek insanı cok rahatlatıyor kızlar
bende bu amniyosentez için araştırma yapmaya başladım, recep has ve atıl yüksel i diolar bakalım ikisinden birine randevu ayarlamaya çalışıcam çok yoğunlarmış 3-4 ay sonraya randevu veriolarmış ama napalım diretecem bu konuda...
ben önce detaylı ultrasona gireyim diorum amniyo yaptırmadan önce eğer ordada bi sorun görünürse amniyo yaptırayım, bakalım dr. benim bu düşüncemi onaylayacakmı
kan gurubum negatif olduğu için çok korkuyorum amniyo sırasında kanlar karışacak bebişle die, eğer öle bi şi olursa bebeği hemen atıyormuş vucüt oooffff... yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali oldu bu yani...
nalancım benim dr herman işci.onda 4d ult var herseferınde bize 4d de bakıyor bir araştır istersen birde o baksın istersen