• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar teşekkür ederim :1rolleyes:
Detayları yazıyorum kıssslar akşam doktora gittim ultrasyonu karnıma koyar koymaz çıktı bebişim ayyyyyy diye bağırmışım o kadar şaşırdım ki nasıl büyüdü yaaaa inanamıyorum kuzucuğuma bi sağa dönüyor bi sola dönüyor kıpır kıpır doktora ense kalınlığınnı bile ölçtürmedi bak bak görüyormusun hemen şımarıveriyorlar diyohihoyyyt uzun uğraştan sonra ölçebildi ense kalınlığını 1,3 sonra burnuna bak burnuna küçüçükk onu da ölçtü 0.3 çıktı herşey çok güsel gelişimi çok güzel bi problemi yok dedi çok şükür hıçkırıyor gibiydi sanki ağzını açıp kapatıyor ellerini bi yukarı bi aşağı doktor hepsini tek tek gösterdi bak kolları bak ayaklarıı diye allahım sen ne büyüksünn ne büyük bi lütuf bu anlamıyorum daha önce 8 haftalıkken gittiğimde cen şeklindeydi hiç bişey belli değildi ama 4 haftada nasıl değişti allaha şükürler olsun kızlar allah hepimizn kucağına almayı nasip etsin inşş
cinsiyetini sorduğum da iseeeeee
tam olarak kesin değil sadece bi ihtimal ama kız olabilir dedi kafam karıştı bu konuda arkadşlar içime o kadar çok erkek doğuyordukii inanamadım doktoraaCADIARZU
10 haziran da 4 lü tarama testimiz yapılacak
canım çok sevindim allah kucağımıza almayı da nasip eder inş. okadar güzel bi duyguki :)
banada erkek gibi demişti ama net 28 mayısta belli olcak

ELVNCTNBS gözün aydın canım.

kıslar bugün doktor kontrolünden sonra iş gelmeyeceğim.
merak etmeyin. yarın sabah yazarım sonuçları.

Teşekkür ederin arkadşlar mutluğuma ortak olduğunuz için inş hepimiz hep güsel hbrler alırız hep güzel şeyler paylaşırız

Canım gözün aydın sen de kurtuldun bu stresten. Darısı bütün bekleyenlerin başına hayırlısıyla

Bende cuma gününe randevu aldım muhtemelen ölçemez heralde ense kalınlığını daha ufak ama olsun ölçemezse gene giderim canıma minnet zaten gitmek için sabırsızlanıyorum:)[/QUOTE]

saol canımm 11- 14 dü sanırım bi hafta geç gitsen ölçerdi canım yaa

gözün aydın elvancımm ne kadar güzel dimi onları hareketli görmek ban o dakikalar hiç bitmesin istiyorumm cinsiyet kızmı dedi prensesmi geliyo bitane daha bayanssulusmile

teşekkür ederim canımmmm harika bi duygu evet bugün çağırsada tekrar gitsem keşke görsem biraz daha bebişimi ayy canım evet ben biraz şok oldum hatta kimse ile paylaşmıyacağız eşim ve ben biliyoruz sadece birdahaki sefere netleşsin ozman çevremdekilere söyliyeceğim yaa kendim o kadar çok erkek diye düdşünmüşüm ki hala kız değil gibi geliyor şaka gibi geliyorr varmı böyle bişey yaşayan arkadşlar yaaa değişme olasılığı nedir acaba doktor hani yüzde bu ihtimal kız falan demedi sadece bana kız gibi geliyor ama emin değilim birdahaki aya bi bakarız erkek olduğunu görüveririz dedi CADIARZU

daha varmış canım strese girmiyorsun değil mi? herşey çok güzel olacak bak..

ne kadar strese girmiyorum desemde yalan olur zeynepcim kim olsa stres yapar, insanın elinde değil, aklıma gelince bi endişe kaplıyo içimi, bi sorun çıkıpta alınması gerekirse suni sancıyla doğurtuyorlarmış die okudum, düşünsene 5 ay içimde büyüttüğüm yavrumu... neyse bunları düşünmek istemiorum şimdilik inşallah o safhaya gelmeyiz hiç... Allah bebeğimi korusun...:nazar:

Bugün doktora gidicez bebeğimi çook özledim. dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır.. saat 14:15 de randevum hihoyyyt

herkese günaydın.. bugun bebegimi görücem inşallah bende.. ilk defaa :)) çok heycanlıyım çokkk..

