2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodicim benim bebeğim de son gittiğimde uyuyoduu
dr karnıma vurdu da uyandırdı yani zor uyandı valla :asigim:
aynı kocem gibi uyandı akannehir
koceme kızıyodum basıma gelene bak :roflol:

ben 2 li test yaptırdım ama ne 3lü test nede başka bişyi dedi

benim ense kalınlığı ölçülemediği için bugün saat 11.30 da çağırdı.
ama izin almam zor olacağı için izin istemedim.
gitsem bile bugün döner mi bilmiyorum.
çok yorucu oluyor.

günaydın kısçeler melodicim senin cimcime bayağı uğrastırmıs sizi ha kaydirigubbakcemile3
bafoo kızın mı oluyomuşş irkekti hanii akannehir bana öle bi kız bi erkek demesinler kafamçokkarıştı en iyisi 16 haftayı beklemek dimi :sinifsinif:

sorma canım ya. uğraştım ama bari düz dursaydı.
şimdiden beni bu kadar yorarsa doğunca düşünemiyorum.

sormak akılma gelmedi, o kadar yoruldum ki!
155 yine iyiymiş.

şimdiden dua etmeye başlıyacağım inatçı olmasın hele eşime hiç benzemesin inadı.

yorulmakta haklısın cnmm 10 dakka merdiven çık gez dolaş bide yediklerin cabası ama elin boş dön neyse en azından bebişinde sorun yok onu gördün o bile değer

melodicim benim bebeğim de son gittiğimde uyuyoduu
dr karnıma vurdu da uyandırdı yani zor uyandı valla :asigim:
aynı kocem gibi uyandı akannehir
koceme kızıyodum basıma gelene bak :roflol:

:roflol:
benimde vurdu, salladı uyandı sıpam.
kollarını oynatıyor, yan duruyor bize bakıyor.
poz vermeye meraklı olacak galiba.

yorulmakta haklısın cnmm 10 dakka merdiven çık gez dolaş bide yediklerin cabası ama elin boş dön neyse en azından bebişinde sorun yok onu gördün o bile değer

evet gördüm sıpamı, şükür sorun yok.
çikolata yemeye bayılan ben resmet eziyet çektim yerken.
sonra midem bulandı biraz.
doğsun poposunu ısırıcağım.

melodicim kaydirigubbakcemile3 karnımızda uslu olsalar bile doğunca mecbur yorucaklar bizi :CüvCüv:

slm kızlar bende aynı olmuştum cumartesi 2 tane cıkılata yedim sonrasında mıdem bulandı ama işe yaradı kıpır kpırdı ufaklık ensekalınlığını ölçemedi dr yan yatması gerekıyormuş bizimki keyfine düşkün galiba sırtüstü yatıyordu inat etti dönmedi bir türlü anne yesin onu:):asigim:

benimde vurdu, salladı uyandı sıpam.
kollarını oynatıyor, yan duruyor bize bakıyor.
poz vermeye meraklı olacak galiba.

bende doktora kızıyorum napıyosunuz diye :1ninca:
uyandı elini yüzüne koydu uyanmak istemez gibi :asigim:
ay ben bidaa görmek istiyom yaaa :gitme:

yerim poposunu bi doğsunlarrr sağlıklıca :asigim:

mrblar kızlarrrrr
ben dün doktora gittim sositososito akıntım çok fazlaydı. oda altımı iice yara yaptı. aradım doktoru gel dedi gittim. neyse çikolata yemedim bu sefer. maşallah baya hareketliydi yinede kuzum. herşey çok güzel dedi. suyun gelişimi v.s. bide %50 den fazla ihtimal kız dedi hihoyyythihoyyythihoyyyt

hayırlısı olsun cnm, inşallah ii sonuçlarla dönersin cnm, detaylı ultrason muayenesi yapacakmıymış acaba? acıbadem biraz pahalı ama ii bi hastanedir... banada 2.000 TL ye gelecek amnio, Allahtan eşim akıllı adam özel sigorta yaptırmış evlendiğimizde onun için sadece yüzde yirmisini ödeyeceğiz...pazartesi gelince haber ver hemen merak ederim valla...

inş canım hepimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz inş...biliyormusun benim özel sigorta hepsini karşılabilir ama kıl bayı kaçırıyoruz..o yüzden sadece indirimden hak kazanıyoruz..bide benim iki bebek 2400 gibi bir rakam..olsun napalımm..

canım yaaa anlamadım ben sen niye kan testi yaptırdınki çogul gebeliklerde kan testi sonuç vermiyo sadece ve sadece ense kalınlıklarına bakılıyo. ben kan vermedim doktorumda istemedi zaten .sağol canımmm inşallahh hepimizinki öle olur

valla canım doktor bizede gerek yok ama siz bilirsiniz dedi..eşim yeğeninden dolayı çok korkuyor..o yüzden herşeyin en fazlasını yapalım deyip duruyor.bende bişey demiyorum haklı olarak...

teş.ederim arkadaşlar..işten çıkar ayak moralimi bozdu.yaşım 29 ama ikili test sonuçlarıma görede doktor 1000 de bir risk var dedi.valla iyice psikolojim bozuldu kim ne derse kafaya takar hala geldim

canım ya 1/1000 demiş bunun nesini takıyorsun...nalan la biz napalım..1/83 riskimiz var ..herşeyi öyle takıntı haline getirme..

