2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 20 haftalık olucam ama izin verirler neden vermesinler. ayrıca bir hamile mayosu almam lazım of akannehir

palmersin hangi kremi kızlar bi foto bulursanız ekler misiniz alayım ben de..

ben vivaldi dinlemeye başladım bebiş için. doğunca da bilsin bu melodileri, eğer doğana kadar dinletirsek onlara, doğduktan sonra duyunca rahat uyurlarmış bilginize..

mayo mu giyiyordun daha önce
ben hiç mayo giymedim bikini giyer mim bilmim :kedi:
ay tuhaf oluyo akannehir

krem bu canım http://www.e-hamile.com/asp/product...-Ciltteki-Gerilmeyi-Onleyen-Masaj-Kremi-125gr

dilemma yazık adama, siz nasıl dayanıyorsunuz anlamadım hem de 3 ay :1shok: sezencim hayırlı olsun:teytey:
benim durumum begümle aynı kovalıyorumkaydirigubbakcemile4

bizim de tükkan kapalı
kocem dün çok utandığını söledii
onunda psikolojisi bozuldu galiba :roflol: :roflol: :roflol:
ben korkuyom valla
milli olursak gerdeğe girmiş gibi hissedicem :roflol: :roflol:

dilemma yazık adama, siz nasıl dayanıyorsunuz anlamadım hem de 3 ay :1shok: sezencim hayırlı olsun:teytey:

Evet canım da .İkiz olunca ilk ay cesaret işi.Zaten 6. ve 7. haftada kanamalarım olmuştu az da olsa.Korkuyor insan haliyle.
Ama artık arada yaparız hafif hafif

ben de 20 haftalık olucam ama izin verirler neden vermesinler. ayrıca bir hamile mayosu almam lazım of akannehir

palmersin hangi kremi kızlar bi foto bulursanız ekler misiniz alayım ben de..

ben vivaldi dinlemeye başladım bebiş için. doğunca da bilsin bu melodileri, eğer doğana kadar dinletirsek onlara, doğduktan sonra duyunca rahat uyurlarmış bilginize..

Ben öğretmenim kızlar.İznim yazın 2 ay.Zaten temmuzda benim izin başlıyor.Okula gitmeyeceğim seneye

2 ay olmas a da 1 ay giderim heralde.Orada giderim 1,2 kontrole de

bizim de tükkan kapalı
ben korkuyom valla
milli olursak gerdeğe girmiş gibi hissedicem :roflol: :roflol:[/QUOTE]

Ben de senin gibi hissedeceğim galiba
:roflol::roflol:

şimdi denize girmek istiyo canım akannehir
nolcek CADIARZU
:roflol: :roflol: :roflol:

Ben öğretmenim kızlar.İznim yazın 2 ay.Zaten temmuzda benim izin başlıyor.Okula gitmeyeceğim seneye

2 ay olmas a da 1 ay giderim heralde.Orada giderim 1,2 kontrole de
oo 1 yıl evdesin yani süperr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mayo mu giyiyordun daha önce
ben hiç mayo giymedim bikini giyer mim bilmim :kedi:
ay tuhaf oluyo akannehir

krem bu canım http://www.e-hamile.com/asp/product...-Ciltteki-Gerilmeyi-Onleyen-Masaj-Kremi-125gr
yok canım bugüne kadar hiç mayom olmadı bikini giydim hep ama şimdi ne kadar açık fikirli olsam da karnımı herkese göstermem.. o yüzden bu sene mayo ile geçecek mecburenn...

krem için de teşekkür ederim.. krem gibi olan kakao yağı sanırım. bende var böyle bir yağ yanmak için sürüyodum kaydirigubbakcemile3

mrblar kızlarrrrr
ben dün doktora gittim sositososito akıntım çok fazlaydı. oda altımı iice yara yaptı. aradım doktoru gel dedi gittim. neyse çikolata yemedim bu sefer. maşallah baya hareketliydi yinede kuzum. herşey çok güzel dedi. suyun gelişimi v.s. bide %50 den fazla ihtimal kız dedi hihoyyythihoyyythihoyyyt

hadi gözünaydın begümcük demek kız annesi olcen, o akıntıdan bendede var arada benimde altımı yakıyo hafiften ama yara olmadı allahtan, ben günlük ped kullanıyorum ve sık sık değiştiriyorum...

bizim de tükkan kapalı
ben korkuyom valla
milli olursak gerdeğe girmiş gibi hissedicem :roflol: :roflol:

Ben de senin gibi hissedeceğim galiba
:roflol::roflol:[/QUOTE]

evet bende gerdeğe girmiş gibi hissettim kendimi:roflol:

sadece bebe yağı kullanmayın. arkadaşımda hiçbişr işe yaramadı..

palmers in kremi ne kadar?

ben o karışımdan da yapıcam kendime canım. hepsinden sürerim artık

Günaydın kıslar geçmişe bakıp geliyorum....