ELVNCTNBS gözün aydın canım.

kıslar bugün doktor kontrolünden sonra iş gelmeyeceğim.
merak etmeyin. yarın sabah yazarım sonuçları.
dr kontrolü olan arakadşlara bol şans diliyorum. umarım hersey yolunda gider.

kızlar gunaydın

bugun işe gelirken yolda bayılmışım.bilmiyorumkismile
dr u aradım hemen dunde cıkartmıstım ..4.ayda başladı bende de ne hikmetse... 5 te gidicem bakalımboshayallersmile bana da dua edin:uhm:

Teşekkür ederin arkadşlar mutluğuma ortak olduğunuz için inş hepimiz hep güsel hbrler alırız hep güzel şeyler paylaşırız

Canım gözün aydın sen de kurtuldun bu stresten. Darısı bütün bekleyenlerin başına hayırlısıyla

Bende cuma gününe randevu aldım muhtemelen ölçemez heralde ense kalınlığını daha ufak ama olsun ölçemezse gene giderim canıma minnet zaten gitmek için sabırsızlanıyorum:)

teşekkür ederim canımmmm harika bi duygu evet bugün çağırsada tekrar gitsem keşke görsem biraz daha bebişimi ayy canım evet ben biraz şok oldum hatta kimse ile paylaşmıyacağız eşim ve ben biliyoruz sadece birdahaki sefere netleşsin ozman çevremdekilere söyliyeceğim yaa kendim o kadar çok erkek diye düdşünmüşüm ki hala kız değil gibi geliyor şaka gibi geliyorr varmı böyle bişey yaşayan arkadşlar yaaa değişme olasılığı nedir acaba doktor hani yüzde bu ihtimal kız falan demedi sadece bana kız gibi geliyor ama emin değilim birdahaki aya bi bakarız erkek olduğunu görüveririz dedi CADIARZU[/QUOTE]

banada erkek gibi dedi ama net bişey sölemek istemiyorum dedi ama o değişio cnm doktotum bu aylarda net bişiy sölenmez dedi tahmin sölerim sonra kafanız karışır boşuna dedi bi dahaki geldiğinizde kız da diyebilriim dedi

ne kadar strese girmiyorum desemde yalan olur zeynepcim kim olsa stres yapar, insanın elinde değil, aklıma gelince bi endişe kaplıyo içimi, bi sorun çıkıpta alınması gerekirse suni sancıyla doğurtuyorlarmış die okudum, düşünsene 5 ay içimde büyüttüğüm yavrumu... neyse bunları düşünmek istemiorum şimdilik inşallah o safhaya gelmeyiz hiç... Allah bebeğimi korusun...:nazar:

gözünü seveyim öyle şeyler düşünme nalancım. iyi olucak hersey inşallah.:Saruboceq:

günaydınn arkadaşlarrr
dr.güzel haberlerle gelen arkadaşlar gözünüz aydın
dr.gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
bafocum sanada cok geçmiş olsun dikkat et kendine

Bende cuma gününe randevu aldım muhtemelen ölçemez heralde ense kalınlığını daha ufak ama olsun ölçemezse gene giderim canıma minnet zaten gitmek için sabırsızlanıyorum:)

daha tam belli olmayabilir cnmm benim oğlumdada ilk 6 ay kız dendi sonra erkek değişebilir daha bu sonuçlar çok güvenilir değill

teşekkür ederim canımmmm harika bi duygu evet bugün çağırsada tekrar gitsem keşke görsem biraz daha bebişimi ayy canım evet ben biraz şok oldum hatta kimse ile paylaşmıyacağız eşim ve ben biliyoruz sadece birdahaki sefere netleşsin ozman çevremdekilere söyliyeceğim yaa kendim o kadar çok erkek diye düdşünmüşüm ki hala kız değil gibi geliyor şaka gibi geliyorr varmı böyle bişey yaşayan arkadşlar yaaa değişme olasılığı nedir acaba doktor hani yüzde bu ihtimal kız falan demedi sadece bana kız gibi geliyor ama emin değilim birdahaki aya bi bakarız erkek olduğunu görüveririz dedi CADIARZU[/QUOTE]

kızlar gunaydın

dr u aradım hemen dunde cıkartmıstım ..4.ayda başladı bende de ne hikmetse... 5 te gidicem bakalımboshayallersmile bana da dua edin:uhm:

aaa geçmiş olsun umarım şimdi ii sindir, bi yerini çarpmadın inşallah nie böle oldu ki?

iyi düşün iyi olsun cnmm kötü şeyler getirme aklına ensesi normall amnosentezde normal çıkıcak allahın izniyle

gunaydın kısceler
az önce de yazdım mesajıma noldu anlamadım :1ninca: yok oldu sitede sorun mu var ya

kızlar gunaydın

aa geçmiş olsun canımm tansiyonun düşmüştür ondandır havalarda ısındı bizim için dışarı çıkmak dahada zorlaşıyo artıkk

aaa geçmiş olsun umarım şimdi ii sindir, bi yerini çarpmadın inşallah nie böle oldu ki?

yok cok sukur bısey olmadı. dizlerimin üstüne düşmüşüm.

filimlerdeki gibi gözlerim karardı ve açıldığında cevremde bır suru kişi. ve hayatımda ilk kez bayıldım cok korkunctubilmiyorumkismile hemde ışıklarda allah korudu yarabbim ya

bafocum çok gecmiş olsun benneyaptımki Rabbim korusun sizi :Saruboceq:

yok cok sukur bısey olmadı. dizlerimin üstüne düşmüşüm.

filimlerdeki gibi gözlerim karardı ve açıldığında cevremde bır suru kişi. ve hayatımda ilk kez bayıldım cok korkunctubilmiyorumkismile hemde ışıklarda allah korudu yarabbim ya

ayy evet filmlerdeki gibi çok korkunç ya inş.bidaha yaşamazsın cnmm karnın açmıydı

Back
X