arkadaşım ikizlerine amniosentez yaptıracakmışsın. geçmiş olsun umarım sonuç iyi çıkar rahatlarsın. merak ettim allah korusun ya tekinde anomali çıkarsa tekini durdurabiliyorlar mı?

evet canım doğrudur ikizlerime amniyosentez yaptırıcam..inş dualarınız eksik etmeyin...ben henüz aklıma o kısmı getirmedimm.sormayada korkuyorum..sonuca göre yapılır bişey..umarım rabbim sağlıkla sıhatle iki bebeğimide bana bağışlar..:Saruboceq:

Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3
,

bende doktoruma kızıyordum hep neden benimkilerinm cinsiyetini döylemedi diyee..ama bu şekildede şok olur insan...neyse bari ben şimdiden birini kız diğerini erkek diye seviyorum..hayırlıs olsun canımm..hayırlıs evlat olsunda kız erkek farketmez...

kızlar dün gece test yaptığım günden bu yana ilk defa milli olduk kocişlee bu zamana kadar korkuyodum ama artık haftada 1 olur heraldekaydirigubbakcemile3

suss kııs yapan var yapamayan varrkaydirigubbakcemile3

Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3[/QUOT

ayy inanmıyorum bizleride şoka soktun demekki hemen söylememek lazım ya

insan ne kötü olur önce başka, sonra başka olunca
sağlıkla doğsun inşallah güzel kızın canım benim

melodicim kaydirigubbakcemile3 karnımızda uslu olsalar bile doğunca mecbur yorucaklar bizi :CüvCüv:

yaramaz olmasınlarda yorulacağımız malum.

slm kızlar bende aynı olmuştum cumartesi 2 tane cıkılata yedim sonrasında mıdem bulandı ama işe yaradı kıpır kpırdı ufaklık ensekalınlığını ölçemedi dr yan yatması gerekıyormuş bizimki keyfine düşkün galiba sırtüstü yatıyordu inat etti dönmedi bir türlü anne yesin onu:):asigim:

benimki yandı doktor yüzünün yukarı bakması lazım dedi.
her doktor farklı mı ölçüyor?

bende doktora kızıyorum napıyosunuz diye :1ninca:
uyandı elini yüzüne koydu uyanmak istemez gibi :asigim:
ay ben bidaa görmek istiyom yaaa :gitme:

yerim poposunu bi doğsunlarrr sağlıklıca :asigim:

ay ma çok garip görüntüsü.
eşim diyor uzaylı gibi. :roflol:

Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3[/QUOT

ayy inanmıyorum bizleride şoka soktun demekki hemen söylememek lazım ya

insan ne kötü olur önce başka, sonra başka olunca
sağlıkla doğsun inşallah güzel kızın canım benim

bafodada testler yalan oldu galiba tersi çıkıyo bende korkmaya başladım acaba değişirmi diye herkesede söylediksempatiksalakcinni

mrblar kızlarrrrr
ben dün doktora gittim sositososito akıntım çok fazlaydı. oda altımı iice yara yaptı. aradım doktoru gel dedi gittim. neyse çikolata yemedim bu sefer. maşallah baya hareketliydi yinede kuzum. herşey çok güzel dedi. suyun gelişimi v.s. bide %50 den fazla ihtimal kız dedi hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar çoğalıyo begümcüm erkeklerde kıza dönüyoo yavaş yavaş

bafo ve begümcüğün de çiçekleri geliyor galiba.
kızlar çoğalmaya başladı.
bu yıl erkek yılı olmayacak bu gidişle.

kızlar günaydın!
dün hastaneye boşuna gittim.
idrar ve kan tahlilim güzel çıktı bir sorun yok.
ama benim edepsiz dün beni baya uğraştırıp yordu.
dün 2 li test yapılacaktı önce ultrosona girdim. doktora girmeden çikolata yedim.
birde kesme şeker yedim.
benimki gayet sakin yatıyordu. doktor uğraştı uyandırdı ama düz durması gerekiyormuş.
ense kalınlığını ölçemedi. sonra bana çikolata ye 20 dk dolaş tekrar gel dedi.
gittim çikolata yedim içim yandı resmen. dolaştım eşimle.
tekrar girdik ultrosona hareket diyor ama bir türlü düz durmadı.
doktor oynattı yok bana mısın demedi?
doktor 10 dk. merdiven in çık dedi. çatıya kadar inip çıktım bu arada eşim dakika tutuyor.
3. kere girdim yok illa yan durup bize bakıyor.
kısa bir süre düz durdu tabi ölçüm için yeterli olmadı.
bugün yine gel dedi ama gidemiyorum.
1 ay sonra 4 lü test yapılacakmış.
cinsiyet belli değil bir dahaki randevuda belli olacak!

görüyor musun el kadar bebeğin yaptığını Allah'ım ya bu arada demek ki çikolata yemek şart hemde 2-3 tane birden :) keşke gidebilseydin bugün canım ne güzel bi daha görürdün işte

suss kııs yapan var yapamayan varrkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ŞenizŞeniz yasaklar azaldı ama çoğunuluk milli olmaya başladı ne güzel rahattım 3aydır şimdi gözümün içine bakar mart kedisi gibi akşamları:roflol:

Back
X