günaydın canımm

ebett hihoyyyt

kasımamak için bebe yağı almıştım
elime sürerek karnımı ovuyodum
dustan sonra bacaklarıma popoma felan sürüyorum kaydirigubbakcemile3
palmers 28 tl
ama sonunda palmersin bi değişik kutusu var onu kullanmalıymışız
sonrarında iyi çatlıyoruz çünkü akannehir

ben 35e aldıydım kızz :1ninca: kazığı giymişim heee laelaelaelaelae

valla ben hiç böyle diildim :kedi: sevgülü eşimde bu halimden çok memnun. sıpayı eksik etmeyim bari karnından dio :dilcikar:naniknanik

Kızlar muhabbet çok güzel ama ben okulma gideyim.Öff bu sıcakta hiç çekilmiyooooooooo:kızgın:

Görüşürüz.Aslında ben akşam rahatça bakabiliyorum buraya ama kimse olmuyor:çok üzgünüm:
neyse görüşürüz kızlarzemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar leke kremi sordum kimse bişey yazmamış...
ya konu gazi muhabbetine kaymış ya tatil muhabbetine yada çatlak kremine..olmuyor ama...

inş canım hepimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz inş...biliyormusun benim özel sigorta hepsini karşılabilir ama kıl bayı kaçırıyoruz..o yüzden sadece indirimden hak kazanıyoruz..bide benim iki bebek 2400 gibi bir rakam..olsun napalımm..

meybie ben kendim sigorta şirketimi aradım karşılıyormusunuz die, eğer gittiğin hastanede özel sağlık sigortası geçiyorsa amniyo yapılmadan 1-2 gün önce senin 2 li test sonuçlarının faxlanıp onay alınması gerekiyormuş, ama gittiğin hastanede özel sig. geçmiyorsa sen meblağ nın tamamını ödüyorsun ve faturanı alıyorsun, sonra bu faturayı 2 li testle birlikte sigortacına yolluyosun, ve sigortadan paranı bir kaç hafta içinde geri alıyorsun. Bizde parayı ödeyip, faturayı alıp yollicaz sonra sigortadan parayı geri alcaz, sende onu bi araştır istersen cnm sizdede böle olabilir...

şimdi denize girmek istiyo canım akannehir
nolcek CADIARZU
:roflol: :roflol: :roflol:

valla bende istiyorumm serin serin yüzme bilmesemde sempatiksalakcinni

oo 1 yıl evdesin yani süperr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canım bugüne kadar hiç mayom olmadı bikini giydim hep ama şimdi ne kadar açık fikirli olsam da karnımı herkese göstermem.. o yüzden bu sene mayo ile geçecek mecburenn...

krem için de teşekkür ederim.. krem gibi olan kakao yağı sanırım. bende var böyle bir yağ yanmak için sürüyodum kaydirigubbakcemile3

yağlı diil tatlım. kıvamı çok güzel. normal krem kıvamında

hadi gözünaydın begümcük demek kız annesi olcen, o akıntıdan bendede var arada benimde altımı yakıyo hafiften ama yara olmadı allahtan, ben günlük ped kullanıyorum ve sık sık değiştiriyorum...

doktor günlük ped kullanma dedi bana. bende her saat değiştiriodum. ama genede kullanma dedi. pamuklu bir bezi ütüleyip koycam iileşene kadar

ya konu gazi muhabbetine kaymış ya tatil muhabbetine yada çatlak kremine..olmuyor ama...

canım onu bi ara bende sordum baya. clinique nin kremi indirimdeydi. 30 faktör aldım ben

Selam kızlar nasılsınız? Çatlak için ben de duştayken bebe yağı sürüyorum çıkınca da aloe veranın ürünlerinin karışımını sürüyorum.Karışım bitince lierac alcam herkes lierac tavsiye ediyor.

ben mayo giyebilir miyim ki bilmiyorumkismile
hiç sevmem de kaydirigubbakcemile3
neyse zamanı gelince düşünücem artık boshayallersmile

evet yanmak için aktardan kakao yağı alırdım
kakao güneş kremine benziyo azcık yerimseniben

benimde benimde dün emirhan korusunda sudaki ördeklere bile özendim o sıcakta yanlarına atlamak istedim valla
:roflol: :roflol:
ben 35e aldıydım kızz :1ninca: kazığı giymişim heee laelaelaelaelae

kazıklamışlar seni kafamçokkarıştı
ama konyada pahalıdır belkim benneyaptımki

ben yazdım ama sana benneyaptımki
3. aydan sonra lekeler oluşuyomuş
ama benim doktorum ne çatlak kremi verdi ne bişi demiştim
hiç bişi önermiyo :mymeka:

valla bende istiyorumm serin serin yüzme bilmesemde sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar nasılsınız? Çatlak için ben de duştayken bebe yağı sürüyorum çıkınca da aloe veranın ürünlerinin karışımını sürüyorum.Karışım bitince lierac alcam herkes lierac tavsiye ediyor.

bende öle yapıyorum kaydirigubbakcemile5
aleo vera ne bilmiyorumkismile
lierac ı bende duydum ama palmers önerdiler hep bilmiyorumkismile
bide şimdi baktım fiyatına 77 tl ymişş akannehir
bize bi tane değil 5 tane yeticek laelaelaelaelae

çıkıyorum ben kızlar arkadaşıma gidicem ordan da hastaneye. raporumda mühür eksikmiş onu düzelittirmem lazımmış off akannehir

görüşürüzzz

Back
X