canım çok sevindim allah kucağımıza almayı da nasip eder inş. okadar güzel bi duyguki :)Günaydın arkadaşlar teşekkür ederim :1rolleyes:
Detayları yazıyorum kıssslar akşam doktora gittim ultrasyonu karnıma koyar koymaz çıktı bebişim ayyyyyy diye bağırmışım o kadar şaşırdım ki nasıl büyüdü yaaaa inanamıyorum kuzucuğuma bi sağa dönüyor bi sola dönüyor kıpır kıpır doktora ense kalınlığınnı bile ölçtürmedi bak bak görüyormusun hemen şımarıveriyorlar diyohihoyyyt uzun uğraştan sonra ölçebildi ense kalınlığını 1,3 sonra burnuna bak burnuna küçüçükk onu da ölçtü 0.3 çıktı herşey çok güsel gelişimi çok güzel bi problemi yok dedi çok şükür hıçkırıyor gibiydi sanki ağzını açıp kapatıyor ellerini bi yukarı bi aşağı doktor hepsini tek tek gösterdi bak kolları bak ayaklarıı diye allahım sen ne büyüksünn ne büyük bi lütuf bu anlamıyorum daha önce 8 haftalıkken gittiğimde cen şeklindeydi hiç bişey belli değildi ama 4 haftada nasıl değişti allaha şükürler olsun kızlar allah hepimizn kucağına almayı nasip etsin inşş
cinsiyetini sorduğum da iseeeeee
tam olarak kesin değil sadece bi ihtimal ama kız olabilir dedi kafam karıştı bu konuda arkadşlar içime o kadar çok erkek doğuyordukii inanamadım doktoraaCADIARZU
10 haziran da 4 lü tarama testimiz yapılacak
banada erkek gibi demişti ama net 28 mayısta belli olcak